Günüm henuz gecmedi 6 gün var adet tarihime kan testinde negatif ciktı dayanamayip erken yaptirmistim yaa hic cevap gel.eyecek saniyordumTabiki var burda birsürü insan da yaşamış bunları. Kaç gün geçti günün? İdrar testi yaptınmı?
Evet canım belirtilerde olunca dayanamayip yaptimÇok erken yapmışın biraz daha beklemelisin cnm
Evet canım belirtilerde olunca dayanamayip yaptim
İnşallah canım adet gunumu sabirsızlıkla bekliyorumUmarım hamilesindir cnm erken yaptığın için çıkmamıştır
Bana psikolojik gibi geldi. Hayırlısı olsun ama çok umutlanmayınMerhaba benim iki haftadir gebelik belirtilerim var mide bulantisı ögürmek gogüslerim dolgunlasti arada agrı oluyor bel kasık ve karın agrım var sinirlilik hali yorgunluk ateslenme ve kalp carpintisi var arada ama adet tarihime 1 hafta kala kan testi yaptîrdım sonuc negatif cikti acaba aranizda erken kan testi yaptirip negatif sonuç aldiktan sonra adet gecikmesi yasayip tekrar test yaptirdiginizda pozitif cikan var mi yada tanidiklari olan lutfen cevap verin acaba hamilemiyim
Psikolojik de olabilir ama sadece bu ay korunmadık belirtileri vücudumda hissediyorum 4 yaşında bir oglum var ikinciyi istiyoruz nasipse canimBana psikolojik gibi geldi. Hayırlısı olsun ama çok umutlanmayın
Yaaa inşallah hamileyimdir kan testi negatif cıkınca cok moralim bozuldu ama sizin bu mesajınizla cok mutlu oldum belki bende hamileyimdir cok teşekkür ederimAdetten bir hafta once negatifti kanda. Adete 3 gun kala 142 cikmisti. Dedigin belirtilerin aynisini yasadim iki hamileligimdede. Mide bulantisi vs o kadar erken olmaz diyolar ama oluyo. Umarim hamilesindir. Allah gonlune gore versin
Rica ederim hayirlisi olsun insallah :)Yaaa inşallah hamileyimdir kan testi negatif cıkınca cok moralim bozuldu ama sizin bu mesajınizla cok mutlu oldum belki bende hamileyimdir cok teşekkür ederim
YANlız o saymış olduğun belirtiler bu kadar erken olmaz psikolojik olduğunu düşünüyorum ayrıca adete 6 gün kala varsa Yüksek ihtimal çıkmış olması gerekir canımMerhaba benim iki haftadir gebelik belirtilerim var mide bulantisı ögürmek gogüslerim dolgunlasti arada agrı oluyor bel kasık ve karın agrım var sinirlilik hali yorgunluk ateslenme ve kalp carpintisi var arada ama adet tarihime 1 hafta kala kan testi yaptîrdım sonuc negatif cikti acaba aranizda erken kan testi yaptirip negatif sonuç aldiktan sonra adet gecikmesi yasayip tekrar test yaptirdiginizda pozitif cikan var mi yada tanidiklari olan lutfen cevap verin acaba hamilemiyim
Amin canım insallahRica ederim hayirlisi olsun insallah :)
Psikolojik olması icin bi sebep yok yani 4/5 yıldir olmuyor olsa o zaman psikolojik derim ama bu ay korunmadik sadece ve 4 yaşında oglum var ikincisini istiyoruzYANlız o saymış olduğun belirtiler bu kadar erken olmaz psikolojik olduğunu düşünüyorum ayrıca adete 6 gün kala varsa Yüksek ihtimal çıkmış olması gerekir canım
Rabbim gönlüne göre versin bana doktor öyle söylemişti beynimizin bizi kandırdıgını gene iyisini sen bilirsin tabiki bu arada adetten 6 gün önce sonuç veren gebelik. Testleri var eczanede ondan alıp bakabilirsin oda doğruca sonuç veriyorPsikolojik olması icin bi sebep yok yani 4/5 yıldir olmuyor olsa o zaman psikolojik derim ama bu ay korunmadik sadece ve 4 yaşında oglum var ikincisini istiyoruz
Nasipse olur nasip degilse diger aya insallah canim
Amin canim inşallah ama adet gunumu beklicmRabbim gönlüne göre versin bana doktor öyle söylemişti beynimizin bizi kandırdıgını gene iyisini sen bilirsin tabiki bu arada adetten 6 gün önce sonuç veren gebelik. Testleri var eczanede ondan alıp bakabilirsin oda doğruca sonuç veriyor
Evet cok fazla olmadi zaten bulantı ilk cocugumda hamileligim boyunca hic olmadı bulantı falan hayırlısı olsun insallah cnmBulantı gibi belirtiler adet günü geçmeden ortaya çıkmaz ki..yani ben de bile 7.hafta gibi başladı..en iyi yöntem adet gecikmesi :) hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?