- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Etiketle beni bk bebsm hadi insallahYapacam aşko karar verdim sabah ilk idrarla inşallah vardı benim minik bebeğim hasta gibi yatıyom evde halim yok su yokrezillik almış başını gidiyo
Etiketle beni bk bebsm hadi insallah
Kız sen daha yapmadn mi yapsana biran önce süphelnyrsan ben duramazdm
Yap ins silik cikar cnm aramzdan birileri artk olsun kizz ins silik vkar atres yapma:)Yapmadım dahaama sabah yapacam inşallah
Benim umudum yok ama evde bi tane test var bende onu tuketiyim. Senle beraber yapalim :) bende yarin yapayim :)Yapmadım dahaama sabah yapacam inşallah
Yap ins silik cikar cnm aramzdan birileri artk olsun kizz ins silik vkar atres yapma:)
Benim umudum yok ama evde bi tane test var bende onu tuketiyim. Senle beraber yapalim :) bende yarin yapayim :)
İnşALLAH canım :):)) evett oda bana denk gelmez yarın bi yapacam bakalım inşallah bu sefer olmuştur görürüm çizgiyi
İnss kiz sen olursan sıra bnde :)İnşallah canım :)) inşallah hepimiz hamiş oluruz peşpeşe :))
Bulusmak uzere o zaman tatlisTamam canım yapalım yarın burada buluşalım
bat 7 şubat bende bu sabah dayanamadım test yaptım silik çıktı
ama 1 haftadır gögüslerime dokunamıyorum şuan agrım yok ama geçen hafta sanki adet olacakmısım gibiydi
ve çok akıntım var hatta test için idararı kaba aldıgımda içinde bile beyaz beyaz akıntı vardı
Bulusmak uzere o zaman tatlisbebisli ruyalar
Ben bile heyecanlandim insaah vardir bebis ya Allah isteyen herkese nasip etsin
AMİNNNN İnsAllahhhGörüşürüz hayatım Allah dileklerimizi kabul eylesin inşallahhhh
Yarin ola hayrola insallah:) inşallah canım Rabbim temiz kalbinden geçen dualarını kabul etsin inşallah herkese nasip etsin inşallah bebeğim benimledir olmazsada hayırlısı Allahtan gelen herşeye razıyım hayırlısı ile gelsin yavrum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?