GEBELİK BELİRTİLERİ

Amin cnm çok sağol benimde dün sancım oldu ve bacaklarım agrıyor

Amin cnm çok sağol benimde dün sancım oldu ve bacaklarım agrıyor
bu sancı zaten bizi endişelendiriyor.Hakkımızda hayırlısı artık diyelim bakalım ne olucak test yapmaya da korkuyorum sonrasında adet olursam offfff

bu sancı zaten bizi endişelendiriyor.Hakkımızda hayırlısı artık diyelim bakalım ne olucak test yapmaya da korkuyorum sonrasında adet olursam offfff

Cnm bence bekleyelım bat gününde yada geçince yaparız senin bat nezaman

Cnm bence bekleyelım bat gününde yada geçince yaparız senin bat nezaman
benım günüm 23 ünde 4 gün geçti ama yinede beklıyorum çünkü sancım var aynen bakalım ıkımız de bekleyelım Haktan hayırlısı olsun 10 gün dolmadan ümitlenmek istemiyorum bu 7. denemem çünkü..

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık sizi 1 yıldır takip ediyordum. Çünkü burada sizle dertlesmek paylaşmak ve tecrübeli arkadaşlardan fikir almak çok güzel. Ben 16 aylık evliyim ve hiç korunmadik bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ben 15 subatta çatlatma iğnesi yle jel kullanmaya başladım salı günü de kanda gebelik testi istedi doktorum..buay aslında diğer Aylardan farklı hissetmiyorum ama çok umutluyum sol kasigim da sanci oluyor arada baş dönmesi ve bulantı oluyor ama geçen ayda böyle olmuştu sizin nasıldı hamilelik belirtilerini

Kişiden kişiye değişir bu canım kimi hiç anlamaz kiminde tansiyon düşer kiminde ise mide bulantısı falan olur. Salı gününe kadar ilişkiye girme ağır kaldırma ve bekle az kaldı inşallah hayırlı haberlerini alırız

İlişkiye şu zamanda ilişkiye girmek eğer bebek varsa bebeği tehlikeye sokar mi ki ben bunu bilmiyordum umarım hamileyimdir hersey yapmaya razıyım

İlişkiye şu zamanda ilişkiye girmek eğer bebek varsa bebeği tehlikeye sokar mi ki ben bunu bilmiyordum umarım hamileyimdir hersey yapmaya razıyım
Evet çünkü rahmin genişliyor bu yüzden biraz riskli. Salı ya ne kaldı az sabredin

Senin belirtilerin neler olmuştu canım buarada seninde adın dilek mi yoksa
Ben hamile olduğumu biliyordum çünkü planlı yaptım ben ama ilk gebeligimde kokulara karşı hassas oldum ve sürekli hiç yemediğim halde yazın ortasında turşu ve erige sardım

Senin belirtilerin neler olmuştu canım buarada seninde adın dilek mi yoksa
Bu arada benden sana tavsiye adını kimseye söyleme özel bir konu açarsın tanıdık denk gelir herşey burnunda gelir adım da dilek değil öylesine yazılmış karakterler ;-)

Valla bende aynı şeyin cevabını arıyorum ama olabilirde diyorum goguslerimde hassasiyet karnimda şişkinlik sürekli yorgunluk herşey var ama günler geçmek bilmiyor bi kac gündür adet ağrısı çekiyorum resmen ama adet olmadim

Valla aynı şeyleri bende yaşıyor ve hissediyorum adet sancısı gibi bişey ama zaten hamilelik belirtileride ayniymış zaten salı gününe kadar nefesler tutuldu..ilk çatlatma iğne m umarım pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…