Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm mrb..nerde yaptrmayı düşünüyosun aşıyı?sızdeki sorun ne acaba cnm?Bende yaptirmayi düşünüyorum canim 4 defa tüp bebek denedik ilki tuttu 7 haftalikken düştü digerleride negatif oldu önümüzde ki ay tekrar tedaviye baslayacagim inşallah aşi yaptirmak istiyorum
Cnm mrb..nerde yaptrmayı düşünüyosun aşıyı?sızdeki sorun ne acaba cnm?
Canım 2.5 sene önce yaptırmıştım. Doktoruma 2 hafta önce yine sordum. Çok kişiye denediǧini ama bir faydası olmadığını yapmaya gerek olmadığını söyledi.
Cnm bende çikolata kisti var..2defa taze embriyo 2defa donmus embrıyo olmak uzer 4defa denedik ve hepsi negatif..Elazığ medikal parkta yaptirmayi düşünüyorum canim öyle elle tutulur bir sorun yok ama olmuyor işte birde bunu deneyelim bakalım sizin sorununuz nedir kac kere denediniz
Aşıyımı 2.5 sene once yaptrmstn cnm ama yenı bısey dıye duyduö ben?Canım 2.5 sene önce yaptırmıştım. Doktoruma 2 hafta önce yine sordum. Çok kişiye denediǧini ama bir faydası olmadığını yapmaya gerek olmadığını söyledi.
Cnm bende çikolata kisti var..2defa taze embriyo 2defa donmus embrıyo olmak uzer 4defa denedik ve hepsi negatif..başka yollar arıyoruz artık farklı bileyler denenmeli diye dusunuyorum..bu aşı mantıklı geldi bana ama kafam karısık ..aiıyı dusuklerı olanlara negatıf sonuc alanlara polıkıstık overı olanlara ve cıkolata kisti olanlara yapıyorlarmıs zaten
Amin inşallah cnm ya..zor bi süreç gercekten..sabır lazım..kac yıllık evlısınız?Yani ikimizin de 5. Denemesi olacak Rabbim inşallah bu defa güldürur yüzümüzü
Canim benim kendi dr.um da 2-3senedir var olan bisey demisti. Zaten tv de dogum yapan da vardi demekki 1yil once yapmis bu aşıyı simdi daha cok gundeme geldi tabi.Aşıyımı 2.5 sene once yaptrmstn cnm ama yenı bısey dıye duyduö ben?
peki ücreti nekadar biliyomusunuz.Benım birinci tüp denememdi pozıtıf gordum ama olmsuz ya dıs gebelık yada ektopik takıpdeyım suan![]()
Cnm ben fıyat aldım ankara gürgan klınıkten 400tl idipeki ücreti nekadar biliyomusunuz.Benım birinci tüp denememdi pozıtıf gordum ama olmsuz ya dıs gebelık yada ektopik takıpdeyım suan![]()
Cnm peki sizdeki aorum neydi?bende yaptırdım gebelik aşısı 2013 ün nisan ayında..
o zaman yeni yeni çıkan bi aşıydı öyle demişlerdi benim .3 .denememde pozitifi görümüştüm artık bu aşının faydası oldumu olmadımı bilemem tabi.şimdi tekrar başlıycam umut tüp bebekte bakalım bu defa yapıcakalarmı