bu sancı zaten bizi endişelendiriyor.Hakkımızda hayırlısı artık diyelim bakalım ne olucak test yapmaya da korkuyorum sonrasında adet olursam offfffAmin cnm çok sağol benimde dün sancım oldu ve bacaklarım agrıyor
bu sancı zaten bizi endişelendiriyor.Hakkımızda hayırlısı artık diyelim bakalım ne olucak test yapmaya da korkuyorum sonrasında adet olursam offfff
benım günüm 23 ünde 4 gün geçti ama yinede beklıyorum çünkü sancım var aynen bakalım ıkımız de bekleyelım Haktan hayırlısı olsun 10 gün dolmadan ümitlenmek istemiyorum bu 7. denemem çünkü..Cnm bence bekleyelım bat gününde yada geçince yaparız senin bat nezaman
benım günüm 23 ünde 4 gün geçti ama yinede beklıyorum çünkü sancım var aynen bakalım ıkımız de bekleyelım Haktan hayırlısı olsun 10 gün dolmadan ümitlenmek istemiyorum bu 7. denemem çünkü..
Kişiden kişiye değişir bu canım kimi hiç anlamaz kiminde tansiyon düşer kiminde ise mide bulantısı falan olur. Salı gününe kadar ilişkiye girme ağır kaldırma ve bekle az kaldı inşallah hayırlı haberlerini alırızMerhaba ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık sizi 1 yıldır takip ediyordum. Çünkü burada sizle dertlesmek paylaşmak ve tecrübeli arkadaşlardan fikir almak çok güzel. Ben 16 aylık evliyim ve hiç korunmadik bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ben 15 subatta çatlatma iğnesi yle jel kullanmaya başladım salı günü de kanda gebelik testi istedi doktorum..buay aslında diğer Aylardan farklı hissetmiyorum ama çok umutluyum sol kasigim da sanci oluyor arada baş dönmesi ve bulantı oluyor ama geçen ayda böyle olmuştu sizin nasıldı hamilelik belirtilerini
Evet çünkü rahmin genişliyor bu yüzden biraz riskli. Salı ya ne kaldı az sabredinİlişkiye şu zamanda ilişkiye girmek eğer bebek varsa bebeği tehlikeye sokar mi ki ben bunu bilmiyordum umarım hamileyimdir hersey yapmaya razıyım
Inşallah canım bak bugün bitti salıyı sayma kaldı 2 günHaklısın canım sabrederiz yeterki bebegim olsun hayirlisiyla ve tüm isteyenlerin
Ben hepinize bol bol dua ediyorum canım inşallah sizlerde minişleri alırsınız kucağınıza.Tabikide haber vercem canım dua edelim birbirimize
Ben hamile olduğumu biliyordum çünkü planlı yaptım ben ama ilk gebeligimde kokulara karşı hassas oldum ve sürekli hiç yemediğim halde yazın ortasında turşu ve erige sardımSenin belirtilerin neler olmuştu canım buarada seninde adın dilek mi yoksa
Bu arada benden sana tavsiye adını kimseye söyleme özel bir konu açarsın tanıdık denk gelir herşey burnunda gelir adım da dilek değil öylesine yazılmış karakterler ;-)Senin belirtilerin neler olmuştu canım buarada seninde adın dilek mi yoksa
Valla bende aynı şeyin cevabını arıyorum ama olabilirde diyorum goguslerimde hassasiyet karnimda şişkinlik sürekli yorgunluk herşey var ama günler geçmek bilmiyor bi kac gündür adet ağrısı çekiyorum resmen ama adet olmadimmerhaba ben yeni üyeyim 26 ocak da adet oldum yumurtalama dönemi geldiğin de eşimle düzenli birlikte olduk son bi kaç gündür kasık ağrılarım var bugün idrar tetsi yaptım fakat negatif çıktı sizce daha erken mi adetime 4 gün var bebek de çok istiyoruz yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?