Gebelik belirtileri

Ses çıkmadı senden merak ettim sorun yoktur umarım
Canım hamile değilmişim ((( doktor testlerin bazen yanılabilecegini soyledi. (( nasip degilmisss ama canım çok sıkkındı o yüzden giripte yazamadim((

Gen
Canım hamile değilmişim ((( doktor testlerin bazen yanılabilecegini soyledi. (( nasip degilmisss ama canım çok sıkkındı o yüzden giripte yazamadim((
Ayy Kıyamam yaa çok üzüldüm ama çizgi çok belirgindi senide umitlendirdim hamilesin diye hakkını helal et inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canim üzülme hergün dua et ben öyle yaptım kuran oku dua et allah senin dualarini kabul eder o zaman inşallah

Cnm adet gunumz ayni bn hala olmadim sen oldun mu bnm kasik seyirme ve agrim vr gogusler sis ama testler negatif ama o tk czgiler bni yildrmio bm hamile gbi hissediom knfimi )

Cnm adet gunmz ayni bn hla adet olmadim sen oldunmu mrk ettim ama bnm testler hp ngtf ama bu bni yildirmio kasik seyirme ve batma var gogusler sis bn kndimi hamile hissediom testler halt yemis

Cnm adet gunmz ayni bn hla adet olmadim sen oldunmu mrk ettim ama bnm testler hp ngtf ama bu bni yildirmio kasik seyirme ve batma var gogusler sis bn kndimi hamile hissediom testler halt yemis
Kaan testi yaptırsana canim kesin sonuç çıkar inşallah oylesindir :))))

Nasip değilmiş tatlım Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş

Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?
ilk olarak beklenen adetın gecıkmesı ve kasıklarda batma hıssı.
sonrasında kımısınde bulantılar, uyku halı, iştahsızlık, sık wc ye cıkma ıstegi, kimisinde aşırı iştah artışı....
memelerde sıskınlık ve gogus ucunun koyulaşması.

Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ?

adet gecikmesi, benim deli gibi sol kasığım batıyordu ağrıyordu, bel ağrısı, çok wc'ye gitme, göğüs büyümesi acıması dokununca gerginlik, bende mide bulantısı hiç olmadı, uyuma isteği... hatırladıklarım bunlar.

Adet gecikmesinden önce mi yaşadın bu belirtileri canım? Bende aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden soruyorum.

Adet gecikmesinden önce mi yaşadın bu belirtileri canım? Bende aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden soruyorum.

ben hamile olduğumu bilmiyordum. adet olamadım diye bunları yaşıyorum sanıyordum. kısaca adetten öncede sonrada belirtileri yaşadım.

Adet gecikiyo halsiz ymk yememe aglama sol kasikda agri

merhabalar kızlar..hamılelık belırtılerı nelerdır***adet gecıkmesınden once olan belırtıler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…