- 29 Eylül 2022
- 121
- 16
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mossokarsu
-
Olabilir canım benim basima gelmisti. Aksine kanda daha cabuk belli oluyor en garanti o ama geç döllenme vs vs biseyler oluyor herhalde kanda hemen cikmiyor. Rabbim gonlune gore versinKızlar adetim geçeli 28 gün oldu evde kaset testler pozitif çıkıyor kan testim negatif çıkıyor adet söktürücü vermediler kanda 35 gün sonra bile çıkabiliyor 10 gün arayla kan testini yenileyin dediler hastaneden acaba böyle bir şey yaşayan var mıııı
Kaç gün sonra öğrendiniz?Olabilir canım benim basima gelmisti. Aksine kanda daha cabuk belli oluyor en garanti o ama geç döllenme vs vs biseyler oluyor herhalde kanda hemen cikmiyor. Rabbim gonlune gore versin
Bazıların da silik bazılarında net çıkıyor markadan markaya değişiyor sanırımBenim 12 gün geçtiğinde kanda negatifti.
Ama ertesi gün bida verdim 40tı.
Test nasıl pozitif ? Bariz belli mi yoksa silik mi?
Böyle hikayelere ihtiyacım var. Peki 12 gün geçtiğinde kaset test yapmış mıydınız. Onlar nasıl görünüyorduBenim 12 gün geçtiğinde kanda negatifti.
Çok silik görmüştüm bekleyince çıkmıştı ama ben olduğunu anladım çünkü normalde kurusada çıkmıyorduBöyle hikayelere ihtiyacım var. Peki 12 gün geçtiğinde kaset test yapmış mıydınız. Onlar nasıl görünüyordu
İnanın banada çok büyük ümit oldunuz Allah gönlünüze göre versin herşeyi bu gün gecikmenin 8 günü dün aksam test yaptım idrar testi negatif ilk kez bu kadar gecikti. Peki belirtiniz var mıydı?Benim 12 gün geçtiğinde kanda negatifti.
Yoktu belirtim ama gebelik olduğunu hissettimİnanın banada çok büyük ümit oldunuz Allah gönlünüze göre versin herşeyi bu gün gecikmenin 8 günü dün aksam test yaptım idrar testi negatif ilk kez bu kadar gecikti. Peki belirtiniz var mıydı?
Bendede hiç belirti yok ama çok ümitliyim bilmiyorum sende idrarda çıkmışmıydı da kan testi yaptınızYoktu belirtim ama gebelik olduğunu hissettim
İdrarda 1 saat sonra silik gördüm öyle yaptırdım kanı ama kan negatifti. Sonraki gün idrarda hemen silik çıktı ozaman kanda pozitif çıktıBendede hiç belirti yok ama çok ümitliyim bilmiyorum sende idrarda çıkmışmıydı da kan testi yaptınız
Peki doktor ne dedi geç döllenme miİdrarda 1 saat sonra silik gördüm öyle yaptırdım kanı ama kan negatifti. Sonraki gün idrarda hemen silik çıktı ozaman kanda pozitif çıktı
Malesef düşük yapinca ögrendim benim o durum baya karışık canım ya sen en iyisi bi kadin doguma tekrar gitKaç gün sonra öğrendiniz?
Kaset testlerinizin koyulaşması nasıldı peki takip ettiniz mi? Sonraki mesajınızda gördüm hemen kan testi yaptırmışsınız iyi olmuş ben de kan testi yaptıracağım yarın tekrar. 2 gün önce yaptırdım ama laboratuvarda sorun çıktı sonuç çıkmadı şansımaÇok silik görmüştüm bekleyince çıkmıştı ama ben olduğunu anladım çünkü normalde kurusada çıkmıyordu
Doktor bu durumu normal buldu muuKızlar adetim geçeli 28 gün oldu evde kaset testler pozitif çıkıyor kan testim negatif çıkıyor adet söktürücü vermediler kanda 35 gün sonra bile çıkabiliyor 10 gün arayla kan testini yenileyin dediler hastaneden acaba böyle bir şey yaşayan var mıııı
Ben 6 aydir korunmuyorum adetim dizensizdi hep son 3 aydir tam gununde oluyodu bu ay olmadim ve hic adet belirtim yoktu normalde yogun belirti yasayan insanim bu ay hicbisey olmadi ve gecikmeden sonra kremsi akinti ve ara sira kasik agrisi bugun gecikmenin 9.gunu 2 gun once idrar test yaptim negatifti ve dundeb beridir bel agrisida eklendi sizce olavilir miii ya yarin doktora gidicem ama yine negatifi gormekten korkuyorum sizin belirtilwriniz nelerdiBenim 12 gün geçtiğinde kanda negatifti.
İdrarda 1 saat sonra silik gördüm öyle yaptırdım kanı ama kan negatifti. Sonraki gün idrarda hemen silik çıktı ozaman kanda pozitif çıktı
Kızlar ben kan verdim sonuç 5 çıktı doktor testi tekrarla dediler yükselir mi sizce 2 haftalık değer yazıyor internette deKaset testlerinizin koyulaşması nasıldı peki takip ettiniz mi? Sonraki mesajınızda gördüm hemen kan testi yaptırmışsınız iyi olmuş ben de kan testi yaptıracağım yarın tekrar. 2 gün önce yaptırdım ama laboratuvarda sorun çıktı sonuç çıkmadı şansıma
Yükselir büyük ihtimalle canım 2 gün sonra tekrar ver inşaAllah. Testte koyulaştı mı çizgi?Kızlar ben kan verdim sonuç 5 çıktı doktor testi tekrarla dediler yükselir mi sizce 2 haftalık değer yazıyor internette de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?