Yasadim uclarini koparacak sekilde kasinti merak ediom bende aceba gebelik belirtisimi diyekızlar göğüs kaşıntısı belirti olabilir mi
hamile misin acaba ilk bebeğin mi olacak senindeAynisini bende
Yasadim uclarini koparacak sekilde kasinti merak ediom bende aceba gebelik belirtisimi diye
Canım iğne hakkında bi bilgim yok ama, akıntı ve bel ağrısı gebelikte çok oluyo ama sen yinede çok düşünmemeye çalış akışına bırak Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah mübarek gün yuzusuyu hürmetineArkadaşlar merhaba...ben gecen ay merional kullandım...5tane göbekten vuruldum son adetim 28 şubat bir kaç gündür belim arada agrıyor ve akıntım var adet olacakmıs gibi oluyorum ama kurkup bakmaya gidıyorum gelen birsey yok sarısı akıntı sizce hamile olbilirmiyim lütfen cevap...birde merıonal kullanlar varmı?varsa kacıncı ay hamile kaldınız?
Çok tesekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese versin banadaCanım iğne hakkında bi bilgim yok ama, akıntı ve bel ağrısı gebelikte çok oluyo ama sen yinede çok düşünmemeye çalış akışına bırak Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah mübarek gün yuzusuyu hürmetine
Amiiiinn ecmain tüm isteyene inşaAllahÇok tesekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese versin banada
Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6 sene sonra gelen mucizemAmiiiinn ecmain tüm isteyene inşaAllah
Yaaa çok sevindim canım benimmm Allah'ım sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah ♡♡♡♡♡♡Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6 sene sonra gelen mucizem
Aminnn ecmain sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ben hala inanamıyorum uzun zamandır bekliyorduk çok şükür...Yaaa çok sevindim canım benimmm Allah'ım sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah ♡♡♡♡♡♡
Nasip bu zamanaymis demekki Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah cok güzel bi duygu ♡♡Aminnn ecmain sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ben hala inanamıyorum uzun zamandır bekliyorduk çok şükür...
Hepsi bende de oldu. 5 gün de gecikme ile adet oldum. Sanırım psikolojikti benim. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir.Merhaba kızlar, yumurtlama dönemimi takip ederek ilişkiye girdim piskolojikte olabilir bimiyorum ilk zamanlarda göbek deliğimde 3 -4 gün boyunca ağrı oldu aşarı çarpıntım vardı sonraki hafta az az çarpıntım oldu başka bişey yaşamadım sonradanda bacaklarımda aşırı hassasiyet kilometrelerce yürümüşüm gibi aşırı yorgunluk başladı şimdi ise bugün hastalanmam gerekli 2 gündür pembe renkte kan kokulu akıntım var çok az bir şekilde dayanamayıp 5 gün önce beta hcg testi yaptırdım değerim 2.0 (negatif çıktı ) göğüslerim şişti , karnım şişti, sürekli acıkıyorum yemek yerken birden iştahım kapanıyor, aşırı yorgunum uyumak istiyorum, koku hassasiyetim var 1 gün gecikmede gösteren evde yapılan testen aldım sizce nezamn yapmalıyım yada hamilemiyimdir yoksa banamı böyle geliyor (kafamda deli solar yani ) yardımınızı bekliyorum
adet olmaya yakın göğüs agrısı ama edet olmaya yakın hıssedilen bir agrı değil ergenlik döneminde büyümeye başladığında ucuna dokunca can yakan bir ağrı oldu ve şu an azaldı o ağrı (6.hafta hamileliğimin)ev sıcak olsada üşümem oluyor hala üzerimde kalın hırkalar ayağımda kalın çoraplarla dolaşıyorum mide bulantım yok henüz ara sıra kasıkta ve belimde geçici ağrılar oluyor bazı kadınlar kirpik karışması olduğunu söylemişti kirpiğimin en son uç kısmını rimelle bile düzeltemiyordum aşağı bakıyordu ilk zamanlarda şimdi oda yok daha önceki düşük yaptığım hamileliğimde yumurta yiyemiyordum midem bulanıyordu çok kokuyordu ve sürekli salatalık yiyordum şimdiki hamileliğimde ise hergün bir paket çekirdek yemesem eksik hissediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin hamileliği ve kucağımıza sağlıklı sıhhatlı alalım yavrularımızı...kızlar adet öncesi gebelik belirtileriniz nelerdi bizimle paylaşır mısınız???
Ayy cnm ya cok sevindim allah saglikli sekilde kucaginada almayi nasip etsin 6 sene ne cok beklemissin nasip iste olmayinca olmuyor demekki. Bende 2 bucuk yildir istiyorum hic bi sorun olmadigi halde olmuyor. Sende bi sorun varmiydi neden 6 yil sürdü?Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6 sene sonra gelen mucizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?