Öncelikle umarım hamilesindir ve mıtlu haberlerini alırızEvet cok fazla olmadi zaten bulantı ilk cocugumda hamileligim boyunca hic olmadı bulantı falan hayırlısı olsun insallah cnm
Aynen öyle şuan zaten yok diye kabullendim diger aya insallah olursa da cok buyuk bir surpriz olur bizeÖncelikle umarım hamilesindir ve mıtlu haberlerini alırızfakat ben de bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum eşinle korunmayı bu ay bırakmışsınız gebelik için ve belirtiler başlamış yani erken de olabilir ama özellikle kan tahlilinde 40 50 arası çıkması gerektiğini düşünüyorum yani heveslenip hayal kırıklığına uğramaktansa olmadı deyip kabullenmek sanki daha az zarar verir. Hem 7 gün sonra pozitif çıkarsa sana da eşine de çok güzel bi süpriz olur
İnşallah güzel süprizler bekleyen herkese nasip olurAynen öyle şuan zaten yok diye kabullendim diger aya insallah olursa da cok buyuk bir surpriz olur bize
Amin insallah tüm cocuk isteyenlere nasip etsin Rabbimİnşallah güzel süprizler bekleyen herkese nasip olur
Peki göğüs hassasiyeti herkeste oluyor mu ? Mesela ben adet olmadan öncede oyle göğüs hassasiyeti yaşamam hamilelikte yaşamamam normal mi ?Tabiki var burda birsürü insan da yaşamış bunları. Kaç gün geçti günün? İdrar testi yaptınmı?
Aynısı bendede var belirtilerin bel agrısı bacak agrısı uyku kasık agrısı ve regl olmama 6 gün varMerhaba benim iki haftadir gebelik belirtilerim var mide bulantisı ögürmek gogüslerim dolgunlasti arada agrı oluyor bel kasık ve karın agrım var sinirlilik hali yorgunluk ateslenme ve kalp carpintisi var arada ama adet tarihime 1 hafta kala kan testi yaptîrdım sonuc negatif cikti acaba aranizda erken kan testi yaptirip negatif sonuç aldiktan sonra adet gecikmesi yasayip tekrar test yaptirdiginizda pozitif cikan var mi yada tanidiklari olan lutfen cevap verin acaba hamilemiyim
Belirtilerin o yönde gösteriyor ben iki hamileliğimi de hissettim ki adetleri düzensiz biriyimdir hisseder anne rahmine düşeni de kalbine düşeni de hisseder inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz ☺Selam kizlar bende bi kac sey daniscam size 2 senelik evliyim cocuk istiyoruz hic korunmadik doktora gittimmm hersey normal cikti bu ay adet oldum ama dun belim agridi bugunde sol kasigimda batma seklinde sanci var bacaklarimda agri var bide bes dakkaya bir idrarim geliyo ter basiyor acaba hamilemiuim cok istiyoruz Rabbim herkese versin insallah :)
Sadece sen doktora görünmekle kalma eşinde de bir sorun olabilir stres yapma ne zaman düşünmeyi bıraktığında o zaman kalırsın psikolojin izin vermiyordur bunaTesekkur ederim canimm insallah ya rabbim herkese tatdirsin annelik babalik duygularini :)) bende coook istiyorum ama bi turlu tutmuyor malesf
mrb elbette ki olabilirsin erken yaptırmışsın testi benim de bu ay 3 .gün gecti daha beklyorumMerhaba benim iki haftadir gebelik belirtilerim var mide bulantisı ögürmek gogüslerim dolgunlasti arada agrı oluyor bel kasık ve karın agrım var sinirlilik hali yorgunluk ateslenme ve kalp carpintisi var arada ama adet tarihime 1 hafta kala kan testi yaptîrdım sonuc negatif cikti acaba aranizda erken kan testi yaptirip negatif sonuç aldiktan sonra adet gecikmesi yasayip tekrar test yaptirdiginizda pozitif cikan var mi yada tanidiklari olan lutfen cevap verin acaba hamilemiyim
Aynen öyle haklısın ama çok Kafana takmaElimde degilki valla takmayim diyorum olmuyor :) dusunmesemde olmuyor hos :))
Aslında kişiden kişiye değişiyor ben de sadece yorgunluk halsizlik her an adet olacakmışım hissi vardıŞimdide iki kasigima ara ara giren batma tarzi sancilar basladi belim agriyo ayaklarimda usume ayni zamanda ates basmasi bacaklarimda yorgunluk ve karnimin uzerine yatamiyorum daha adetime 17 gun var bu belirtiler nedir acaba cok heyecanlandimm
Evde hızlı gebelik testi sonuç verir ve kanda da hemen çıkar kan testi yaptır kesin sonucu alırsın bence birazda psikolojik olabilir bu hislerGünaydın adet hala yok 4 gün gective akşam miğde bulantısından uyuyamadım belim cok agrıyor gögüs uçlarım cok hassas
Tahminimce 4 hafta 4 günlük :))Evde hızlı gebelik testi sonuç verir ve kanda da hemen çıkar kan testi yaptır kesin sonucu alırsın bence birazda psikolojik olabilir bu hisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?