Gebelik belirtileri

Merhaba kızlar ben de yeni hamişlerdenim öncelikle allah isteyen herkese versin. Belirtilere gelince adet olmam gereken gün yani 1 kasımda yalnızca sol kasigima ağrılar giriyordu o kadar ne göğüs ağrısı ne bulantı ne de baş dönmesi yaşamadım o yüzden herkeste farklı olabiliyor

kızlar merhaba,
ani yorgunluk,öyle ki elim ayağım kesiliyor o derece.ve adetime 5 gün olmasına rağmen kahverengi bir akıntı geliyor.bu bir kaç gündür var.genelde adet tarihimden itibaren bu lekenlenme olurdu adet olana kadar.göğüslerde aşırı bi ağrı yok ama epey şiştiler.
sizce?

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım evde test yaptım bu şekilde sonuç verdi hamile miyim sizce ??

Evet canim hamilesin benim 2. Çizgim daha belirsizdi senin ki çok belli benim

Sagol cnm benim cok guzel bi haber verdin bna

Ben gecen ay kanama yaşadım 3 gun kadar ama normal bi kanama değildi 3 gun icinde bi pedin yarisini dolduracak kadar kanama oldu hemen hemen.onun uzzerindende 1 ay gecti
Pazartesi günü sabahtan gidip kan testi yaptır ben dün yaptırdım dün öğrendim hamile olduğumu doktor bana bir sürü ilaç verdi kan ilacı folik asit vitamin falan bunlara hemen baslamalisin dedi

Tamam canim ins hayirli haberlerle yazarim buraya tekrar :) seninde hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucağına almayi nasip etsin :)

selam canım hastaneye gittin mi?
Merhaba canım gidemedim ama bnm kanamam var suan boyle kahverengi renkte koyu koyu sancım falanda var çözemedim.Esimde bilmiyr bu gebelik olma olasılığını kesinleşince soyleyecektim.kötü bi durum var midir acaba bu kanama olmasinda ?

Tabiki vardır neden gitmedin belki düşük yapıyorsun testte pozitif çıkmış bariz belli neden ihmal ettin ki olmaz sa acile git çok kasiklarim ağrıyor de onlar sana iğne veya serum vermek isteyecekler sen de adetinin geçtiğini söylersen sana kan testi yaparlar yarım saat içinde alırsın

Bak korktum şimdi baya insallah bisey olmaz eşim geldiğinde ilk işim acile gitmek olacak tek başıma gitmeye korkuyrm düşük fln yapiyosun derlerse cok kötü olurum..

Bak korktum şimdi baya insallah bisey olmaz eşim geldiğinde ilk işim acile gitmek olacak tek başıma gitmeye korkuyrm düşük fln yapiyosun derlerse cok kötü olurum..
YA da testini al göster deki pozitif çıktı ama kanamam var de öyle de yaparlar test

Sonucu yaz merak ettim şimdi
Doktora gitmedim canım eşim cok sevindi acile gitmeyelim yrn olsun ozel bi kliniğe falan gidelim ben acilde ne olur bilmiyrm yrn iyi bi doktora gideriz sende bebekte bnm icin cok degerlisiniz dedi..yarini bekliyoruz bklm

Doktora gitmedim canım eşim cok sevindi acile gitmeyelim yrn olsun ozel bi kliniğe falan gidelim ben acilde ne olur bilmiyrm yrn iyi bi doktora gideriz sende bebekte bnm icin cok degerlisiniz dedi..yarini bekliyoruz bklm
Anladım canim hayırlı haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…