- 15 Şubat 2024
- 739
- 548
- 23
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Valla ben de öyle bu yazılan hamilelik belirtilerini şüpheli ilişkimin olmadığı zamanlarda bile adet öncesinde çekiyorum yıllardırben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak
Şuan açık pembe kanamam var ama az sadece peçeteye gelen bakalım devamı gelirse adet oldum gelmezse yerleşme de olabilir gerçekten psikolojim bozuldu artık.Varmı bi değişiklik
Ayyy hadi hayırlısı canım bence var içime doğdu valla. Bu ay bende çatlatma iğnesi denicem bakalım bu son artık ben yıprandımŞuan açık pembe kanamam var ama az sadece peçeteye gelen bakalım devamı gelirse adet oldum gelmezse yerleşme de olabilir gerçekten psikolojim bozuldu artık.
İnşallah içine doğan daha doğrusu içimize doğan olur şuan o kadar duygusalım ki inşallah Allahım nasip eder ikimize de :) bu arada kanamam az hala ve ağrım yok gibi ara ara geliyor normalde ilk iki gün ağrım çok olur adet olduğum zaman günde iki üç ağrı kesici alırdım ama şu an o ağrı yok yani daha farklı bir ağrım var o da canımı o kadar acıtmıyor. Off gerçekten çok değişik bir duygu içerisindeyim şu an ne olacak bende bilmiyorum ama mesajın beni çok duygulandırdı, mutlu etti çok teşekkür ederimAyyy hadi hayırlısı canım bence var içime doğdu valla. Bu ay bende çatlatma iğnesi denicem bakalım bu son artık ben yıprandım
Rica ederim ne demek ben kalbimden geçeni söylüyorum sana inşallah vardır ama ben olsam şimdiye kan vermiştim sen iyi sabrettin maşallahİnşallah içine doğan daha doğrusu içimize doğan olur şuan o kadar duygusalım ki inşallah Allahım nasip eder ikimize de :) bu arada kanamam az hala ve ağrım yok gibi ara ara geliyor normalde ilk iki gün ağrım çok olur adet olduğum zaman günde iki üç ağrı kesici alırdım ama şu an o ağrı yok yani daha farklı bir ağrım var o da canımı o kadar acıtmıyor. Off gerçekten çok değişik bir duygu içerisindeyim şu an ne olacak bende bilmiyorum ama mesajın beni çok duygulandırdı, mutlu etti çok teşekkür ederim
Daha önce hiç kan vermedim evde erken gebelik testler yaptım hep negatif çıktı o yüzden hiç kan testi yaptırmadım inşallah ilk yaptırdığımda güzel sonuçlar alırım ve dilerim ki inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsınRica ederim ne demek ben kalbimden geçeni söylüyorum sana inşallah vardır ama ben olsam şimdiye kan vermiştim sen iyi sabrettin maşallah
Maalesef canım ikimizde yanıldık adet oldumRica ederim ne demek ben kalbimden geçeni söylüyorum sana inşallah vardır ama ben olsam şimdiye kan vermiştim sen iyi sabrettin maşallah
Yaaaaa sağlık olsun hiç üzülme olmuyorsa daha zamanı var demekki. Rabbim ömür verdiği sürece denemeye devamMaalesef canım ikimizde yanıldık adet oldum
Dün gece üzüldüm baya eşimde üzüldü ama bana belli etmemeye çalıştı. İnan saldım artık sadece enfeksiyon şüphem var onun için doktora gidicem belkide o engel oluyor bilmiyorum soğan kürü denemek istiyorum ama bazıları da çok zararlı diyor kafam çok karışık beklemek yoruyor bir şeylerde yapmak istiyorum beklerken ama bir yanımda kafan rahat olsun boşver diyor ne yapacağım hiç bilmiyorum…Yaaaaa sağlık olsun hiç üzülme olmuyorsa daha zamanı var demekki. Rabbim ömür verdiği sürece denemeye devam
Doğru söylüyorsun doktora bi git bi baksın sana belkide nasibin ondadır Allah büyük bırak boşver ama asla umudunu kesme. Hayırlı haberlerini bekliyorumDün gece üzüldüm baya eşimde üzüldü ama bana belli etmemeye çalıştı. İnan saldım artık sadece enfeksiyon şüphem var onun için doktora gidicem belkide o engel oluyor bilmiyorum soğan kürü denemek istiyorum ama bazıları da çok zararlı diyor kafam çok karışık beklemek yoruyor bir şeylerde yapmak istiyorum beklerken ama bir yanımda kafan rahat olsun boşver diyor ne yapacağım hiç bilmiyorum…
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırızDoğru söylüyorsun doktora bi git bi baksın sana belkide nasibin ondadır Allah büyük bırak boşver ama asla umudunu kesme. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Olabilir bence kan vermelisin için rahat olsunSızce hamilemıyım doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı
Adetin gecikti mi hemen ultrasonda göremez canım beta hcg 1500den sonra kese görünürSızce hamilemıyım doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı
Adetin gecikti mi hemen ultrasonda göremez canım beta hcg 1500den sonra kese görünür
Evet var tabiNormal yani degıl mı gebelik vardır yani
Hamile misiniz merak ettimNormal yani degıl mı gebelik vardır yani
çok net hem de hayırlı olsun canım <3Sızce hamilemıyım doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?