Gebeliğini battan önce gebelik testi öğrenenler

Ben yeni ogrendim hamileligimi 4 gun kala coook silik cizgi cikti hergun azar azaz koyulasti bat yarin yarinda silikmi cikar netmi cikar bilmiyorum

Bata 7 gun varken ogrendım. Ama hamıle oldugumu oncesınden hıssettım

Negatifffffffffffff kızlar gebelik testi negatifffff yokkkkkkkk bebekkk malesefffff gerçektennn olacagınaa inancımm kalmadı yaaaa o kadar dua ettim benn yaa hiç mutlu olamıcam belli oldu üzmicem kendimi dedim ama yapamıcamm dayanamıyorum çünkü artık olmuyo olmuyoo

Ya canim belki zamani var kendini uzme rengline kac gun var?

4 gün var ama olmıcakk Allahım bana layık görmüyor galiba anne olmayı
Aaa cok ayip sitem yapma Allaha sakin kuzum olmasida sinav olmamasida zaten ama bukadar piskolojinj bozma bak benim bi musterim 22 yasinda menopoza girmis kadin sonra kocasi hacca giderken elini vermis bi umit dua et diye 19 yil ustune hamile kalmks kadin butun profesorler sasirmis kadin adet bile olmuyo dusunsene senin sansin daha yuksek canim uzme kendinj

Canım üzülme,herşeyin bi zamanı var..ALLAH en kısa zamanda en hayırlısından bi evlat nasip etsin

Negatif benimde :) uzulme kizz bn artik kafaya takmiyorum vAllah. Ne zaman hayirliysa o zamn gelsinn :)

Adet sancılarım var suanda ( yataktan çıkmak istemiyorum moralim bozuldu baya hic bişey yapmak istemiyorum bende takmıyordum ama bu sefer hissettim var dedim o kadar ümitlendim

Adet sancılarım var suanda ( yataktan çıkmak istemiyorum moralim bozuldu baya hic bişey yapmak istemiyorum bende takmıyordum ama bu sefer hissettim var dedim o kadar ümitlendim
Olsun cnm uzme kendini . bi arkadasim vardi benim yumurta tembelligi esininde sperm sayisi cok dusuktu. 2bucuk sene hamile kaldi. Bizimde nasibimiz gelir elbet sadece sabir

Belki var idrara gecmedi canm bazen internette bazi kadinlarinki 8. Gun kanda cikiyr bazilarin 12. Gun bnm dktrm hep 12. Gun kan testi yaptr derdi ee hesap yap 12. Gun olsa idrara gecmesi falan bunlar zaman alir ayni taruhte yumurtlayan bi kadinin hcg si 80 se diger kadinin ki 100 kusur oluyo bu kisiden kisiye degsyr oyle dsun ve bkle sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…