- 9 Haziran 2017
- 41
- 22
- 3
- 32
canım merhaba test sonucun görünmüyor yanü yüklenmemiş sanırım benimde arkadaşımın öyle olmuştu ama idrarda çıkmıştı kanda çıkmamıştı öğreneseye kadar çocuk 6-7 haftalık olmuştu şimdi doğurdu şükür testi yüklersen bakarız bikızlar sizlere bir sorum olacak.. hepinize iyi akşamlar dilerim. adetlerim 3 aydır düensiz takvimim diye bir uygulama var onu indirmiştim ona göre 6 haziranda adet olmam gerekiyor SAT 7 MAYISTI. 4 HAZİRANDA KAN TESİ YPTIM NEGATİF CIKTI 9 HAZİRAN YANİ BUGÜN İDRAR TESTİ YPTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI FARKLI MARKALARLADA YATIM HEP AYNISI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Bende adere 1 gun kala kanda cikmadi 5 gun gecri olmadim idrar testi yaptim 3 u de boyle cikti bugunde kan vericemcanım merhaba test sonucun görünmüyor yanü yüklenmemiş sanırım benimde arkadaşımın öyle olmuştu ama idrarda çıkmıştı kanda çıkmamıştı öğreneseye kadar çocuk 6-7 haftalık olmuştu şimdi doğurdu şükür testi yüklersen bakarız bi
Ay ne guzel supriz olmus darisi isteyen herkese insallahcanım merhaba test sonucun görünmüyor yanü yüklenmemiş sanırım benimde arkadaşımın öyle olmuştu ama idrarda çıkmıştı kanda çıkmamıştı öğreneseye kadar çocuk 6-7 haftalık olmuştu şimdi doğurdu şükür testi yüklersen bakarız bi
Hamilesin tebrikler :)Eki Görüntüle 2007034 canim testim bu
Ay insallah pazartesi kan verecektim de baktim test boyle bugun verecemHamilesin tebrikler :)
Kanda negatif cikinca cok uzuldum. Bu ay bekliyodujAy insallah pazartesi kan verecektim de baktim test boyle bugun verecem
Allah gonlune gore versin,saglikla kucagina al insallah :))Ay insallah pazartesi kan verecektim de baktim test boyle bugun verecem
Amin insallah kuzum. Kan sonucu heo aklimi karistirdiAllah gonlune gore versin,saglikla kucagina al insallah :))
AYNEN CANIM O YÜZDEN ÜZÜLME BEKLE DUA ET RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNAy ne guzel supriz olmus darisi isteyen herkese insallah
canım çıkmış valla bariz bebiş var yeni sanırım daha ay hadi hayırlısı :)Eki Görüntüle 2007034 canim testim bu
Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.. Canim cok sagol insallahh beklemedeyimcanım çıkmış valla bariz bebiş var yeni sanırım daha ay hadi hayırlısı :)
KAN VERDİN Mİ CANIM TABİKİ HERŞEYİN HAYIRLISIIRabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.. Canim cok sagol insallahh beklemedeyim
Maalesef veremedim. Esimle araba bakmaya geldik. Esim pazartesi birlikte gidelim dedi bakalimmKAN VERDİN Mİ CANIM TABİKİ HERŞEYİN HAYIRLISII
Hayırli olsunnnn canım...Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin..Darısı başıma inşallahhhhh:)Hamileyimmmm beta hcg 127. Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Saglikla kucagina al insallah :)Hamileyimmmm beta hcg 127. Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?