Çalıştığım için bugün gidemiyorumKız zaten yarın 4 gün gecikmiş oluyorben 5.gun yapmıştım testi 1000 çıktı
Tamam yarin sabah erkenden git aç karnına tüm değerlerine bakılacak çünküÇalıştığım için bugün gidemiyorum
Tamamdır ilk buraya haber edicemmTamam yarin sabah erkenden git aç karnına tüm değerlerine bakılacak çünkühayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinTamamdır ilk buraya haber edicemm
Amin inşallahİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Hiç test yapmadınız mı acaba?Kızlar merhaba, yaklaşık 10 gün reglim gecikti. Korunduğumuz için hiç şüphelenip de test yapmadım. İki gündür göğüslerim regl olacakmışım gibi sızlıyor, dün gece yatarken de belim ve karnım ağrıdı baya sabaha regl olurum dedim olmamışım hala. Bugün de sol kasığımda batma var. Eğilip kalkarken özellikle artıyor kasıklarımdaki ağrı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?
yok, daha öncesinde de gecikmelerim olduğu için yapmadım.Hiç test yapmadınız mı acaba?
Ya ben çok kendimi dinlediğim için ilişkiden bir hafta 10 gün sonra önce rahmimde kazınma hissi oldu ufak ufak(büyük ihtimal yerleşmeydi) ve birkaç gün sonra kasıklarımda ağrı oldu ama kasıktan ziyade vajina üst kısmında birşeyler hissettim hep.Merhaba ondan öncesinde hissetinizmi kasıklarda birşey yoksa 12 gün sonra mı başladı kasıkda bıçak saplanma hissi
Aslında yapsanız belki soru işaretlerini gider ya da kan verseniz. Burdan anlattıklarınıza göre bişey söyleyip umutlandırmakta istemem belki gecikmede olabilir bilemeyiz tabiyok, daha öncesinde de gecikmelerim olduğu için yapmadım.
Haklısınız teşekkürler. Korunduğumuz için çok uzak bi ihtimal gelmişti yine de test yapayım.Aslında yapsanız belki soru işaretlerini gider ya da kan verseniz. Burdan anlattıklarınıza göre bişey söyleyip umutlandırmakta istemem belki gecikmede olabilir bilemeyiz tabi
Rica ederimHaklısınız teşekkürler. Korunduğumuz için çok uzak bi ihtimal gelmişti yine de test yapayım.
Ben gecikmenin 6. Günü yapmıştımTesti ne zaman yapıp öğrenmiştiniz siz
Ben 2. Günü yapmaya başladım yarın doktora gidicem ama hala silik çift çizgi belirginleşmediBen gecikmenin 6. Günü yapmıştım
Belki geç dollenmedir silik de olsa var demektir zaten hakkınızda hayırlısıBen 2. Günü yapmaya başladım yarın doktora gidicem ama hala silik çift çizgi belirginleşmedi
Hayır olmuyor tekrar Ka testi yapmadılar miMerhaba kızlar bugğn gidip sağlık ocağında kan verdim. Beta 36 olması pozitif görünüyor 10 üstünde olunca pozitif görüyoruz dedi evet ama boş gebelik mi kimyasal gebelik mi bilmemiz için oltrasoma girmen lazım dedi kadın doğuma yönlendirdi. Şu an adet gecikmesinin 4. Günü ultrason için erken olmuyor mu acaba.
Kan testiHayır olmuyor tekrar Ka testi yapmadılar mi
Yaptılar eevt yarın çıkıcak sonuç dedi. Ultrason için uygun Bi zaman mı yaniKan testi
Tabii ki canım alttan da bakıp görebilirler görünür hiçbir şey bilmezlerse rahim duvarına bakarlar yine anlarlar korkma git hastaneyeYaptılar eevt yarın çıkıcak sonuç dedi. Ultrason için uygun Bi zaman mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?