Şöyle ki yumurtlama olduktan sonra baya akıntım oldu bugün tahminime göre adet günüm çok az geliyor aşırı yok(ve hiç görmediğim bir akıntı oldu aşırı sarı turuncu gibi de )ve adet ağrısı gibi ağrılarım var ayaklarımdan damarlar çekiliyor gibi belime ağrı vuruyor ara sıraAdet ağrısı gibi mi hissettiriyordu size acaba bende şuan ara ara gidip gelmeli sancılar var ama adet olacakmışım gibi bide adet öncesi akıntınız olur muydu hiç farkettiniz mi şuan her gün akıntım var ve daha önce böyle değildi
Benimde anlattığınız gibi akıntım geliyor yumurtlama olduktan sonra bugüne kadar kesilmedi yaklaşık 10 gündür var benimde yarın adet günüm sanırım beklemekten başka çaremiz yok adet adet dönemine dair tüm belirtilerim var tek farkı akıntı olması bildiğim kadarı ile zaten gebelik ve adet dönemi belirtileri aynı sadece gecikme farkediyo sizinde adetiniz beklenenden az geliyorsa belki gebelik olur sizi yanlış yönlendirip umutlandırmak istemem bu süreç sona erince bir test yapın isterseniz daha sağlıklı olcak umuyorum ki istiyorsanız inşallah hamilesinizdirŞöyle ki yumurtlama olduktan sonra baya akıntım oldu bugün tahminime göre adet günüm çok az geliyor aşırı yok(ve hiç görmediğim bir akıntı oldu aşırı sarı turuncu gibi de )ve adet ağrısı gibi ağrılarım var ayaklarımdan damarlar çekiliyor gibi belime ağrı vuruyor ara sıra
Kuzum hamileyim ben zaten ama daha çok yeniBenimde anlattığınız gibi akıntım geliyor yumurtlama olduktan sonra bugüne kadar kesilmedi yaklaşık 10 gündür var benimde yarın adet günüm sanırım beklemekten başka çaremiz yok adet adet dönemine dair tüm belirtilerim var tek farkı akıntı olması bildiğim kadarı ile zaten gebelik ve adet dönemi belirtileri aynı sadece gecikme farkediyo sizinde adetiniz beklenenden az geliyorsa belki gebelik olur sizi yanlış yönlendirip umutlandırmak istemem bu süreç sona erince bir test yapın isterseniz daha sağlıklı olcak umuyorum ki istiyorsanız inşallah hamilesinizdir
Ayy kusura bakma kafam karışmışKuzum hamileyim ben zaten ama daha çok yeniinşallah sizde güzel haberinizi verirsiniz bende kuruluk var her hamilelik farklı olurmuş akıntıya çok takılmayın o değişken bir durum
Adetin yarınsa eğer çıkar canım yumurtlama takibi yapmışmıydın ?Ayy kusura bakma kafam karışmışsağlıkla kucağına al inşallah. Herkeste farklıymış evet ilk deneyim olucak anlamaya çalışıyorum anlayabilir miyim bilmiyorum erken gebelik testi ne kadar sürede belli eder bunun hakkında bilgin var mı acaba yapsam çıkar mı ilişkiden sonra 10 gün oldu adet yarın görünüyor
Evet yapmıştım ovülasyon testi ile ilerlemiştimAdetin yarınsa eğer çıkar canım yumurtlama takibi yapmışmıydın ?
kızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğinEvet yapmıştım ovülasyon testi ile ilerlemiştim
Anladığım kadarıyla 30 unda yumurtlama olucağı görünmüş çok net ekrandan anlaşılmıyor ama dün yumurtlama olmuş görünüyor bugünde. Biraz devam etmiş gibikızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın Eki Görüntüle 3344790 Eki Görüntüle 3344791
Ayyy evet var varKızlar çizgi görüyor musunuz? Dün erken gebelik testi yaptım silik görünüyordu Bugün adet günüm normal test yaptım böyle görünüyor
Yaa ağlayasım geliyoo gerçekten miiiiAyyy evet var var
Evett tebrik ederim kan verin bence Garanti olur hemYaa ağlayasım geliyoo gerçekten miiii
Bekleyebilirsen bekle ben bekleyememiştimAy bugün versem çıkar mı bugün adet günüm ama gecikmeyi beklemeli
Maşallah gecikince kan testi fln mı verdinizsıfır belirti. 11. haftadayım ne kusma ne mide bulantısı maşallah
evet 4. gün geciktiğinde evde yaptım testi pozitif çıkınca doktora gittim kan testinde belli olduMaşallah gecikince kan testi fln mı verdiniz
Testin yanlış olma ihtimali var mı bende hemen çift çizgi çıktı yeniden Alicam testtenKızlar çizgi görüyor musunuz? Dün erken gebelik testi yaptım silik görünüyordu Bugün adet günüm normal test yaptım böyle görünüyor
Çok uykum oluyordu çok. İşten eve dönüp yatağa atıyordum kendimi. Bir de regl oldum olacağım diye diye bekliyordum ki aşırı şişkinlik vardı karnimda. Normalde çok spor yapardim karnım dumduzdur. Reglme 1 hafta kala aynada bakıyorum göbeğim var Allah Allah diyordum.bulantilar çok sonra başlayan belirtilerimdi.kisaca genel bir halsizlik, uykusuzluk, şişkinlik.Merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Hamilelere sorum olucak. Gebelik belirtileriniz nelerdi ve ilk belirtiyi ne zaman hissedip hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?