Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri neler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Merhaba kızlar, bu ay hiç daha önce yaşamadığım belirtiler var bel ağrım var çoğunlukla kasık ağrılarım azaldı arada oluyor, mide bulantısı bile oldu çok erken biliyorum ama dediğim gibi hiç olmayan şeyler bu ay nedense çoğu belirtileri yaşıyorum sadece gögüs hassasiyetim yok arada sancı giriyor okadar 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı bat’a 3 gün var.
Merak ettiğim bu belirtileri yaşayan anneler oldumu.. diken üstündeyim her an adet olacakmış korkusu sarıyor

Belirtiler için çok erken. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri de aşağı yukarı aynıdır. Bazen vücut kendine belirti arar bulur inşallah adet olmaz gebe kalırsın.

Bende hiç bi belirti olmadı bugün gebe olduğumu öğrendim hayırlı haberler alırsın inşallah

Benimde bat 3 mart başka belirtiniz oldu mu

Regl oldunz mu

Bende hiç bi belirti olmadı bugün gebe olduğumu öğrendim hayırlı haberler alırsın inşallah
Kuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumu

Canım bende de cok silik çıktı kan verdim 2.41 çıktı anlamadım

Kuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumu
Benim akıntım hep vardı hiç farketmedim

Evet canım belirtileri çok fazlaymış bir kaç gün önce yapmış negatif. 10 gün sonra pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…