Bende hiç bi belirti olmadı bugün gebe olduğumu öğrendim hayırlı haberler alırsın inşallahMerhaba kızlar, bu ay hiç daha önce yaşamadığım belirtiler var bel ağrım var çoğunlukla kasık ağrılarım azaldı arada oluyor, mide bulantısı bile oldu çok erken biliyorum ama dediğim gibi hiç olmayan şeyler bu ay nedense çoğu belirtileri yaşıyorum sadece gögüs hassasiyetim yok arada sancı giriyor okadar 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı bat’a 3 gün var.
Merak ettiğim bu belirtileri yaşayan anneler oldumu.. diken üstündeyim her an adet olacakmış korkusu sarıyor
Canım farklı bi tarayıcıdan girmeyi denesene bir de
Merhaba kızlar, bu ay hiç daha önce yaşamadığım belirtiler var bel ağrım var çoğunlukla kasık ağrılarım azaldı arada oluyor, mide bulantısı bile oldu çok erken biliyorum ama dediğim gibi hiç olmayan şeyler bu ay nedense çoğu belirtileri yaşıyorum sadece gögüs hassasiyetim yok arada sancı giriyor okadar 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı bat’a 3 gün var.
Merak ettiğim bu belirtileri yaşayan anneler oldumu.. diken üstündeyim her an adet olacakmış korkusu sarıyor
Regl oldunz muMerhaba kızlar, bu ay hiç daha önce yaşamadığım belirtiler var bel ağrım var çoğunlukla kasık ağrılarım azaldı arada oluyor, mide bulantısı bile oldu çok erken biliyorum ama dediğim gibi hiç olmayan şeyler bu ay nedense çoğu belirtileri yaşıyorum sadece gögüs hassasiyetim yok arada sancı giriyor okadar 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı bat’a 3 gün var.
Benimde bat 3 mart başka belirtiniz oldu mu
Kızlar bat günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif çıktı malesef ama hala adet olmadım noluyor anlamiyorum 5 gün oldu.Regl oldunz mu
Bende yarın yapacaktım ama cumaya yapmaya karar verdiim canımm2 gün kala kaset test yaptım negatif
Kuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumuBende hiç bi belirti olmadı bugün gebe olduğumu öğrendim hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım bende de cok silik çıktı kan verdim 2.41 çıktı anlamadımKızlar bat günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif çıktı malesef ama hala adet olmadım noluyor anlamiyorum 5 gün oldu.
Belirtilerin hepsi durdu adet olcak gibide değilim sadece beyaz akıntım var.
Canım seninki sonradan yükselebilir 10 gün sonra pozitif gören oldumCanım bende de cok silik çıktı kan verdim 2.41 çıktı anlamadım
Gerçekten mi insallah ya ama yumurtlamam olalı 12 gün oldu o yüzden ümidim yokCanım seninki sonradan yükselebilir 10 gün sonra pozitif gören oldum
Evet canim. İnşallah seninki de öyle olurGerçekten mi insallah ya ama yumurtlamam olalı 12 gün oldu o yüzden ümidim yok
Benim akıntım hep vardı hiç farketmedimKuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumu
Adetten öncemi yapılmıştı kan testi ilk ?0.100 cikip 10 gün sonra 70 küsür çıkmıştı bhcg si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?