Adet günümden 7-8 gün önce belirtilerim başlamıştı benim. Akşamlari sadece yüzümde aşırı yanma ateşlenme oluyordu sadece 1 gün sık idrara gittim onun disinda hepsi adet belirtisi gibiydi bel agrisi kasıklarda batma vs. Adetten 2 gun önce de hamile oldugumu öğrendim zaten.kızlar adet öncesi gebelik belirtileriniz nelerdi bizimle paylaşır mısınız???
Adet günümden 7-8 gün önce belirtilerim başlamıştı benim. Akşamlari sadece yüzümde aşırı yanma ateşlenme oluyordu sadece 1 gün sık idrara gittim onun disinda hepsi adet belirtisi gibiydi bel agrisi kasıklarda batma vs. Adetten 2 gun önce de hamile oldugumu öğrendim zaten.
çocuktan çocuğa fark ediyor demekkiilk oğlumda hiçbir şey yoktu adet günüm adet ağrısı başladı orkidi koydum butun gun onla dolandım. olmadı. 2 gun yıne aynı şekilde yine olmadı acaba hamilemiyim diye test yaptım çıktı. adet düzensizliğim vardı. ikincide adete bir hafta kala kasık ağrısı adet ağrıları halsizlik bacak ağrısı bel ağrısı arada hafiften bulantı kokulara aşırı hassastım. baş ağrıları vardı.
teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda hamile oluruzCanım ben kimyasal yaşadım ama adetime 6 gün kala gögüslerim ağrıyordu ve uçları kaşınıyordu. Bel ağrım bu yaşıma kadar hiç olmazdı belim çok ağrıdı kasıklarımda aynı şekilde ve idrar testimi yapmadan sabahına midem bulanmıştı daha sonrada testlerle kanıtladım ama adetimden 1 sonra kimyasal gebelik olarak kanamam oldu bu ay umarım bebeğin seninledir
teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda hamile oluruz
kızlar adet öncesi gebelik belirtileriniz nelerdi bizimle paylaşır mısınız???
bende öyle düşünüyorum canm saolbenim tek belirtim çok uyuklamam, göğüs ağrısı ve şişliği bunun dışında hiç bir belirtim olmadı sonralarıda kusma mide bulantısı falan hiç yaşamadım hatta kalp atışını duyana kadar endişeliydim beta sonucuyla bile emin olamamıştım daha öncesi kimyasal gebelik geçirdiğim için acabamı diyordum. bence çok bir belirti olmuyor ilk zamanlarda adet geçince kendini dinle canım umarım hamilesindir
adetime 1 hafta var adet olcakmışım gibi sancım varadet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı insan anlamıyor
adrtime
adetime 1 hafta var adet olcakmışım gibi sancım var
ella içmişsin sorun olmaz ama gününü geçirmedin dimi süresi vardı onun 3 gündü saırımMerhaba kızlar, erkek arkadaşımla Şubat 18 gibi ilişkiye girmiştik ertesi gün ELLA kullandım her ne kadar o gerek yok dese de sağlama almak istedim ve ilk kez böyle bir ilaç kullandım 27 şubat gibi regl olmam lazımdı olmadı evet regl düzenimi sorarsanız bir düzeni yok bazen 28 günde regl oluyorum bazen 40 , daha sonra tarlusal kullandım 21 Mart gibi bitti sanırım kasık ağrım var göğüs hassasiyeti de var 4 tane test yaptım toplam 80 TL verdim o testlere hepsi negatif çıktı testleri birer hafta arayla yaptım şu an ara sıra kasık ağrım var göğüs ağrım hafifledi hamile olmadığımı düşünüyorum ama regl olamamakta içimi yiyor sigortam olmadığı içinde hastaneye gidemiyrum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Hayır 18 saat falan sonraydıella içmişsin sorun olmaz ama gününü geçirmedin dimi süresi vardı onun 3 gündü saırım
tamam o zaman yinede içim rahat etsin diyorsan kan testi de yaptırHayır 18 saat falan sonraydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?