Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
62 kilo ile hamile kaldım.82 kiloyla doğuma girdim.şu an doğumumun üstünden henüz 11 gün geçti.agrılarımdan gözüm açılınca,bugün sabah tartıldım.69 kiloya düşmüşüm.inşallah geri kalanlarıda en kısa zamanda verebilirim.
Maşallah çok hızlı kilo vermişsin 11 gün çok kısa bi zaman. Nasıl bu kadar çabuk verdin. Bende 50 ile hamile kalmıştım ilk dört ayda 43 e düştüm sonra 64 le doğuma gittim. Doğumdan 3 ay sonra 55 tim. Şimdi oğlum 7 aylık hala 55 kiloyum ama vermek istemiyorum bi yandan. Uğraşıyorum denemez yani.
Bişey yapmadım canım.kilo vermek için uğraşacak bilinç seviyesine henüz ulaşamadım zaten.hamileligimde vücudumda ödem çok fazlaydı.kızımla maşallah dört kilo doğdu.ben ödem,bebeğimin kilosu,sıvısı, derken böyle hızlı bir düşüş olduğunu düşünüyorum.göbek bir küçük boyuyla önde duruyor.bakalım inşallah şu karnımdaki dikişlerin hassasiyeti geçsin bir çaresine bakacağım geri kalanların.senin kilonda çok ideal bence.vermek için uğraşmaya gerek yok.allah bebeklerimize sağlık versin gerisi kolay.
Sağol canım.allahım hepimizin bebeklerine sağlıklı,huzurlu ömürler versin inşallah.Ewet gerçekten öyle sağlık daha önemli bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter. Ya ewet sezeryan ın bi gıcık yanı da o alt tarafta bi simit duruyo bende. Ayaktayken ya da dik oturunca belli olmuyo ama kendimi salınca belli oluyo:) verirsin ya acele etme zaten daha yeni doğum yapmışsın allah bağıŞlasın.