Gebeliğinizi kaç kilo almış olarak tamamladınız?

Siyem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
22
7
6
35
İzmir
Merhaba ben 34. haftadayım... Biraz fazla kilo aldım :( toplamda 25 kilo aldım şimdiden... daha son ay var... Merakım benm gibi alanlar oldu mu yani gebeyken toplam kaç kilo aldınız??:17::43:

Olmazmıııııı ☺☺☺ valla ben az kilo aldım diye sevinirken bir anda 15 kilo aldım son 3 ayda. Son ay daha çok alıyosun :)

7 kilo aldım
53 kiloyla hamile kaldım,60 kiloyla doğum yaptım
:ssz:

60 kiloyla hamile kaldim 11 hafyalik olduk ve 3kilo aldim :( bu gidisle daha cok alicakmisim gibi geliyo ya hayirlisi 9illa 12arasi olursa super olucak ama bakalim zaman ne gostericek umarim 20 25 kilo almam diye dua ediyorum

27 kilo aldım. Doğum yapalı 5 ay oldu vermem gereken 8.5 kilo kaldı

Toplamda 30 kilo aldım. Şu anda vermem gereken 20 kilo var. Doğum yapalı 7 ay oldu. Kilo veremediğim gibi alıyorum. Çünkü hala kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.

ılk gebelıgımde 30
ıkıncı gebelıgım 23 gun once oldu 21 kg aldım

ıkı dogumumdada 6 ayda hepsı gıttı

53le hamile kaldım tosuncuk gibi yiyerek 74 oldum. Doyma hissim yoktu o ara :) şu an çocuğum 1 yaşında peşinde koşmaktan 54 e geri döndüm rejimsiz sporsuz. İşe başlıcam o zaman daha veririm diye düşünüyorum. Hareketli bi çocuğunuz enerjik bi bünyeniz varsa korkmayın alın kiloları :)) onunla atlar zıplar yuvarlanır zayıflarsınız. Çatlaklar da geçiyo korkmayın. Benim popom çok özür dilerim kedi tırmıklamış gibiydi. Şu an eser yok. Hiç bişey de kullanmadm. Herkesin bünyesi farklı tebi yine biraz dikkat edin siz yaa :)

bende 43 kiloyla hamile kaldım 25 kilo aldım şu anda kızım 4.5 aylık 16 kilo gitti 52 kiloyum daha da vermek istemiyorum zaten vermek içinde hiçbirsey yapmadım

62 kilo ile hamile kaldım.82 kiloyla doğuma girdim.şu an doğumumun üstünden henüz 11 gün geçti.agrılarımdan gözüm açılınca,bugün sabah tartıldım.69 kiloya düşmüşüm.inşallah geri kalanlarıda en kısa zamanda verebilirim.

62 kilo ile hamile kaldım.82 kiloyla doğuma girdim.şu an doğumumun üstünden henüz 11 gün geçti.agrılarımdan gözüm açılınca,bugün sabah tartıldım.69 kiloya düşmüşüm.inşallah geri kalanlarıda en kısa zamanda verebilirim.

Maşallah çok hızlı kilo vermişsin 11 gün çok kısa bi zaman. Nasıl bu kadar çabuk verdin. Bende 50 ile hamile kalmıştım ilk dört ayda 43 e düştüm sonra 64 le doğuma gittim. Doğumdan 3 ay sonra 55 tim. Şimdi oğlum 7 aylık hala 55 kiloyum ama vermek istemiyorum bi yandan. Uğraşıyorum denemez yani.

Maşallah çok hızlı kilo vermişsin 11 gün çok kısa bi zaman. Nasıl bu kadar çabuk verdin. Bende 50 ile hamile kalmıştım ilk dört ayda 43 e düştüm sonra 64 le doğuma gittim. Doğumdan 3 ay sonra 55 tim. Şimdi oğlum 7 aylık hala 55 kiloyum ama vermek istemiyorum bi yandan. Uğraşıyorum denemez yani.

Bişey yapmadım canım.kilo vermek için uğraşacak bilinç seviyesine henüz ulaşamadım zaten.hamileligimde vücudumda ödem çok fazlaydı.kızımla maşallah dört kilo doğdu.ben ödem,bebeğimin kilosu,sıvısı, derken böyle hızlı bir düşüş olduğunu düşünüyorum.göbek bir küçük boyuyla önde duruyor.bakalım inşallah şu karnımdaki dikişlerin hassasiyeti geçsin bir çaresine bakacağım geri kalanların.senin kilonda çok ideal bence.vermek için uğraşmaya gerek yok.allah bebeklerimize sağlık versin gerisi kolay.

Son düzenleme:
Bişey yapmadım canım.kilo vermek için uğraşacak bilinç seviyesine henüz ulaşamadım zaten.hamileligimde vücudumda ödem çok fazlaydı.kızımla maşallah dört kilo doğdu.ben ödem,bebeğimin kilosu,sıvısı, derken böyle hızlı bir düşüş olduğunu düşünüyorum.göbek bir küçük boyuyla önde duruyor.bakalım inşallah şu karnımdaki dikişlerin hassasiyeti geçsin bir çaresine bakacağım geri kalanların.senin kilonda çok ideal bence.vermek için uğraşmaya gerek yok.allah bebeklerimize sağlık versin gerisi kolay.

Ewet gerçekten öyle sağlık daha önemli bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter. Ya ewet sezeryan ın bi gıcık yanı da o alt tarafta bi simit duruyo bende. Ayaktayken ya da dik oturunca belli olmuyo ama kendimi salınca belli oluyo:) verirsin ya acele etme zaten daha yeni doğum yapmışsın allah bağıŞlasın.

Ewet gerçekten öyle sağlık daha önemli bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter. Ya ewet sezeryan ın bi gıcık yanı da o alt tarafta bi simit duruyo bende. Ayaktayken ya da dik oturunca belli olmuyo ama kendimi salınca belli oluyo:) verirsin ya acele etme zaten daha yeni doğum yapmışsın allah bağıŞlasın.
Sağol canım.allahım hepimizin bebeklerine sağlıklı,huzurlu ömürler versin inşallah.

Back
X