- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
adet olmama 11gun fılan var sol kasık agırım var sımdı dun aksamdan berıdır sag kasıgıma bıcak saplanır gıbı agırı gırıyo sonra goguslerde hassasıyet var adet olcakmısım gıbı agırım oluyo belıme agırı gırıyo
Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?
Arkadaslar eger yanlis yere yaziyorsam lutfen kbakmayin yeni uyeyim konu acamadim. Benimde sormak istedigim bir sey var. Nisanlimla yumurtlama gunumde iliskiye girdik zaten kondomla korunuyorduk. Normalde adetim 29-31-30. Gunlerde gelir. Su anda 37. Gundeyim asiri derecede adet sancim ve bel agrim var ama en ufak bir kanama yok. İdrar testi yaptim 35. Gunumde ama negatifti. Acaba paranoyaklik mi yapiyorum sstresten mi gecikiyorum. Cunku kac gecedir uyuyamiyorum. Yoksa gebelik ihtimalim var.mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim..
Stresten bu kadar gecikir mi daha once bu kadar gecikmemisti..
canım kondomla korunuyorsan problem yoktur. 3-4 gün daha bekle bakalım.
1 ayda sdc iki kere iliskiye girdik o da kondom ile. Aslinda ihtimal vermiyorum haklisiniz stres muhtemelen sadece yumurtlama gunume denk gelmis olmasi ve internette yazilanlari okudukca geriliorum elimde degil. Galiba paranoyak oldum :)
sen paranoya yaptıkça adetin gecikiyor bunu bilesin :) stresini azalt, kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.
Haklisin galiba. Cok tesekkur ederim bi kc gun daha beklicem artk mecbur :)
Amaan allahiimm kanser olrum ben beklerkennbu arada benimde adetlerim çok düzenlidir 28 gün. en fazla 40 gün gecikmişti. bekle 3-4 gün.
Amaan allahiimm kanser olrum ben beklerkenn
Aynen oncelikle evden bi cikmaliyim belkide :)hiçbişey olmaz merak etme :) git kafanı dağıtacak bişeyler bul :)
İkisinde de farkli gunlerde silik ciksada gebelik ihtimalin yüksek.Nasi bekledin ben olsam cokdan kan tahlili icin hastanede olurdum :)Kızlar merhaba ya aslında çok heyecanlıyım. Reglm 3 gün gecikti bugün. Iki defa akşam test Yaptım, ilki çok belli olmasa da ince bir çizgi vardı bugün hala regl olamayınca dayanamadım ve bi test daha Yaptım, bu eczanede satılan 5 tl ilk testlerden. Net bir ikinci çizgi gördüm, testi akşam Yaptım bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum, bana yardımcı olur musunuz ?
Yaptırdım canım kan testi 4 gün önce, pozitif çıktı :)İkisinde de farkli gunlerde silik ciksada gebelik ihtimalin yüksek.Nasi bekledin ben olsam cokdan kan tahlili icin hastanede olurdum :)
Gözun aydin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimYaptırdım canım kan testi 4 gün önce, pozitif çıktı :)
Sağol canım,amin. Seninde inşallah :)Gözun aydin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?