Teşekkür ederim arkadaşlar. Bekliyorum ama çok endişeliyim ve de bu bende stres yapıyor. bu gerginliğin çocuğumada zarar verdiğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Bu bebişimide kaybedersem artık yaşayamam aynı acıları tekrar yaşamak beni mahveder... Sabır Allah ım sabır ver Verdiğin canı nolur bana bağışla
Çok korkuyorum arkadaşlar. ilk bebeğimiin 9 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. kan testinde sonucu öğrendim. bütn gebelik belirtileri varken 3-4 gün kadar önce hepsini kaybettim. karnımda şişlik ve kasık ağrısıda hissetmiyorum. bulantı ve mide yanmalarımda kayboldu. hareketlerimde yani sağa sola dönüşlerimde zorlanma ve ağrıda hisetmiyorum. göğüslerimde ne büyüme nede sızı var. bebeğimin öldüğünü düşünmek bile beni delirtiyor.Çok korktuğum için dün doktora gittim. ultrasonla baktı. kesenin göründüğünü kalp atışları için erken olduğunu bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi kesenin 5 hafta 2 gün lük olduğunu söyledi. halbuki son adet tarihiyle hesaplanırsa bebişim 7 haftalık olmalıydı tm endişelerimi söyleyince düşük iğnesi ve 10gün yatak istiharati verdi. bu hafta nasıl geçecek bebişimin kalbini duymak istiyorum artık. korkumu yenemiyorum. benimle aynı durumları yaşsayanların desteğini bekliyorum
Can'ım bende aynı durumdayım topik eski kimse cevap vermemiş sen ne yaptın Nasıl oldun benim dünden beri aniden bulantım ve afedersin kusmalarım kesildi sağa ve sola dönünce rahat yatamazdım o da geçti öncesinde 3 kürtajım var korkuyorum yineSu an ayni durumu bende yasiyorum. Uzerinden uzun zaman gecmis ama acaba sizin durumunuz ne oldu?
Can'ım bende aynı durumdayım topik eski kimse cevap vermemiş sen ne yaptın Nasıl oldun benim dünden beri aniden bulantım ve afedersin kusmalarım kesildi sağa ve sola dönünce rahat yatamazdım o da geçti öncesinde 3 kürtajım var korkuyorum yine
Benimde gebelik belirtilerim kayboldu zaten pek yoktu. Su an 8 haftalik hamileyim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum. Sonunda dayanamayip doktora gittim ve bebek gayet saglikliymis. Demekki belirtiler cok da onemli degil . Cevremde cok anne karninda bebek olumu yasadigim icin cok kaygiliydim. Allaha sukur iyiyiz
Merhaba canım Gebeliğim devam etti mi?Gunaydin kizlar gogus hassasiyetim kayboldu benim bulantim azaldi korkuyorum cesaretim kayboldu
Merhabalar uzun süredir yorum yok sizin nasıl devam etti a Ba, kasık agrım cokken bır anda yok oldu napacagımı bilemiyorum kalp atisi a kadar beklemekten baska caresıne yok ama delirecek gibiyim halsızlıgımde yok artıkÜzerinden çok uzun zaman geçmiş ama şuan bende aynı durumdayımikizlerime 6 haftalık hamileyim sadece belimde ağrım kaldı. Daha önce 2düşüğüm var bebeklerimin kalbi durdu kontrolde öğrendim 2gündür sadece vücudumu dinliyorum ama gram belirtim kalmadı nolursunuz yardım edin bişiler söyleyin doktora 4 gün önce gittik keseler gelişmiş demişti.
O mesajımdan sonra gebeliğim devam etti canım korkma. 2hafta sonra bebeklerimden birinin kalbi durduMerhabalar uzun süredir yorum yok sizin nasıl devam etti a Ba, kasık agrım cokken bır anda yok oldu napacagımı bilemiyorum kalp atisi a kadar beklemekten baska caresıne yok ama delirecek gibiyim halsızlıgımde yok artık
Çok Tesekkurler dönüş için... Kontrol çok iyi gecer ınsallah korkmayın siz baya yol almıssınız hayırlısıyla guzel devam eder insallah... Ben şu an çok kötüyüm sag tafafımda sertlik ve agrı vardı saga sola dinlerken kalkarken hep orda bı yumru vardı sanki simdi hıc bısı yok hıc bısı cok rahat hareket ediyorum ve hıc bır belirtim kalmadı napıcam bılmıyorum... Anlatabıldım mı sızın s kasıkta bole bısı var mıydı bendekı gıbıO mesajımdan sonra gebeliğim devam etti canım korkma. 2hafta sonra bebeklerimden birinin kalbi durdu1saat sonrada kontrolüm var yine heyecanlıyım dünden beri kasıklarıma iğneler battı hep allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?