Gebelik aşısı yaptıranlar veya yaptırmayı düşünenenler varmı?

valiente

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
1.857
972
333
Arkadaşlar gebelik aşısı diye bişey cıkmıs bunu yaptıran varmı aranizda..şuan sanırım sadece gürgan klınıkte yapılıyo başka yapan bi yer varmı?yaptıran pozıtıf aonuc alan varmı acaba?

Bende yaptirmayi düşünüyorum canim 4 defa tüp bebek denedik ilki tuttu 7 haftalikken düştü digerleride negatif oldu önümüzde ki ay tekrar tedaviye baslayacagim inşallah aşi yaptirmak istiyorum

Bende yaptirmayi düşünüyorum canim 4 defa tüp bebek denedik ilki tuttu 7 haftalikken düştü digerleride negatif oldu önümüzde ki ay tekrar tedaviye baslayacagim inşallah aşi yaptirmak istiyorum
Cnm mrb..nerde yaptrmayı düşünüyosun aşıyı?sızdeki sorun ne acaba cnm?

Cnm mrb..nerde yaptrmayı düşünüyosun aşıyı?sızdeki sorun ne acaba cnm?

Elazığ medikal parkta yaptirmayi düşünüyorum canim öyle elle tutulur bir sorun yok ama olmuyor işte birde bunu deneyelim bakalım sizin sorununuz nedir kac kere denediniz

Canım 2.5 sene önce yaptırmıştım. Doktoruma 2 hafta önce yine sordum. Çok kişiye denediǧini ama bir faydası olmadığını yapmaya gerek olmadığını söyledi.

Canım 2.5 sene önce yaptırmıştım. Doktoruma 2 hafta önce yine sordum. Çok kişiye denediǧini ama bir faydası olmadığını yapmaya gerek olmadığını söyledi.

Tv izlemiştim cok yarari oluyor demislerdi kafam karıştı şimdi. Sizin çocuk var mi peki

Elazığ medikal parkta yaptirmayi düşünüyorum canim öyle elle tutulur bir sorun yok ama olmuyor işte birde bunu deneyelim bakalım sizin sorununuz nedir kac kere denediniz
Cnm bende çikolata kisti var..2defa taze embriyo 2defa donmus embrıyo olmak uzer 4defa denedik ve hepsi negatif..:(başka yollar arıyoruz artık farklı bileyler denenmeli diye dusunuyorum..bu aşı mantıklı geldi bana ama kafam karısık ..aiıyı dusuklerı olanlara negatıf sonuc alanlara polıkıstık overı olanlara ve cıkolata kisti olanlara yapıyorlarmıs zaten

Aşıyımı 2.5 sene once yaptrmstn cnm ama yenı bısey dıye duyduö ben?

Cnm bende çikolata kisti var..2defa taze embriyo 2defa donmus embrıyo olmak uzer 4defa denedik ve hepsi negatif..:KK43:başka yollar arıyoruz artık farklı bileyler denenmeli diye dusunuyorum..bu aşı mantıklı geldi bana ama kafam karısık ..aiıyı dusuklerı olanlara negatıf sonuc alanlara polıkıstık overı olanlara ve cıkolata kisti olanlara yapıyorlarmıs zaten

Yani ikimizin de 5. Denemesi olacak Rabbim inşallah bu defa güldürur yüzümüzü

bende yaptırdım gebelik aşısı 2013 ün nisan ayında..
o zaman yeni yeni çıkan bi aşıydı öyle demişlerdi benim .3 .denememde pozitifi görümüştüm artık bu aşının faydası oldumu olmadımı bilemem tabi.şimdi tekrar başlıycam umut tüp bebekte bakalım bu defa yapıcakalarmı

Aşıyımı 2.5 sene once yaptrmstn cnm ama yenı bısey dıye duyduö ben?
Canim benim kendi dr.um da 2-3senedir var olan bisey demisti. Zaten tv de dogum yapan da vardi demekki 1yil once yapmis bu aşıyı simdi daha cok gundeme geldi tabi.

Benim de 2taze 2dondurulmus 4 negatif denemem var:( inşallah hepimiz en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize.

peki ücreti nekadar biliyomusunuz.Benım birinci tüp denememdi pozıtıf gordum ama olmsuz ya dıs gebelık yada ektopik takıpdeyım suan :(

bende yaptırdım gebelik aşısı 2013 ün nisan ayında..
o zaman yeni yeni çıkan bi aşıydı öyle demişlerdi benim .3 .denememde pozitifi görümüştüm artık bu aşının faydası oldumu olmadımı bilemem tabi.şimdi tekrar başlıycam umut tüp bebekte bakalım bu defa yapıcakalarmı
Cnm peki sizdeki aorum neydi?

Back
X