Gebelik belirtileriniz nelerdi?

Şöyle ki yumurtlama olduktan sonra baya akıntım oldu bugün tahminime göre adet günüm çok az geliyor aşırı yok(ve hiç görmediğim bir akıntı oldu aşırı sarı turuncu gibi de )ve adet ağrısı gibi ağrılarım var ayaklarımdan damarlar çekiliyor gibi belime ağrı vuruyor ara sıra

Benimde anlattığınız gibi akıntım geliyor yumurtlama olduktan sonra bugüne kadar kesilmedi yaklaşık 10 gündür var benimde yarın adet günüm sanırım beklemekten başka çaremiz yok adet adet dönemine dair tüm belirtilerim var tek farkı akıntı olması bildiğim kadarı ile zaten gebelik ve adet dönemi belirtileri aynı sadece gecikme farkediyo sizinde adetiniz beklenenden az geliyorsa belki gebelik olur sizi yanlış yönlendirip umutlandırmak istemem bu süreç sona erince bir test yapın isterseniz daha sağlıklı olcak umuyorum ki istiyorsanız inşallah hamilesinizdir

Kuzum hamileyim ben zaten ama daha çok yeni inşallah sizde güzel haberinizi verirsiniz bende kuruluk var her hamilelik farklı olurmuş akıntıya çok takılmayın o değişken bir durum

Kuzum hamileyim ben zaten ama daha çok yeni inşallah sizde güzel haberinizi verirsiniz bende kuruluk var her hamilelik farklı olurmuş akıntıya çok takılmayın o değişken bir durum
Ayy kusura bakma kafam karışmış sağlıkla kucağına al inşallah. Herkeste farklıymış evet ilk deneyim olucak anlamaya çalışıyorum anlayabilir miyim bilmiyorum erken gebelik testi ne kadar sürede belli eder bunun hakkında bilgin var mı acaba yapsam çıkar mı ilişkiden sonra 10 gün oldu adet yarın görünüyor

Adetin yarınsa eğer çıkar canım yumurtlama takibi yapmışmıydın ?

Evet yapmıştım ovülasyon testi ile ilerlemiştim
kızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğin testimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın

Anladığım kadarıyla 30 unda yumurtlama olucağı görünmüş çok net ekrandan anlaşılmıyor ama dün yumurtlama olmuş görünüyor bugünde. Biraz devam etmiş gibi

Kızlar çizgi görüyor musunuz? Dün erken gebelik testi yaptım silik görünüyordu Bugün adet günüm normal test yaptım böyle görünüyor

Eklentiler

• 20231203_111901.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 163
Çok zor beklemekte kanda çıkması için bugün adet günüm ya çıkar mı yinede yoksa gecikmesini bekle mi derler

Merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Hamilelere sorum olucak. Gebelik belirtileriniz nelerdi ve ilk belirtiyi ne zaman hissedip hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bilgi verebilir misiniz?
Çok uykum oluyordu çok. İşten eve dönüp yatağa atıyordum kendimi. Bir de regl oldum olacağım diye diye bekliyordum ki aşırı şişkinlik vardı karnimda. Normalde çok spor yapardim karnım dumduzdur. Reglme 1 hafta kala aynada bakıyorum göbeğim var Allah Allah diyordum.bulantilar çok sonra başlayan belirtilerimdi.kisaca genel bir halsizlik, uykusuzluk, şişkinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…