- 7 Kasım 2015
- 131
- 26
- 98
Canım hamile değilmişimSes çıkmadı senden merak ettim sorun yoktur umarım
Ayy Kıyamam yaa çok üzüldüm ama çizgi çok belirgindi senide umitlendirdim hamilesin diye hakkını helal et inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canim üzülme hergün dua et ben öyle yaptım kuran oku dua et allah senin dualarini kabul eder o zaman inşallahCanım hamile değilmişim((( doktor testlerin bazen yanılabilecegini soyledi. (( nasip degilmisss ama canım çok sıkkındı o yüzden giripte yazamadim ((
Cnm adet gunmz ayni bn hla adet olmadim sen oldunmu mrk ettim ama bnm testler hp ngtf ama bu bni yildirmio kasik seyirme ve batma var gogusler sis bn kndimi hamile hissediom testler halt yemisMerhaba kızlar ben de yeni hamişlerdenim öncelikle allah isteyen herkese versin. Belirtilere gelince adet olmam gereken gün yani 1 kasımda yalnızca sol kasigima ağrılar giriyordu o kadar ne göğüs ağrısı ne bulantı ne de baş dönmesi yaşamadım o yüzden herkeste farklı olabiliyor
Kaan testi yaptırsana canim kesin sonuç çıkar inşallah oylesindir :))))Cnm adet gunmz ayni bn hla adet olmadim sen oldunmu mrk ettim ama bnm testler hp ngtf ama bu bni yildirmio kasik seyirme ve batma var gogusler sis bn kndimi hamile hissediom testler halt yemis
Nasip değilmiş tatlım Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşGen
Ayy Kıyamam yaa çok üzüldüm ama çizgi çok belirgindi senide umitlendirdim hamilesin diye hakkını helal et inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canim üzülme hergün dua et ben öyle yaptım kuran oku dua et allah senin dualarini kabul eder o zaman inşallah
ilk olarak beklenen adetın gecıkmesı ve kasıklarda batma hıssı.Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?
ilk bes dk ıkıncı cızgı cıktı ıse evet hamılesın.Hamilemiyim sizce
Ypmicam surprz olsunKaan testi yaptırsana canim kesin sonuç çıkar inşallah oylesindir :))))
Bence yaptır doktor ilaç falan veriyor canimYpmicam surprz olsun)))))
Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?
Bence yaptır doktor ilaç falan veriyor canimbana da haber ver :)
Korkularim vr cnm yasssBence yaptır doktor ilaç falan veriyor canimbana da haber ver :)
adet gecikmesi, benim deli gibi sol kasığım batıyordu ağrıyordu, bel ağrısı, çok wc'ye gitme, göğüs büyümesi acıması dokununca gerginlik, bende mide bulantısı hiç olmadı, uyuma isteği... hatırladıklarım bunlar.
Adet gecikmesinden önce mi yaşadın bu belirtileri canım? Bende aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden soruyorum.
ben hamile olduğumu bilmiyordum. adet olamadım diye bunları yaşıyorum sanıyordum. kısaca adetten öncede sonrada belirtileri yaşadım.
AminAnladım canım Allah hepimize tattırsın bu güzel duyguyu :)
Adet gecikiyo halsiz ymk yememe aglama sol kasikda agriadet gecikmesi, benim deli gibi sol kasığım batıyordu ağrıyordu, bel ağrısı, çok wc'ye gitme, göğüs büyümesi acıması dokununca gerginlik, bende mide bulantısı hiç olmadı, uyuma isteği... hatırladıklarım bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?