- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Canim yumurtlama gununden eminsen ve ogun iliski yasadiysan iliskiden en az 12 13 gun gecmis olmasi gerekiyor buda adetine 1 2 gun kala ogrenebilicegini gosterir. Eger yumurtlamn erken olduysa 5 gun onceden de cikabilir burda 1 hafta oncede ogrenenler gordum :) hic dayanamiyosan bugunde bekle yarin sabah ilk idrarla yap testi :)kimse yokmu
Canim yumurtlama gununden eminsen ve ogun iliski yasadiysan iliskiden en az 12 13 gun gecmis olmasi gerekiyor buda adetine 1 2 gun kala ogrenebilicegini gosterir. Eger yumurtlamn erken olduysa 5 gun onceden de cikabilir burda 1 hafta oncede ogrenenler gordum :) hic dayanamiyosan bugunde bekle yarin sabah ilk idrarla yap testi :)
Adetin 3-4 gün gecikince yap testi benceKızlar battan kaç gün önce gebelik testinde pozitifi gördünüz???
Benim bat a 5 gün var elimde sadece bi test var kendimi zor tutuyorum sizce ne zaman yapmalıyım ?? sol kasığımda ince ince batmalar bel ve sırt ağrısı sık idrara çıkıyorum şüphe ediyorum
Bence sabah yap askim insallah cikacak hadi cikmadi diyelim adet gununu bklersin moral bozmak yok ok
Ben gecikme olmadan hissettim hamile olduğumu ve adetim gecikmeden test yaptım cok silik çıktı. 4 gün gecikti tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi çizgi.
Adetin 3-4 gün gecikince yap testi bence
İnşallah hamilesindir canımYarın yapacagım silik çizgi çıkarsa kan vermeye giderim :) inşallah vardır mucizem olur hissediyom ama Allah bilir batma oluyo sürekli daha önce hiç olmamıştı :)
Ovülasyon testiyle anldmıştım ben. Adetim 5 ocaktı ben 30 aralıkta hatta 28-29 da da gördüm. Bu ay iki kere yumurtluyorum galiba demiştimKızlar battan kaç gün önce gebelik testinde pozitifi gördünüz???
Benim bat a 5 gün var elimde sadece bi test var kendimi zor tutuyorum sizce ne zaman yapmalıyım ?? sol kasığımda ince ince batmalar bel ve sırt ağrısı sık idrara çıkıyorum şüphe ediyorum
Ovülasyon testiyle anldmıştım ben. Adetim 5 ocaktı ben 30 aralıkta hatta 28-29 da da gördüm. Bu ay iki kere yumurtluyorum galiba demiştimsonra erken gebelik testi ile bakmıştım çift çizgiyi görmüştüm. Fakat adet üzeri silik bir şekilde ikinci çizgi hormonlara bağlı olarak çıkabiliyor.
İnşallah hamilesindir canım
Ederiimmmm tabi ki... hayırlısı olsun inşallah. Bak sana özel dua edicem güzel haber gelirse bana haber ver tamam mı?:) İnşallah bendende çıkar canım dua eder misiniz bana
Ederiimmmm tabi ki... hayırlısı olsun inşallah. Bak sana özel dua edicem güzel haber gelirse bana haber ver tamam mı?
Canım ben 9 gün önce pozitifi gördüm..ama böylesi az oluyo tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?