Çıkar çıkar bence yap çizgi varÇok zor beklemekte kanda çıkması için bugün adet günüm ya çıkar mı yinede yoksa gecikmesini bekle mi derler
Testi ne zaman yapıp öğrenmiştiniz sizÇok uykum oluyordu çok. İşten eve dönüp yatağa atıyordum kendimi. Bir de regl oldum olacağım diye diye bekliyordum ki aşırı şişkinlik vardı karnimda. Normalde çok spor yapardim karnım dumduzdur. Reglme 1 hafta kala aynada bakıyorum göbeğim var Allah Allah diyordum.bulantilar çok sonra başlayan belirtilerimdi.kisaca genel bir halsizlik, uykusuzluk, şişkinlik.
Bugün yine Bi kaç idrar testi yapıcam aynı sonucu alırsam akşama kan vermeye giderimmmÇıkar çıkar bence yap çizgi var
İlk çıkan çizgi testin çalışıyor olduğunu gösterir diye biliyorum ama bilemeyiz tabi yanılması payı olabilir o yüzzdrn bende tekrar yapıcam sizin gibiTestin yanlış olma ihtimali var mı bende hemen çift çizgi çıktı yeniden Alicam testten
Pozitifte yanılma payı çok düşük tabi eğer hemen çıktıysa ikinci çizgi 10 dkdan sonra çıktıysa yanlış sonuç olur kan testi yapın düşük sonucta olsa cikarİlk çıkan çizgi testin çalışıyor olduğunu gösterir diye biliyorum ama bilemeyiz tabi yanılması payı olabilir o yüzzdrn bende tekrar yapıcam sizin gibi
Pozitifte yanılma payı çok düşük tabi eğer hemen çıktıysa ikinci çizgi 10 dkdan sonra çıktıysa yanlış sonuç olur kan testi yapın düşük sonucta olsa cikar
10un üzeri pozitif oluyor benimki 5gun geçtikten sonra yapmıştım 1000 çıkmıştıKan testinde değer kaç olmalı peki biliyor musunuz?
sıfır belirti. 11. haftadayım ne kusma ne mide bulantısı maşallah
Akıntınız oldu mu adetiniz geçtiğinde benim günüm geçti yarin hastaneye kan vermeye gitcem benim boş gebelik yaşadım ondan hiç akıntım yoktu şimdi yine ayn8 şeyleri yasıyor gibiyim ama bazen çok hafif bı akınt8 geliyor bilmiyorum kafam karıştı inşallah bunsefer salıklı bir gebelik yaşarım inşallah herkes yaşar sağl8klı doğum yapar içinde benimde Allah büyüksıfır belirti. 11. haftadayım ne kusma ne mide bulantısı maşallah
evet pembe kahve regl öncesi akıntısı gbi bişey geldi lekelenme giib böyleAkıntınız oldu mu adetiniz geçtiğinde benim günüm geçti yarin hastaneye kan vermeye gitcem benim boş gebelik yaşadım ondan hiç akıntım yoktu şimdi yine ayn8 şeyleri yasıyor gibiyim ama bazen çok hafif bı akınt8 geliyor bilmiyorum kafam karıştı inşallah bunsefer salıklı bir gebelik yaşarım inşallah herkes yaşar sağl8klı doğum yapar içinde benimde Allah büyük
Çok yeni oluyor iki gün sonra tekrarlaKızlar kan testi verdim acilde beta 36 dediler başla bişey demediler değer aralığını göremediği için yüksek mi bilemiyorum dedi kadın doğuma çık dedi bana 36 düşük mü oluyor bilginiz var mı?
Göğüste hassasiyet İştahsızlık su gibi akıntı sinirlilik bulantı 6 haftalık iken başladıMerhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Hamilelere sorum olucak. Gebelik belirtileriniz nelerdi ve ilk belirtiyi ne zaman hissedip hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bilgi verebilir misiniz?
Ilk belirtim adet günü gelmeden 1 - 2 gün önce erkenden uykumun gelmesi ve göğüs hassasiyetiydi.
Daha yeni ondandır. Yumurtlamanın 14. Günü tekrarlayın. Benim 15. Gün idrar testinde çok net çıkmıştı.Merhaba yumutlamamın 12. Günü erken gebelik testinde gözle görülür silik bi çizgi çıktı sizce daha yeni mi o yüzden mi böyle yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3345636
Akıntı oldumu sizdeIlk belirtim adet günü gelmeden 1 - 2 gün önce erkenden uykumun gelmesi ve göğüs hassasiyetiydi.
Çok yeni oluyor iki gün sonra tekrarla
Bende oldu gerçi hala tam öğrenmiş değilim ama doğurgan dönemimden beri bitmeyen akıntım var 11 gündürAkıntı oldumu sizde
Çok az ve şeffaf oldu. Hani adet olmadan 3-5 gün önce yeni yeni akıntı gelmeye başlar ya öyle.Akıntı oldumu sizde
Siz ne zaman test yapıp öğrenmiştiniz kaçıncı günGöğüste hassasiyet İştahsızlık su gibi akıntı sinirlilik bulantı 6 haftalık iken başladı
Sen ne yaptın tekrarladin mi testiSiz ne zaman test yapıp öğrenmiştiniz kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?