Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan sonra ara ara beyaz akıntı ve sarı akıntı gören var mı?
Bunun yanında sıcak basması kaşıkta batma göğüslerde şişkinlik ve uçlarda batma oluyor.Bugün yumurtlama akıntısını gördüğüm günü de sayarsak 8.gün..bugün kaset Test yaptım negatif..adete 9 gün var.Daha önce yaşadığım kürtaj da yumurtlamadan 12.gün de ilk hafif çizgiyi görmüştüm..
Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan sonra ara ara beyaz akıntı ve sarı akıntı gören var mı?
Bunun yanında sıcak basması kaşıkta batma göğüslerde şişkinlik ve uçlarda batma oluyor.Bugün yumurtlama akıntısını gördüğüm günü de sayarsak 8.gün..bugün kaset Test yaptım negatif..adete 9 gün var.Daha önce yaşadığım kürtaj da yumurtlamadan 12.gün de ilk hafif çizgiyi görmüştüm..
Merhaba benim yumurtlamam bittiğinde adetime kadar yoğun beyaz akıntı yaşadım söylediğiniz şeyler belirti ama adet belirtileriyle çok benzediğinden henüz bir şey söylemek için erken adetinize 9 gün var erken gebelik testi bile yapsanız çıkmaz ki siz kaset test yapmışsınız gecikmenizde kan verin yada 1 2 gün kala erken gebelik testi ile tekrarlayın umarım gönlünüzce olur
Yumurta akıntısından 3 4 gün sonra benim yumurtam çatlıyordu yani hamileyseniz bile çok erken test yapmışsınız benimde beyaz akıntım olmuştu ama adete 2 gün kala başladı göğüs ağrısıyla beraber hormonların yükselmesiyle olan belirtiler bunlar acele etmeyin bence erken öğrenip daha çok stres yaparsınız boş gebelik mi dış gebelik mi diye biraz geç öğrenirseniz hemen keseyi görebilirsiniz ben 3 gün gecikmeyle öğrendim ve 2 gün sonra keseyi gördük
Merhaba benim yumurtlamam bittiğinde adetime kadar yoğun beyaz akıntı yaşadım söylediğiniz şeyler belirti ama adet belirtileriyle çok benzediğinden henüz bir şey söylemek için erken adetinize 9 gün var erken gebelik testi bile yapsanız çıkmaz ki siz kaset test yapmışsınız gecikmenizde kan verin yada 1 2 gün kala erken gebelik testi ile tekrarlayın umarım gönlünüzce olur
Kaybınız için üzüldüm çok geçmiş olsun sizi anlıyorum beklemek eziyet gibi geliyor ama stres olmayın kaybınızın olması sağlıklı gebelik oluşmayacağı anlamına gelmiyor sonuç netleşince yazın mutlaka merak ettim inşallah vardır
Kaybınız için üzüldüm çok geçmiş olsun sizi anlıyorum beklemek eziyet gibi geliyor ama stres olmayın kaybınızın olması sağlıklı gebelik oluşmayacağı anlamına gelmiyor sonuç netleşince yazın mutlaka merak ettim inşallah vardır
Allah razı olsun güzel kalbinizden öpüyorum..Rabbim düşmanımın başına vermesin.İnsanlar doğum yaparken içerde ben evladımdan kopuyordum..Testi cuma sabah yapmayı düşünüyorum daha 3 gün var yumurtlamadan sonraki 12.gün oluyor elbette sizinle de paylaşmak isterim.Rabbim yüzümüze baksın inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder isteyen herkese..
Bende öyle düşündüm evet ama genelde yumurtlamadan 12 gün sonra test yapın diyorlar benim yaklaşık adet gününden 4gün öncesine denk geliyor.şu an için belirtiler o yönde ama göğüs şişliği hafiften inmeye başladı sanki yumuşadılar bilemiyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..