• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

AnneeeOlmakistiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
97
5
1
28
Mrb taze anneler anneler 5 hafta 6gun - 6 haftalık da kese gören var mı beta degerlerınız lac cıktı gebelıkte karın kasık agrısı bulantı oluyor mu neler hissediyorsunuz regl olcakmiş gibi agrı sancı oluyor mu ?bilgi verecek kimse yok mu 😔

Son düzenleme:
Benim kese 4+4 günlükte göründü. İlk gitmemde kese göründüğü için beta baktırmadım hiç. Karın, kasık, regl ağrısı gibi ağrı normal ama bulantı herkeste olmayabilir benim hiç olmadı

Mrb taze anneler anneler 5 hafta 6gun - 6 haftalık da kese gören var mı beta degerlerınız lac cıktı gebelıkte karın kasık agrısı bulantı oluyor mu neler hissediyorsunuz regl olcakmiş gibi agrı sancı oluyor mu ?bilgi verecek kimse yok mu 😔
Canım oluyor hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok yakın ben 4 haftalık hamileyim bazen sol kaşığıma öyle bi ağrı giriyor ki kıpırdayamıyorum bile doktor normal rahim alışıyor dedi

Merhaba
6+2 de bebek ve kalp atışını gördüm çok şükür. Beta değerim de bir gün gecikmeyle 1127 çıkmıştı .
Regli olcak gibi ağrılar iğne batmaları oluyordu sürekli orda doğal bi süreç var büyüyen bi şey normal demişti doktor.
Ama aşırıysa tabi doktorunuza görünün

Canım oluyor hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok yakın ben 4 haftalık hamileyim bazen sol kaşığıma öyle bi ağrı giriyor ki kıpırdayamıyorum bile doktor normal rahim alışıyor dedi
Devamlı agrı oluyormu ince ince

Back
X