Canım bence kan testini tekrarla çünkü geç dollenme olduysa idrarda cikmayabilir adetini gecsede umarım güzel bi sonuç alirsin canım..kımse yokmu
Canım bence kan testini tekrarla çünkü geç dollenme olduysa idrarda cikmayabilir adetini gecsede umarım güzel bi sonuç alirsin canım..
Canım bence kan testini tekrarla çünkü geç dollenme olduysa idrarda cikmayabilir adetini gecsede umarım güzel bi sonuç alirsin canım..
Canım bence beklemene gerek yok varsa gebelik kanda azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama yok dersen iki gün sonra yaptır tatlım bende heycanlandim şimdi senin icin.:)suan 1 gün geçtı adetım tuhaf yanı karın agrım gectı sadece sağ kasıgımda agrı ve goğüste haasasıyetım var suan vede tansıyon dusujlugu
Canım bence beklemene gerek yok varsa gebelik kanda azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama yok dersen iki gün sonra yaptır tatlım bende heycanlandim şimdi senin icin.:)
Seni çok çok iyi anliyorum bende çok istiyorum. Canım en iyisi bekle biraz daha o zaman en geç pazartesi yaptirirsin kesin sonucu alırsın zaten o zamancnm ınan okadar cok ısıtoyurm kı bende esımle adete 4 gun kala oyle umutlu gıttık kı kan testı yaptırmaya anlatamam sonuc negatıf olunca ıkımızde sabaha kadar konsumadık uzuntumuzdensımdı ıse korkuyorum
Seni çok çok iyi anliyorum bende çok istiyorum. Canım en iyisi bekle biraz daha o zaman en geç pazartesi yaptirirsin kesin sonucu alırsın zaten o zaman
Bende bu kararı çok almistim ama olmuyo bende çok etkileniyorum strese giriyorum ama konusunca rahatliyorum veya hamile haberleri alınca mutlu oluyorum dilerim ki hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsininş cnm haber verecem eger hamıle ısem ama eğer bu ay da degılsem olana kada bu sıteye gırmeyecem cunku cok etkılenıyorum
AMİN CNMBende bu kararı çok almistim ama olmuyo bende çok etkileniyorum strese giriyorum ama konusunca rahatliyorum veya hamile haberleri alınca mutlu oluyorum dilerim ki hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsin
3 martta adet olmam gerekiyor bunu iki gun once yaptim pozitifmi sizce kizlar . kan testi negatif cikarsa diye korkuyorum .
Bende iki kere beş aylık düsük yaptım bir sene oldu ondan sonra kalmadı m hamile komşular sorup duruyor sinirim bozuluyor bu ayda olmassa belimi cektircemValla benim sadece eşim ve kendi ailem biliyor olmadıgını. Baska kimseye söylemedm. Ama arkamdan dedikodu yaptıklarını çok iyi biliyorum. Allaha havale ettim. Gerci ben bi kere hamile kaldım ama düştü malesef. Hayat çok zor ya
Aptal bu insanlar yemin ediyorum yaBende iki kere beş aylık düsük yaptım bir sene oldu ondan sonra kalmadı m hamile komşular sorup duruyor sinirim bozuluyor bu ayda olmassa belimi cektircem
Canım bende hamileyim 5 haftalık arada yemek yiyince bulantı oluyo ama çok şiddetli değil. Hamilemisin sende?hamilelikte mide bulantısı açken mi olur tokken mi bilen var mı?
İnşallah hamileyimdir daha reglime 3 gün var normalde hiç istifra edemem ama nerdeyse çıkarmak üzereydim o yüzden şüphelendim gerçi daha çok erken ama bilemedim heyecan yaptımCanım bende hamileyim 5 haftalık arada yemek yiyince bulantı oluyo ama çok şiddetli değil. Hamilemisin sende?
hamilelikte mide bulantısı açken mi olur tokken mi bilen var mı?
Canm benim en erken belirtim sancı olmuştu kasıklarımda ve akıntı vardı. İnşallah hamilesindir. Mide bulantısı için erken gibi geldi bana ama herkesin bünyesi farklı olabilirde yani.İnşallah hamileyimdir daha reglime 3 gün var normalde hiç istifra edemem ama nerdeyse çıkarmak üzereydim o yüzden şüphelendim gerçi daha çok erken ama bilemedim heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?