GEBELİK BELİRTİLERİ

Canım bence kan testini tekrarla çünkü geç dollenme olduysa idrarda cikmayabilir adetini gecsede umarım güzel bi sonuç alirsin canım..

saol cnm cvp ıcın sence bıkaç gun daha beklemelımıyım sabah idrar testınde cıkmadı kanda da cıkmaz dıye dusundum

Canım bence kan testini tekrarla çünkü geç dollenme olduysa idrarda cikmayabilir adetini gecsede umarım güzel bi sonuç alirsin canım..

suan 1 gün geçtı adetım tuhaf yanı karın agrım gectı sadece sağ kasıgımda agrı ve goğüste haasasıyetım var suan vede tansıyon dusujlugu

suan 1 gün geçtı adetım tuhaf yanı karın agrım gectı sadece sağ kasıgımda agrı ve goğüste haasasıyetım var suan vede tansıyon dusujlugu
Canım bence beklemene gerek yok varsa gebelik kanda azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama yok dersen iki gün sonra yaptır tatlım bende heycanlandim şimdi senin icin.:)

Canım bence beklemene gerek yok varsa gebelik kanda azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama yok dersen iki gün sonra yaptır tatlım bende heycanlandim şimdi senin icin.:)

cnm ınan okadar cok ısıtoyurm kı bende esımle adete 4 gun kala oyle umutlu gıttık kı kan testı yaptırmaya anlatamam sonuc negatıf olunca ıkımızde sabaha kadar konsumadık uzuntumuzden sımdı ıse korkuyorum

Bekleyebiliyorsan en güzeli pazartesi yaptır ama beklemek çok zor biliyorum

Seni çok çok iyi anliyorum bende çok istiyorum. Canım en iyisi bekle biraz daha o zaman en geç pazartesi yaptirirsin kesin sonucu alırsın zaten o zaman

Seni çok çok iyi anliyorum bende çok istiyorum. Canım en iyisi bekle biraz daha o zaman en geç pazartesi yaptirirsin kesin sonucu alırsın zaten o zaman

inş cnm haber verecem eger hamıle ısem ama eğer bu ay da degılsem olana kada bu sıteye gırmeyecem cunku cok etkılenıyorum

inş cnm haber verecem eger hamıle ısem ama eğer bu ay da degılsem olana kada bu sıteye gırmeyecem cunku cok etkılenıyorum
Bende bu kararı çok almistim ama olmuyo bende çok etkileniyorum strese giriyorum ama konusunca rahatliyorum veya hamile haberleri alınca mutlu oluyorum dilerim ki hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsin

Bende bu kararı çok almistim ama olmuyo bende çok etkileniyorum strese giriyorum ama konusunca rahatliyorum veya hamile haberleri alınca mutlu oluyorum dilerim ki hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsin
AMİN CNM

Benimde reglime 6 gün var heyecanla bekliyoruz.bugün hasta olacakmisim gibi hafif sancim oluyor belli belirsiz sanci denilmez tabiki. Umarim hastalanmam. Test yapayim diyorum korkuyorum pskolojim darmadagin

Bende iki kere beş aylık düsük yaptım bir sene oldu ondan sonra kalmadı m hamile komşular sorup duruyor sinirim bozuluyor bu ayda olmassa belimi cektircem

Kızlar benim de karnımda uzun süredir acıma oluyor onun dışında bugün adetimn günü henüz adetim gelmedi ama dün akşamdan beri felaket bi Kasık ağrısı çekiyorum normalde adet olacağımda böyle ağrı çekmem. İki gündür sabahları tuvalete çok sıkışık uyanıyorm göğüslerimde hassasiyet yok ama şişkinlik hissediyorum. Hamile olabilir miyim

Canım bende hamileyim 5 haftalık arada yemek yiyince bulantı oluyo ama çok şiddetli değil. Hamilemisin sende?
İnşallah hamileyimdir daha reglime 3 gün var normalde hiç istifra edemem ama nerdeyse çıkarmak üzereydim o yüzden şüphelendim gerçi daha çok erken ama bilemedim heyecan yaptım

İnşallah hamileyimdir daha reglime 3 gün var normalde hiç istifra edemem ama nerdeyse çıkarmak üzereydim o yüzden şüphelendim gerçi daha çok erken ama bilemedim heyecan yaptım
Canm benim en erken belirtim sancı olmuştu kasıklarımda ve akıntı vardı. İnşallah hamilesindir. Mide bulantısı için erken gibi geldi bana ama herkesin bünyesi farklı olabilirde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…