- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Canim adet gunudemi silik cikti testBen gecikme olmadan hissettim hamile olduğumu ve adetim gecikmeden test yaptım cok silik çıktı. 4 gün gecikti tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi çizgi.
Adetin 3-4 gün gecikince yap testi bence
Bulusmak uzere o zaman tatlisbebisli ruyalar
İnss kiz sen olursan sıra bnde :)
Ederiimmmm tabi ki... hayırlısı olsun inşallah. Bak sana özel dua edicem güzel haber gelirse bana haber ver tamam mı?
Ya canim belki zamani var kendini uzme rengline kac gun var?Negatifffffffffffff kızlar gebelik testi negatifffff yokkkkkkkk bebekkk malesefffff gerçektennn olacagınaa inancımm kalmadı yaaaa o kadar dua ettim benn yaa hiç mutlu olamıcam belli oldu üzmicem kendimi dedim ama yapamıcamm dayanamıyorum çünkü artık olmuyo olmuyoo
Ya canim belki zamani var kendini uzme rengline kac gun var?
Sana uzulmek yok dedim saha ba5a var dollenme sureci yerlesme surwci hcg salgilama her bebekte ayni olmuyo kiminn yuksek cikiyr kimnn dusuk sabrli ol ve bkle cnm4 gün var ama olmıcakk Allahım bana layık görmüyor galiba anne olmayı
Aaa cok ayip sitem yapma Allaha sakin kuzum olmasida sinav olmamasida zaten ama bukadar piskolojinj bozma bak benim bi musterim 22 yasinda menopoza girmis kadin sonra kocasi hacca giderken elini vermis bi umit dua et diye 19 yil ustune hamile kalmks kadin butun profesorler sasirmis kadin adet bile olmuyo dusunsene senin sansin daha yuksek canim uzme kendinj4 gün var ama olmıcakk Allahım bana layık görmüyor galiba anne olmayı
Canm uzulme zaten onceden yapldgnda ckmyr gecnce yapyr millet uzulme bence daha dur regln gecsn ondn snra yap:)Negatif canım
Canım üzülme,herşeyin bi zamanı var..ALLAH en kısa zamanda en hayırlısından bi evlat nasip etsinNegatifffffffffffff kızlar gebelik testi negatifffff yokkkkkkkk bebekkk malesefffff gerçektennn olacagınaa inancımm kalmadı yaaaa o kadar dua ettim benn yaa hiç mutlu olamıcam belli oldu üzmicem kendimi dedim ama yapamıcamm dayanamıyorum çünkü artık olmuyo olmuyoo
Aynen daha 4 gün var umudunu kaybetmeCanm uzulme zaten onceden yapldgnda ckmyr gecnce yapyr millet uzulme bence daha dur regln gecsn ondn snra yap:)
Negatif benimde :) uzulme kizz bn artik kafaya takmiyorum vAllah. Ne zaman hayirliysa o zamn gelsinn :)Negatif canım
Negatif benimde :) uzulme kizz bn artik kafaya takmiyorum vAllah. Ne zaman hayirliysa o zamn gelsinn :)
Aynen daha 4 gün var umudunu kaybetme
Canm uzulme zaten onceden yapldgnda ckmyr gecnce yapyr millet uzulme bence daha dur regln gecsn ondn snra yap:)
Olsun cnm uzme kendini . bi arkadasim vardi benim yumurta tembelligi esininde sperm sayisi cok dusuktu. 2bucuk sene hamile kaldi. Bizimde nasibimiz gelir elbet sadece sabirAdet sancılarım var suanda( yataktan çıkmak istemiyorum moralim bozuldu baya hic bişey yapmak istemiyorum bende takmıyordum ama bu sefer hissettim var dedim o kadar ümitlendim
Belki var idrara gecmedi canm bazen internette bazi kadinlarinki 8. Gun kanda cikiyr bazilarin 12. Gun bnm dktrm hep 12. Gun kan testi yaptr derdi ee hesap yap 12. Gun olsa idrara gecmesi falan bunlar zaman alir ayni taruhte yumurtlayan bi kadinin hcg si 80 se diger kadinin ki 100 kusur oluyo bu kisiden kisiye degsyr oyle dsun ve bkle sadeceAdet sancılarım var suanda( yataktan çıkmak istemiyorum moralim bozuldu baya hic bişey yapmak istemiyorum bende takmıyordum ama bu sefer hissettim var dedim o kadar ümitlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?