Test yaptınız mı yada regl oldunuz mu şuan bende sizle aynı şeyleri yaşıyorum batım 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktıKuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumu
Yapın test buraya yazın meraktayız. Bnmde 3gun var erken gebelik testlerim hep negatifTest yaptınız mı yada regl oldunuz mu şuan bende sizle aynı şeyleri yaşıyorum batım 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı
Ben erken gebelik test yapmadım günlük test kullandım negatif çıktı. Psikolojikte gecikme olabilir.Yapın test buraya yazın meraktayız. Bnmde 3gun var erken gebelik testlerim hep negatif
Insallah güzel haber verirsinBen erken gebelik test yapmadım günlük test kullandım negatif çıktı. Psikolojikte gecikme olabilir.
Amin inşallah ama ne zaman test yapmalıyım bilmiyorumInsallah güzel haber verirsin
Canım bat geçti mi şu anAmin inşallah ama ne zaman test yapmalıyım bilmiyoru
Dün olması gerekiyordu ama hala olcak gibi değilimCanım bat geçti mi
Evet canim. İnşallah seninki de öyle olur
Hayirncnm test yapmadim bu ay cok relaxsim hala adet olmadim bat gunum gecti doktorum 5inde olmassa gel dediTest yaptınız mı yada regl oldunuz mu şuan bende sizle aynı şeyleri yaşıyorum batım 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı
Hayirncnm test yapmadim bu ay cok relaxsim hala adet olmadim bat gunum gecti doktorum 5inde olmassa gel dedi
regl oldunuz mu ne durumdasınızMerhaba kızlar, bu ay hiç daha önce yaşamadığım belirtiler var bel ağrım var çoğunlukla kasık ağrılarım azaldı arada oluyor, mide bulantısı bile oldu çok erken biliyorum ama dediğim gibi hiç olmayan şeyler bu ay nedense çoğu belirtileri yaşıyorum sadece gögüs hassasiyetim yok arada sancı giriyor okadar 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı bat’a 3 gün var.
Merak ettiğim bu belirtileri yaşayan anneler oldumu.. diken üstündeyim her an adet olacakmış korkusu sarıyor
regl oldunuz mu ne durumdasınız benimde 2 gün geçti aynı şeyleri yaşıyorum sizinle acaba psikolojik mi diye düşünüyorumKuzum benimde bat gecti yapmadim daha test cildim cok guzellesti ve rahimde biseyler oluyo sol tarafinda akintinda degisiklik varmiydi bende bikacgun once su gbi homojen sulu uzayan akinti geldi ve sonrasi raki beyazi az az geliyo swndede oldumu
Yok daha olmadımregl oldunuz mu ne durumdasınız
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) benimde 2 gün gecikti stresliyimYok daha olmadım
Ben adetin ikinci günü kan verdim negatif çıktı adet söktürücüyede başlatmadı doktorum biraz daha bekleyelim pazartesiye kadar adet olmazsan test yap dedi inşallah bi umutGüzel haberlerinizi bekliyoruz :) benimde 2 gün gecikti stresliyim
İnşallah güzel haber gelir sizden umarım benden de :)Ben adetin ikinci günü kan verdim negatif çıktı adet söktürücüyede başlatmadı doktorum biraz daha bekleyelim pazartesiye kadar adet olmazsan test yap dedi inşallah bi umut
İnşallah canım inşallahİnşallah güzel haber gelir sizden umarım benden de :)
Cnm olmadim hala test yaptim tek cizgi cikti doktorumu aradim 7/10 nunu bekle em gec 10nu nankadarnolmazsan gel dedi ama kaset testte negatifdi don regl 31 ocakregl oldunuz mu ne durumdasınız benimde 2 gün geçti aynı şeyleri yaşıyorum sizinle acaba psikolojik mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?