Gebeliğini geç öğrenen var mı?

Yükselir büyük ihtimalle canım 2 gün sonra tekrar ver inşaAllah. Testte koyulaştı mı çizgi?
Test yapmadım bi daha 2 haftalıksa zaten evdeki testte çıkmayadabilir diye düşünüyorum belki betanın yüksek olduğu anı yakaladım o yüzden testte gördüm şimdi çıkmazsa üzülürüm 1 hafta sonra tekrar kan vercem kasık ağrım çok fazla bu da normal mi bilmiyorum

İsterseniz kaset testle de takip edin. Hoş o da çok iyi bişey değil ben takip ediyorum kafayı yedim. Koyulaşıyor mu koyulaşmıyor mu diye
Valla al benden de o kadar kaset testlere zerre güvenmiyorum çok fazla pozitif gördüm hep kan negatifti şimdi akışına bıraktım 2 hafta sonra gidip mis gibi kan verip gebe olduğumu öğrencem inşallah

Valla al benden de o kadar kaset testlere zerre güvenmiyorum çok fazla pozitif gördüm hep kan negatifti şimdi akışına bıraktım 2 hafta sonra gidip mis gibi kan verip gebe olduğumu öğrencem inşallah
İnşAllah inşallah Rabbim duysun dualarımızı bana da dua eder misin canım hamilelerin duası kabul olur derler

Merhaba benim adetim 22 gün gecikti evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim beta hcg ilk 4 ocak da 16 çıktı 2 gün sonra 132.70 2 gün sonra 340 çıktı 1 hafta sonra gittin 16 ocak da keseyi gördük bu arada bende pcos var o yüzden adetlerim aşırı duzensiz .

İnşAllah inşallah Rabbim duysun dualarımızı bana da dua eder misin canım hamilelerin duası kabul olur derler
İsminiz ne acaba? Hamilelerin duası kabul olur dedin ya gözyaşıma hakim olamadım eğer hamileysem dua ederim doğumda bile aklıma gelen iilk isim ol inşallah hamile değilsemde dua ederim canım kardeşim ama isminle etmek isterim duamı benim ki Zeynep.

Bende pcos var

İsmim özlem kardeşim. Allah razı olsun birbirimize dua edelim inşallah. Benim kan sonucum çıkmış 138 nasıl iyi mi, bi yandan da lekelenmelerim var korkuyorum

İsmim özlem kardeşim. Allah razı olsun birbirimize dua edelim inşallah. Benim kan sonucum çıkmış 138 nasıl iyi mi, bi yandan da lekelenmelerim var korkuyorum
Çok iyi maşallah Allah sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Amin amin amin inşallah. Daha önce de bi ölü doğumum, bi kimyasal gebeliğim olduğu için çok korkuyorum çok tedirginim
Hiç korkma düşüncelerini olumla ben inanıyorum ki sağlıklı bi gebelik geçireceksin afiyetle de bebeğini büyüteceksin inşallah canım benim bana da dua et

Merhaba kızlar benim sat 08.12.2023 hala adet olmadım. Pcos var ama öyle 3 4 ay şeklinde değil 37 38. günlerde adet olurdum ve bugun 43. gün test yapmayacagım dedim ama az önce yaptım negatif sonuç. adet belirtim yok sadece bacaklarıma iğne batarcasına ağrılarım oluyor ve aynı şekilde ellerime de ve arada sıcak basmaları oluyor. Adet ve gebelik belirtileri birebir aynı olduğu için ayırt da edemiyorum. Sizce ne zaman test yapmalıyım. 7 8 gün daha mı beklesem test için umut var mıdır. Şayet bu ay da adet olursam martta tüp bebeğe başlayacagım

Hiç korkma düşüncelerini olumla ben inanıyorum ki sağlıklı bi gebelik geçireceksin afiyetle de bebeğini büyüteceksin inşallah canım benim bana da dua et
Allah razı olsun. Öyle güzel dua ettinki tuttuğun altın olsun. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı gebelikler, sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim yüzümüze baksın inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim de sat 7 aralık biraz daha bekleyin bence. Benim günüm düzenlidir. Ona rağmen gecikmenin ilk 5 günü çıkmadı, 6 günden sonra çok silik belli belirsiz çizgi çıktı. En son dün gecikmenin 11.günü kan testi 138 çıktı. Biraz daha bekleyin bence. Allahım güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah bebeğiniz sizinledir

Yaa ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etin maşallah :) Şöyle bir problem de var ben çok da heveslenmek istemiyorum çünkü eşimde ileri harekette problem vardı 3 aylık bir süreç içindeyiz son aydayız. Benim kilo ile ilgili bir problemim yok ama pcoslu nasıl beslenmesı gerekiyorsa o şekilde beslenmeye başlamıştım eylül ekim ayından beri. Son dönem adetlerim bir tık olsun düzene girince bende acaba diyorum ister istemez. Bana bir nebzede olsa umut oldunuz :) Her sey nasip kısmet pazara kadar bekleyeyim o zaman şayet olmazsam adet sabahtan yaparım.

Aynen bekleyin birkaç gün sonra yapın. İnanın olacağı ya da olmayacağı değiştiremiyoruz. Biliyorum söylemek kolay ama sakin kalmalıyız ben de her gün kaset test yapa yapa kafayı yemiştim bir de kaset testler hiç koyulaşmamıştı. Kan verdim ama o belli belirsiz çizgiye 10-20 falan çıkar sanıyordum şükür 138 çıktı. Ben de pazartesi bi daha kan vericem bu arada da kaset test yapmıycam. Allahım ikimize de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin.. Orası muhakkak öyle olacağı olmayacağı değiştiremiyoruz. Aslına bakarsanız ben kendime söz vermiştim test yapmayacağıma dair ama yine yenildim. Önceki zamanlara oranla daha sakinim hatta bazen diyorum adet olsam da doktor kontrolüne gitsem :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin inşallah hepimiz öyle değil miyiz konu hassas olunca duygular şelale oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…