Yalnız bu belirtiler adet öncesi belirtilerle benzer oluyor o yüzden adetin gününün geçmesini bekleyip gebelik testi yapmak da fayda varKizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?
merhaba kızlar yeni üyelerdenım ne olur bana yardımcı olun adetime birgün kala test yaptım hıc adet belırtım olmadıgı ıcın ıkı cızgı cıktı tekı bıraz sılıktı doktora gösterdım bu pozitif dedı test yapma saatleri dopldugu için kan testi yapamadılar aksama emın olmak ıcın erken gebelık testi yaptım prodıktor , bu sefer negatif cıktı ıkıncı cızgı hıc yoktu tabı kı ben husran .
ertesi gun sabah yıne dayanamayıp ucuncu testi yaptım o da negatif sonuc verdı fakat edetim daha gelmedi uc geçtı (arada bu tarz gecıkmeler olabılyor) fakat göğüslerimde hassasiyet renk degişimi ve şişme var , sık sık idrara cıkar oldum ve sag kasıgımda sureklı batma tarzında kıramplar giriyor o da bugun basladı ne yapacagım şaşırdım bana yardım edın
YAPTIM KIZLAR TAMAMIYLA OLUMLU CIKTI HABERINIZ OLSUN BEN DE ARTIK BIR HAMIŞİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ALLAH KUCAGIMA ALMAYI DA NASIP EDER RABBIM TUM ISTEYENLERE VERIR INSALLAHUltrasonda görülüyor kalinlasma. Bir test daha yaptın mi ?
YAPTIM KIZLAR TAMAMIYLA OLUMLU CIKTI HABERINIZ OLSUN BEN DE ARTIK BIR HAMIŞİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ALLAH KUCAGIMA ALMAYI DA NASIP EDER RABBIM TUM ISTEYENLERE VERIR INSALLAH
saol canım yapmadım daha doktordan sıra aldım onumuzdekı hafta carsamba gunune o zaman yapar ama zaten ıkı haftadır adet yok ve testlerımın hepsi pozitif :)Hayırlı olsun. Kan testini yaptın mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?