- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.003
- 33
- 28
Netti ama erken gebelik testi almamış eşim, ben de işten çıktığımda eczaneler kapanmıştı. Gerçi regl tarihim çok geçtiği için gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorumNegatifi net mi gördünüz silik çizgili fln
Bende regl geçtiği için eczacıya sorup almıştım bana normal testi önermişti geçmiş olduğu için erken testi önermediNetti ama erken gebelik testi almamış eşim, ben de işten çıktığımda eczaneler kapanmıştı. Gerçi regl tarihim çok geçtiği için gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum
Biz bir de korunduğumuz için zaten çok ihtimal vermemiştim ama testi yapınca pozitif çıksa çok sevineceğimizi farkettik. Bebek planlarımızı öne çektik birazBende regl geçtiği için eczacıya sorup almıştım bana normal testi önermişti geçmiş olduğu için erken testi önermedi
Biz bir de korunduğumuz için zaten çok ihtimal vermemiştim ama testi yapınca pozitif çıksa çok sevineceğimizi farkettik. Bebek planlarımızı öne çektik biraz
Aminn çok teşekkür ederimHayırlısı ile gözünüzden geçeni nasip etsin Allahım inşallah
Olabilir BATa ne kadar kaldı yani kaç günde bir oluyorsunuzKızlar slm. Elim ayağım titriyor. ilk 2 dakikada belirmeye başladı. Bugün yumurtlama gününüm 10. Günü gecesi. 11. Güne girmeye saatler kala yaptığım test. Sizce var mıdır
Yani aslında gebe gorunuyorsunuz ki gebesiniz şimdi gitseniz kanda yine cikarKızlar slm. Elim ayağım titriyor. ilk 2 dakikada belirmeye başladı. Bugün yumurtlama gününüm 10. Günü gecesi. 11. Güne girmeye saatler kala yaptığım test. Sizce var mıdır
Adetim düzensiz benim. O yüzden ovulasyon testine göre hesaplıyorum. Yani yumurtlamın çatladığı günden sayarsak 10. Günümdü bugün. Az önce yaptım testi.Olabilir BATa ne kadar kaldı yani kaç günde bir oluyorsunuz
Bence gebelik var ama işte umutlandirmak istememAdetim düzensiz benim. O yüzden ovulasyon testine göre hesaplıyorum. Yani yumurtlamın çatladığı günden sayarsak 10. Günümdü bugün. Az önce yaptım testi.
Ewet. İşte adet döngün düzensiz. 28. Günde olduğumda oldu 35. Günde olduğumda. 28 gün döngüsünü hesaplarsak 4 gün gecikti. Ama işte gecikiyorrdı bazı aylar bende pcos var. O yüzdem ovulasyonla takip ettim. Yumurtamın çatladığı günün 10. Günüydü bugün. Test böyle çıktıBatı bilmeyince yorum yapmak biraz zor ama silik çizgi bende bu şekilde gördüm yumurtlama sonrası 12. Gün olmuştu adet gecikmemin de 2. Günüydü ilk testi mi yaptım silikti sonra da kan testi pozitif oldu şu an için
Sağol canım. Bende umutlanıp hüsrana uğramak istemiyoeum. Ama şimdiden hayal kurmadan da edemiyorum. 1 buçuk yıla yakındır bekliyoruzBence gebelik var ama işte umutlandirmak istemem
Bence hamilesin yoksa çıkmazdı bence yarın sabah ilk işin kan vermek olsunSağol canım. Bende umutlanıp hüsrana uğramak istemiyoeum. Ama şimdiden hayal kurmadan da edemiyorum. 1 buçuk yıla yakındır bekliyoruz
Ewet. İşte adet döngün düzensiz. 28. Günde olduğumda oldu 35. Günde olduğumda. 28 gün döngüsünü hesaplarsak 4 gün gecikti. Ama işte gecikiyorrdı bazı aylar bende pcos var. O yüzdem ovulasyonla takip ettim. Yumurtamın çatladığı günün 10. Günüydü bugün. Test böyle çıktı
İnşallah canım. Çok sağol.Bence hamilesin yoksa çıkmazdı bence yarın sabah ilk işin kan vermek olsun
Cuma günü gidecem canım. Net belli olur inşallahİsterseniz kan testi ilerleyin Bi kadın doğum ile
Hiç belirti yok muİnşallah canım. Çok sağol.Çalıştığım için yarın gidemem. Cuma günü gidecem. Hem o güne kadar biraz daha geçmiş olur. Ama nasıl bekleyecem tabi onu bilmiyorum
Belirti şöyle. Yumurtlama günümde bugüne süren göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. Bide adet olacakmışm gibi arada karnım ağrıyor.Hiç belirti yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?