gebelik belirtisi ile adet belirtisi aynı mı ?

5 günlük bi gecikmem var sabah test yaptım negatif çıktı yarin kan vercem bakalım ne olcak sen ne yaptin

Kizlar malesef gebe kalmayi kafaya takinca gecikmeler yasanabiliyor hic sekmeyen reglim bebek istedigimden beri kimi ay 5 10 15 gun gecikti ama bebek falan yoktuu kafaya takmadan bekleyin derim tabi bunu ben bile yapamiyorum dedigime bakmayin

5 günlük bi gecikmem var sabah test yaptım negatif çıktı yarin kan vercem bakalım ne olcak sen ne yaptin
Benim bugünü saymazsam beş gün kaldı ara ara kasıklarda ağrım var ama regly yaklaşıncada bu tarz ağrılarım oluyor o yüZden çokta ümitlenmek istemiyorum.Belirti varmı ? İstersen kantahlili yaptır gecikmelersürekli yaşanıyormuydu yoksa bu ilkmi?

Kizlar malesef gebe kalmayi kafaya takinca gecikmeler yasanabiliyor hic sekmeyen reglim bebek istedigimden beri kimi ay 5 10 15 gun gecikti ama bebek falan yoktuu kafaya takmadan bekleyin derim tabi bunu ben bile yapamiyorum dedigime bakmayin
Ah ah onu yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım gitti bir ben beceremiyorum.iki gün unutsam üçüncü gün yine aklımda napsakki acaba.sendemi denemelerdesin bizim gibi?

Anladım oda bir belirti gerçi ama inşallah kan tahlilin de çıkar bizide haberdar et olurmu ?

Ah ah onu yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım gitti bir ben beceremiyorum.iki gün unutsam üçüncü gün yine aklımda napsakki acaba.sendemi denemelerdesin bizim gibi?

Aynen canim denemelerdeyiz bizde rabbim ol demedi bugune kadar bekliyoruz gunu gelince olur insallah

Günü gelince rabbiminde izni ile olucaktır inşallah.ya kızlar bişi diyeceğim hani herşeyi gebeliğe bağlıyoruzya sona geldiğimiz şu günlerde hani hapşursak gebelikmi diye düşündüğümüz bu zamanlarda acaba ishal de gebelik belirtisidir diyebilirmiyiz yada böyle bir belirti duydunuzmu?

Hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerini alırız . Neden bukadar geç veriyorlar sonucu sen nettende bakabilirsin belki. Bazı hastaneler labaratuvar sonuçlarını nettende veriyor.

Hastanenin adı google a yaz ve ana sayfasında varsa görürsün devlet hastanesindemi sağlık ocağındamı yaptın tahlili

Sağlık ocağı o yüzden bakamam ki sonuç geç veriyorlar çünkü öyle uyduruk bi yerde oturuyorum ki devlet hastanesi bile sağlık ocağı gibi bomboş bi ilcedeyim

Sağlık ocağı o yüzden bakamam ki sonuç geç veriyorlar çünkü öyle uyduruk bi yerde oturuyorum ki devlet hastanesi bile sağlık ocağı gibi bomboş bi ilcedeyim
Selam bugün idrar testi yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı daha dört gün var gebe olabilirmiyimki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…