Selam kaç gün kaldı bat a ? Varmı değişiklik yada gelişme ?İnşallah ikimizde tutturmusuzdur. Bende kasik ağrısı yok arada bi karnıma iğne batıyor gibi oluyor bide baya baya adet ağrılarım var başka bi belirti yok. :/
Benim bugünü saymazsam beş gün kaldı ara ara kasıklarda ağrım var ama regly yaklaşıncada bu tarz ağrılarım oluyor o yüZden çokta ümitlenmek istemiyorum.Belirti varmı ? İstersen kantahlili yaptır gecikmelersürekli yaşanıyormuydu yoksa bu ilkmi?5 günlük bi gecikmem var sabah test yaptım negatif çıktı yarin kan vercem bakalım ne olcak sen ne yaptin
Ah ah onu yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım gitti bir ben beceremiyorum.iki gün unutsam üçüncü gün yine aklımda napsakki acaba.sendemi denemelerdesin bizim gibi?Kizlar malesef gebe kalmayi kafaya takinca gecikmeler yasanabiliyor hic sekmeyen reglim bebek istedigimden beri kimi ay 5 10 15 gun gecikti ama bebek falan yoktuu kafaya takmadan bekleyin derim tabi bunu ben bile yapamiyorum dedigime bakmayin
Ah ah onu yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım gitti bir ben beceremiyorum.iki gün unutsam üçüncü gün yine aklımda napsakki acaba.sendemi denemelerdesin bizim gibi?
Ne zamandir bekliyorsuntry, post: 43730434, member: 579354"]Aynen canim denemelerdeyiz bizde rabbim ol demedi bugune kadar bekliyoruz gunu gelince olur insallah
Selam bugün idrar testi yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı daha dört gün var gebe olabilirmiyimki ?Sağlık ocağı o yüzden bakamam ki sonuç geç veriyorlar çünkü öyle uyduruk bi yerde oturuyorum ki devlet hastanesi bile sağlık ocağı gibi bomboş bi ilcedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?