Bugün gidicem inşallah umarım güzel sonuçlar olurTabii ki canım alttan da bakıp görebilirler görünür hiçbir şey bilmezlerse rahim duvarına bakarlar yine anlarlar korkma git hastaneye
İnşallah rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsinBugün gidicem inşallah umarım güzel sonuçlar olur
Haber bekliyorumBugün gidicem inşallah umarım güzel sonuçlar olur
Gittiö kan verdiçm sonuç bekliyorum. Ultrasonla da baktı ama henüzz bişey görünmüyor çok erken dedi.Haber bekliyorum
İnşallah güzel haberlerine gelirsinGittiö kan verdiçm sonuç bekliyorum. Ultrasonla da baktı ama henüzz bişey görünmüyor çok erken dedi.
Adetim her zaman düzenliydi. O yüzden iki gün geçince hemen idrar testi yaptım ve çıktı. Kahverengi akıntım vardı. Göğüslerde siyahlık olmadı ilk başlarda. Hamileliğim 9 ay çok güzel geçti. Hatta 8 aya kadar topuklu ayakkabı giyerdim kv artık dedi kızım daha giyme çocuk doğacak neredeyseMerhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Hamilelere sorum olucak. Gebelik belirtileriniz nelerdi ve ilk belirtiyi ne zaman hissedip hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bilgi verebilir misiniz?
Gittiö kan verdiçm sonuç bekliyorum. Ultrasonla da baktı ama henüzz bişey görünmüyor çok erken dedi.
Beta 163 görünüyor sonuçlarım çıktı gecikmenin 4. Günüİnşallah güzel haberlerine gelirsin
Çok normal ilerliyor gözün aydınBeta 163 görünüyor sonuçlarım çıktı gecikmenin 4. Günü
Doktordan bilgi aldım şimdi o da çok normal dedi haftaya kontrolüm var tekrarÇok normal ilerliyor gözün aydın
Çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin RabbimDoktordan bilgi aldım şimdi o da çok normal dedi haftaya kontrolüm var tekrarçok teşekkür ederim
Amin inşallah tüm bekleyen anne adayları tez zmaanda hayırlı haberlerle sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın inşallahÇok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim
Amin inşallahAmin inşallah tüm bekleyen anne adayları tez zmaanda hayırlı haberlerle sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın inşallah
Beta değeri izin nasıl ilerlediğini hatırlıyo musunuz acabaAdetim her zaman düzenliydi. O yüzden iki gün geçince hemen idrar testi yaptım ve çıktı. Kahverengi akıntım vardı. Göğüslerde siyahlık olmadı ilk başlarda. Hamileliğim 9 ay çok güzel geçti. Hatta 8 aya kadar topuklu ayakkabı giyerdim kv artık dedi kızım daha giyme çocuk doğacak neredeyse
Testi yaptınız mı?yok, daha öncesinde de gecikmelerim olduğu için yapmadım.
Merhaba canım benimde beta 36 çıktı dün yarın da kan testi vericem yine kaç haftalık çıktı senin bebiş hayırlı olsun bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsinTesti yaptınız mı?
Evet dün akşam yaptım, negatif. Ama hala regl olamadım, yarın doktora görüneceğimTesti yaptınız mı?
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhÇok teşekkür ederim amin inşallah sizinde hayırlı olsun inşallah. 4 hafta dedi ama kesin bişey söylemek için keseyi görmeyi beklemeliyiz dedi onun dışında gecikmenin 4. Günü beta 163 çıktı normal gidiyor dedi kontrole çağırdı haftaya
Negatifi net mi gördünüz silik çizgili flnEvet dün akşam yaptım, negatif. Ama hala regl olamadım, yarın doktora görüneceğim
Amin inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?