- Konu Sahibi Mossokarsu
-
Lekelenme bende de bugn başladı kahverengi pembe sildiğimde geliyor sadece normal mi bilemiyorum senin lekenlenmen nasıl?İsmim özlem kardeşim. Allah razı olsun birbirimize dua edelim inşallah. Benim kan sonucum çıkmış 138 nasıl iyi mi, bi yandan da lekelenmelerim var korkuyorum
Sadece kahverengi, sildiğimde peçeteye gelen azıcık bişey. Rengi önemli diyorlar, kırmızı taze kan tehlikeli diyorlar. Pembe renkli kanama için de yerleşme kanaması diyorlardı. Ama ikimizin de akıntımızı takip etmemiz lazım. Arttığında ya da rengi kırmızıya döndüğünde hemen doktora gitmek lazım bildiğim duyduğum kadarıylaLekelenme bende de bugn başladı kahverengi pembe sildiğimde geliyor sadece normal mi bilemiyorum senin lekenlenmen nasıl?
Sadece kahverengi, sildiğimde peçeteye gelen azıcık bişey. Rengi önemli diyorlar, kırmızı taze kan tehlikeli diyorlar. Pembe renkli kanama için de yerleşme kanaması diyorlardı. Ama ikimizin de akıntımızı takip etmemiz lazım. Arttığında ya da rengi kırmızıya döndüğünde hemen doktora gitmek lazım bildiğim duyduğum kadarıyl
Teşekkür ederim canım ben yarın tekrar kana gitcemSadece kahverengi, sildiğimde peçeteye gelen azıcık bişey. Rengi önemli diyorlar, kırmızı taze kan tehlikeli diyorlar. Pembe renkli kanama için de yerleşme kanaması diyorlardı. Ama ikimizin de akıntımızı takip etmemiz lazım. Arttığında ya da rengi kırmızıya döndüğünde hemen doktora gitmek lazım bildiğim duyduğum kadarıyla
Dua et bana nolur yarın beta yüksek çıksın.Sadece kahverengi, sildiğimde peçeteye gelen azıcık bişey. Rengi önemli diyorlar, kırmızı taze kan tehlikeli diyorlar. Pembe renkli kanama için de yerleşme kanaması diyorlardı. Ama ikimizin de akıntımızı takip etmemiz lazım. Arttığında ya da rengi kırmızıya döndüğünde hemen doktora gitmek lazım bildiğim duyduğum kadarıyla
İnşAllah yüksek çıkar hayırlı sonuçlar alırsın. Benim de az önce kırmızı kanama geldi ne yapacağımı bilmiyorum devamı gelmedi ama çok korktum birbirimize dua edelimDua et bana nolur yarın beta yüksek çıksın.
Benden de öyle geldi kırmızı tırnak ucu kadar ama korktum Allahım hüzünlerimizi kederlerimizi sevince çevirsin bu kadar umutlanmışken yarı yolda bırakmasın.İnşAllah yüksek çıkar hayırlı sonuçlar alırsın. Benim de az önce kırmızı kanama geldi ne yapacağımı bilmiyorum devamı gelmedi ama çok korktum birbirimize dua edelim
Kan verdim 5 çıktı yine daha yükselmez dedi doktor vereli bi gün olmuş dedi 10 gün sonra tekrarla dedi napcam bilmemİnşAllah yüksek çıkar hayırlı sonuçlar alırsın. Benim de az önce kırmızı kanama geldi ne yapacağımı bilmiyorum devamı gelmedi ama çok korktum birbirimize dua edelim
Ben de acile gittim düşmüş değer 93 olmuş. Kimyasala dönmüşKan verdim 5 çıktı yine daha yükselmez dedi doktor vereli bi gün olmuş dedi 10 gün sonra tekrarla dedi napcam bilmem
Canım benim üzülme hiç vardır bundada bi hayır biz gül isterken Allah bizim için gül bahçesi ayarlıyor umudunu yitirme bak benim değer 5 iki basamaklı bile değil ama umudum var yoldaşım üzme kendini en güzel yarınlar evlatlarınla seni bekliyorBen de acile gittim düşmüş değer 93 olmuş. Kimyasala dönmüş
Allah razı olsun kardeşim ikimizi de bekliyor evlatlarımız inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsünCanım benim üzülme hiç vardır bundada bi hayır biz gül isterken Allah bizim için gül bahçesi ayarlıyor umudunu yitirme bak benim değer 5 iki basamaklı bile değil ama umudum var yoldaşım üzme kendini en güzel yarınlar evlatlarınla seni bekliyor
Amin canımAllah razı olsun kardeşim ikimizi de bekliyor evlatlarımız inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Yaa şu an gördüm ve çok üzüldüm ama Rabbim büyüktür güzel günler gelecek inşallahBen de acile gittim düşmüş değer 93 olmuş. Kimyasala dönmüş
Biraz olmuş ama ben yaşamıştım 9 yıl önce adet kanaması bittikten 10 gün sonra filan tekrar Bi kanamam başlamıştı ve ben adet oluyorum sandım bilmiyordum üstüne gorme nedir 5 gün sürdü ve iki ped kirletecek kadardı sonra test yaptım yarım saat sonra pozitif kan verdim aynı gün 2 nin üzerindeydi negatif dediler 1 hafta sonra 189 olmustu tekrar böyleydi inşallah birilerine umut olurKızlar üstüne görme yaşayan var mı?
Yani 13. Günde mi belli oldu sağlıklı mıydı bebeğiniz inşallah bilgi verir misiniz benim de 7 gün geçti negatif bekliyorum adet sancılarım varBenim 12 gün geçtiğinde kanda negatifti.
Ama ertesi gün bida verdim 40tı.
Test nasıl pozitif ? Bariz belli mi yoksa silik mi?
Evet sağlıklıydı şuan 3.5 yaşındaYani 13. Günde mi belli oldu sağlıklı mıydı bebeğiniz inşallah bilgi verir misiniz benim de 7 gün geçti negatif bekliyorum adet sancılarım var
Merhaba bende bugün test yaptım negatif çıktı beklenen adet tarihim yarım pozitife dönme ihtimali var miBenim de sat 7 aralık biraz daha bekleyin bence. Benim günüm düzenlidir. Ona rağmen gecikmenin ilk 5 günü çıkmadı, 6 günden sonra çok silik belli belirsiz çizgi çıktı. En son dün gecikmenin 11.günü kan testi 138 çıktı. Biraz daha bekleyin bence. Allahım güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?