- 4 Ekim 2015
- 58
- 9
- 1
- 33
İnşallah hamileyizdir canım ya ben geçen ay yapmıştım yine ilk yaptığımda çok çok silikti yani varla yok arasıydı adet günümde yaptım hiç çizgi çıkmadı ama bu sabahki iki dakika içinde hemen belirdi ayyy inşallah gerçektir çok heyecanlandım belki diğital olanı bulsam ondan alıcam o asla yanıltmıyormuş ama biraz pahalı. Sen yarın yapıcakmısın tekrar senin kaç gün kaldı bataMeyraaaa hamilesiiiiin :) çıkar tabiki neden çıkmasın hasi hayırlı olsun ama hemen ümit vermiyim yarın bi test daha yap bende sabah test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi cok net vardı ama daha sonra kayboldu anlamadim
İnşallah canım inşallah hayırlısı ile bebişler gelsin artıkOlursa eğer aynı ay kalmış oluyoruz inşallah ikimizde hamileyizdir.
Sıkma canını olucak inşallah sen gönlünü ferah tut ben digital bir test yaptım biraz önce benimki sanırım kesin hatta haftasını bile yaZıyor bir yada iki haftalıkmış. Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder sen ve senin gibi isteyenlerinde muradını en kısa amanda verir inşallah.Meyraacim hamile değilim bu sabah adet oldum canımbeklemeye devam yani
Dualarım sizinle canım rabbim çok büyük çok yüce onun gücü herşeye yeter düşünme ve sadece olacağına inan emin ol rabbim en doğru zamanda verecektir.Hayırlı olsun canım çok sevindim amin dualarinda unutma inşallah
Soyleme Oyle bence sen hamilesin hayirki olsun :)[/QUOTE]"gokceee, post: 44327596, member: 725986"]Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Aslında benim ilk bir gebeliğim olmuştu ama çok bir belirti yaşamamıştım öyle sadece yine adet oldum sanırım diyerek tuvalete gidiyordum sürekli fakat kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?