Kaç gün geçti adetin?Sagol cnm benim cok guzel bi haber verdin bna
Ben gecen ay kanama yaşadım 3 gun kadar ama normal bi kanama değildi 3 gun icinde bi pedin yarisini dolduracak kadar kanama oldu hemen hemen.onun uzzerindende 1 ay gectiKaç gün geçti adetin?
Pazartesi günü sabahtan gidip kan testi yaptır ben dün yaptırdım dün öğrendim hamile olduğumu doktor bana bir sürü ilaç verdi kan ilacı folik asit vitamin falan bunlara hemen baslamalisin dediBen gecen ay kanama yaşadım 3 gun kadar ama normal bi kanama değildi 3 gun icinde bi pedin yarisini dolduracak kadar kanama oldu hemen hemen.onun uzzerindende 1 ay gecti
gözün aydın cvanım hamılesın benımde ılk cızgım cok belırsızdı senın yıne bayagı gözukuyorEki Görüntüle 1680987 Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım evde test yaptım bu şekilde sonuç verdi hamile miyim sizce ??Eki Görüntüle 1680987
selam canım hastaneye gittin mi?Tamam canim ins hayirli haberlerle yazarim buraya tekrar :) seninde hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucağına almayi nasip etsin :)
Merhaba canım gidemedim ama bnm kanamam var suan boyle kahverengi renkte koyu koyu sancım falanda var çözemedim.Esimde bilmiyr bu gebelik olma olasılığını kesinleşince soyleyecektim.kötü bi durum var midir acaba bu kanama olmasinda ?selam canım hastaneye gittin mi?
Tabiki vardır neden gitmedin belki düşük yapıyorsun testte pozitif çıkmış bariz belli neden ihmal ettin ki olmaz sa acile git çok kasiklarim ağrıyor de onlar sana iğne veya serum vermek isteyecekler sen de adetinin geçtiğini söylersen sana kan testi yaparlar yarım saat içinde alırsınMerhaba canım gidemedim ama bnm kanamam var suan boyle kahverengi renkte koyu koyu sancım falanda var çözemedim.Esimde bilmiyr bu gebelik olma olasılığını kesinleşince soyleyecektim.kötü bi durum var midir acaba bu kanama olmasinda ?
Bak korktum şimdi baya insallah bisey olmaz eşim geldiğinde ilk işim acile gitmek olacak tek başıma gitmeye korkuyrm düşük fln yapiyosun derlerse cok kötü olurum..Tabiki vardır neden gitmedin belki düşük yapıyorsun testte pozitif çıkmış bariz belli neden ihmal ettin ki olmaz sa acile git çok kasiklarim ağrıyor de onlar sana iğne veya serum vermek isteyecekler sen de adetinin geçtiğini söylersen sana kan testi yaparlar yarım saat içinde alırsın
YA da testini al göster deki pozitif çıktı ama kanamam var de öyle de yaparlar testBak korktum şimdi baya insallah bisey olmaz eşim geldiğinde ilk işim acile gitmek olacak tek başıma gitmeye korkuyrm düşük fln yapiyosun derlerse cok kötü olurum..
Tamamdir canım umarım bisey olmaz kizlarrrr hepinizden dualarinizi bekliyorum...YA da testini al göster deki pozitif çıktı ama kanamam var de öyle de yaparlar test
Sonucu yaz merak ettim şimdiTamamdir canım umarım bisey olmaz kizlarrrr hepinizden dualarinizi bekliyorum...
Doktora gitmedim canım eşim cok sevindi acile gitmeyelim yrn olsun ozel bi kliniğe falan gidelim ben acilde ne olur bilmiyrm yrn iyi bi doktora gideriz sende bebekte bnm icin cok degerlisiniz dedi..yarini bekliyoruz bklmSonucu yaz merak ettim şimdi
Anladım canim hayırlı haberini bekliyorumDoktora gitmedim canım eşim cok sevindi acile gitmeyelim yrn olsun ozel bi kliniğe falan gidelim ben acilde ne olur bilmiyrm yrn iyi bi doktora gideriz sende bebekte bnm icin cok degerlisiniz dedi..yarini bekliyoruz bklm
Ses çıkmadı senden merak ettim sorun yoktur umarımAnladım canim hayırlı haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?