gebelik belirtisi ile adet belirtisi aynı mı ?

Meyraaaa hamilesiiiiin :) çıkar tabiki neden çıkmasın hasi hayırlı olsun ama hemen ümit vermiyim yarın bi test daha yap bende sabah test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi cok net vardı ama daha sonra kayboldu anlamadim

İnşallah hamileyizdir canım ya ben geçen ay yapmıştım yine ilk yaptığımda çok çok silikti yani varla yok arasıydı adet günümde yaptım hiç çizgi çıkmadı ama bu sabahki iki dakika içinde hemen belirdi ayyy inşallah gerçektir çok heyecanlandım belki diğital olanı bulsam ondan alıcam o asla yanıltmıyormuş ama biraz pahalı. Sen yarın yapıcakmısın tekrar senin kaç gün kaldı bata

Bat ne ben bilmiyorum ama adetim 6 gün gecikti bugün 7. Gün yarın test yapmicam kan sonucumu alcam inşallah alır almaz yazsrim sana fb kullaniyorsan ordan goruselim ?

Sık
Meyraacim hamile değilim bu sabah adet oldum canım beklemeye devam yani
Sıkma canını olucak inşallah sen gönlünü ferah tut ben digital bir test yaptım biraz önce benimki sanırım kesin hatta haftasını bile yaZıyor bir yada iki haftalıkmış. Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder sen ve senin gibi isteyenlerinde muradını en kısa amanda verir inşallah.

arkadaşlar merhaba,
Öncelikle Meyra hayırlısı olsun inşallah senin adına bende sevindim. Bende yaklaşık 1 senedir bebek için bekliyorum bu ay benimde adet günüm gecikti fakat adet olacakmışım gibi arada kasıklarımda ağrı hissediyorum 3 gün önce dayanamayıp test yaptım fakat 10 dk sonra silik bir şekilde 2.çizgi belirdi yine de güvenemiyorum

ben 6 haftalık hamileyim..

adetime 10-15 gün kala göğüslerimde çok aşırı hassasiyet vardı.. meme uçları felan çok acıyordu bende.
ama bunun dışında arada bir iki sancı giriyor adet olacakmışım gibi. adetim 4 gün geciktikten sonra evde test yaptırdım. 2 çizgi çıktı..1-2 hafta sonra emin olmak için kadın doğuma gittim orda da doktor 40 günlük hamile olduğumu söylemişti
Allah sizlerede nasip eder inşallah

bide adetten önce, erken belirti : sık tuvalete gitmek oluyor.
nerdeyse her 20 dk tuvalete gitmek zorunda kalıyordum

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Aslında benim ilk bir gebeliğim olmuştu ama çok bir belirti yaşamamıştım öyle sadece yine adet oldum sanırım diyerek tuvalete gidiyordum sürekli fakat kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım

"gokceee, post: 44327596, member: 725986"]Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Aslında benim ilk bir gebeliğim olmuştu ama çok bir belirti yaşamamıştım öyle sadece yine adet oldum sanırım diyerek tuvalete gidiyordum sürekli fakat kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım [/QUOTE]
Soyleme Oyle bence sen hamilesin hayirki olsun :)

Soyleme Oyle bence sen hamilesin hayirki olsun :)[/QUOTE]

inşallah öyledir :) Rabbim bizlere nasip etsin inşallah bu güzelliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…