- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Biz severiz öyle hemen yorum yapıp abartmayı. Her kafadan bir ses çıkar zaten. Mesela ben adetten çok önce öğrendim duyanlar mümkün değil adet 1 hafta geçmeden belli olmaz ki dediler çıldırıyordum ama takmadım sonraMaalesef herkeste farklı oluyor işte ama herkes aynı olması gerektiğine inanıyor mesela bulantım olmadı masaallah hep iştahım açıktı 8. Hafta aralıklı mide bulantısı yaşadım ama hala iştahım açık çok şükür bel ağrım aşırı fazla hemen bel ağrısı mi olur abartiyorsun diyen var dra sordum herkes farklı ağrı olmasi normal dedi
Ay aynen maalesef ay göğüs ağrısı hemen başlamaz da dediler eşim goguslerimin damarlarından korktu bu başka bir şey acile gidelim dedi ben goguslerimin ağrısından agladigim içinBiz severiz öyle hemen yorum yapıp abartmayı. Her kafadan bir ses çıkar zaten. Mesela ben adetten çok önce öğrendim duyanlar mümkün değil adet 1 hafta geçmeden belli olmaz ki dediler çıldırıyordum ama takmadım sonra
Şu anda öyleyim çok umutlanmak istemiyorum ama belirti adına sadece bunu hissediyorum bide adet olucakmışım gibi gece sancı geliyorEvet sürekli beyaz akıntım oldu her gün aha adet oldum diyerek lavaboya koşardım adet ağrısı gibi ağrım oldu
Umutlanma bekle kendini ona odaklarsan adetin de gecikir çocuk da olmaz fazla düşünme düşünürsen odaklanirsan olmuyor gercektenŞu anda öyleyim çok umutlanmak istemiyorum ama belirti adına sadece bunu hissediyorum bide adet olucakmışım gibi gece sancı geliyor
Evet gerçekten bu konuda çok kafa karıştıran söylemler var o yüzden insan bilemiyor bazenBiz severiz öyle hemen yorum yapıp abartmayı. Her kafadan bir ses çıkar zaten. Mesela ben adetten çok önce öğrendim duyanlar mümkün değil adet 1 hafta geçmeden belli olmaz ki dediler çıldırıyordum ama takmadım sonra
Okudukça heyecanlandımBak ben not alıyordum herşeyi. 11 eylülde çatladı yumurta. 22 eylülde öğrendim. Ama benim olmuyordu 4 yıl hep böyle takip ettiğim için vücudumu tanıyordum. Adet gibi değildi kasıkta olmadı ağrı daha çok vajina içi gibi rahme doğru
Herkesin vücudu farklı kimisi her şeyden tiksinir kimisi bir şeyden tiksinir benim gibi ben mesela sadece kahveden tiksindim ama diğer her şeyi yiyorum doymuyorum, kimisi adetten çok sonra öğrenir kimisi hemen öğrenir hormon salınımına veya dollenmeye bağlı o yüzden bekle en güzeli beklemek bizde hızlı oluşmuş her şey belki bende adetten önce yapsaydım çıkardı ama ben emindim bekledim rahat bir şekilde çünkü çok değişmişti her şeyimEvet gerçekten bu konuda çok kafa karıştıran söylemler var o yüzden insan bilemiyor bazen
Evet gerçekten diğer aylar hep gecikmeli olmuştu bu yüzden olabilir ama insanın elinde olmuyor işteUmutlanma bekle kendini ona odaklarsan adetin de gecikir çocuk da olmaz fazla düşünme düşünürsen odaklanirsan olmuyor gercekten
Sadece zamana bırak elbette olur çünkü ben adet gören bir kadınım yumurtam her ay oluşuyor çok şükür ha olmazsa gider tedavi görürüm de bunu gerçekten kabullen ben kabullendim ilk evliligimde 9 sene olmadı boşandım baskı yüzünden 2 sene sonra evlendim tekrar ve öyle kabullenmisim ki bu dediklerimi 2 ay sonra hamile kaldım şu an 9.haftadayim 20.07.2023 de evlendim 08.07.2024 tahmini doğum tarihimEvet gerçekten diğer aylar hep gecikmeli olmuştu bu yüzden olabilir ama insanın elinde olmuyor işte
Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. Allahım seninde bebeğimi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim.Sadece zamana bırak elbette olur çünkü ben adet gören bir kadınım yumurtam her ay oluşuyor çok şükür ha olmazsa gider tedavi görürüm de bunu gerçekten kabullen ben kabullendim ilk evliligimde 9 sene olmadı boşandım baskı yüzünden 2 sene sonra evlendim tekrar ve öyle kabullenmisim ki bu dediklerimi 2 ay sonra hamile kaldım şu an 9.haftadayim 20.07.2023 de evlendim 08.07.2024 tahmini doğum tarihimkabullen sen adet olan yumurtlayan bir kadınsın elbette senin de çocuğun olur
Amin teşekkür ederim umarım sende hamilesindir ve bu duyguyu yaşarsın ve isteyen herkese nasip etsin RabbimÇok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. Allahım seninde bebeğimi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim.
Evet, ben ilk ay o kadar kafaya takmıştım ki normalde adetten bir iki saat önce hafif sancım başlar. O ay adet olacağım gün 24 saat sancı çekmiştim üstüne bir gün geç oldum normalde günü gününe olurum. Bir gün geç olunca da tabi heveslenmiştim hamileyimdir diye… sonra saldım ben de çünkü stres her şeye zarar. Korktum döngüm bozulur diyeUmutlanma bekle kendini ona odaklarsan adetin de gecikir çocuk da olmaz fazla düşünme düşünürsen odaklanirsan olmuyor gercekten
Gerçekten öyle rahim beyinle direkt bağlı orada olan rahimi etkiler demişti doktorum o yüzden salmistim bende artikEvet, ben ilk ay o kadar kafaya takmıştım ki normalde adetten bir iki saat önce hafif sancım başlar. O ay adet olacağım gün 24 saat sancı çekmiştim üstüne bir gün geç oldum normalde günü gününe olurum. Bir gün geç olunca da tabi heveslenmiştim hamileyimdir diye… sonra saldım ben de çünkü stres her şeye zarar. Korktum döngüm bozulur diye
Gerçekten etkiliyor bunu defalarca gördük. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama çalışan Bi kadınım ve yaptığım iş hamilelik ilk zamanlarına göre ağır sürekli ağır kaldırmam gereken bir iş ve yalnızım bu konuda o yüzden en azından öğrensem korumaya alırım diye düşünüyorum hani ne kadar erken öğrensem o kadar iyi kafasına girdim sanırım çünkü şuanda kimseye ben gebelik planlıyorum diyipte kenara çekilmiyorum haliyle o yüzden.Evet, ben ilk ay o kadar kafaya takmıştım ki normalde adetten bir iki saat önce hafif sancım başlar. O ay adet olacağım gün 24 saat sancı çekmiştim üstüne bir gün geç oldum normalde günü gününe olurum. Bir gün geç olunca da tabi heveslenmiştim hamileyimdir diye… sonra saldım ben de çünkü stres her şeye zarar. Korktum döngüm bozulur diye
Rahmime sancılar girip çıkıyordu devamlı ama ben hiç gebeliğe yormamıştım heralde üşüttüm demiştim sonra birgün şiddetli bir karın ağrısı oldu ama 2 dakika sürdü tekrarı olmadı afadersin onuda gaz sancısı sandım aynı yere bağladım, aradan 2-3 gün geçti göğüslerimden koltuk altına yayılan ağrılarım başladı ve alt karnıma sancılar girip çıkıyordu hala daha öyle yeni olduğu için sanırım birde hatırladığım kadarıyla 2 gün baş ağrısı tansiyon düşüklüğü yaşadımMerhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Hamilelere sorum olucak. Gebelik belirtileriniz nelerdi ve ilk belirtiyi ne zaman hissedip hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bilgi verebilir misiniz?
Belki erken olabilir idrar testi için bide kanamam var dedin temizlendikten sonra testi tekrarlayabilirsin kan vermeye de gidebilirsin böylesi daha iyi olabilirMerhaba kızlar yaklaşık 10 gün oldu ilişkiye gireli eşimle o günden beri göğüslerim aşırı ağrıyordu. Bugün hafifledi adetime 5 gün var fakat damla damla kan geliyor. Guatr çıktı birde bende ilaç kullanıyorum. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Kafam allak bullak
Adet ağrısı gibi mi hissettiriyordu size acaba bende şuan ara ara gidip gelmeli sancılar var ama adet olacakmışım gibi bide adet öncesi akıntınız olur muydu hiç farkettiniz mi şuan her gün akıntım var ve daha önce böyle değildiRahmime sancılar girip çıkıyordu devamlı ama ben hiç gebeliğe yormamıştım heralde üşüttüm demiştim sonra birgün şiddetli bir karın ağrısı oldu ama 2 dakika sürdü tekrarı olmadı afadersin onuda gaz sancısı sandım aynı yere bağladım, aradan 2-3 gün geçti göğüslerimden koltuk altına yayılan ağrılarım başladı ve alt karnıma sancılar girip çıkıyordu hala daha öyle yeni olduğu için sanırım birde hatırladığım kadarıyla 2 gün baş ağrısı tansiyon düşüklüğü yaşadım
Valla deli olduk iyiceBelki erken olabilir idrar testi için bide kanamam var dedin temizlendikten sonra testi tekrarlayabilirsin kan vermeye de gidebilirsin böylesi daha iyi olabilir
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamandaValla deli olduk iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?