Kaç gündür yazdım bir kişi bile mi bu durumu yaşamadı veya bilgisi yokMerhaba arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmuyor rahim filmi vs tüm testleri yaptık ne bende ne eşimde bir sorun yok bu ay klomen kullandım günlerimi değerlendirdim bugün muayene yapıldı yumurtam çatlamıştı rahmim de 16 mm civarı dedi doktor sizce gebelik var mıdır böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı doktor sadece artık şüphemiz var dedi tabi daha regla 10 gün var
Rahim iyi kalınlaşmış gebelik olabilir de olmayabilir de, çatlatma iğnesi oldun mu?
Hayır iğneye gerek kalmadı yumurtam kendisi çatlamıştı birde bir tane yumurtam tek büyüdüRahim iyi kalınlaşmış gebelik olabilir de olmayabilir de, çatlatma iğnesi oldun mu?
Yumurta catlamadan once kac mm biliyor musunuz?Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmuyor rahim filmi vs tüm testleri yaptık ne bende ne eşimde bir sorun yok bu ay klomen kullandım günlerimi değerlendirdim bugün muayene yapıldı yumurtam çatlamıştı rahmim de 16 mm civarı dedi doktor sizce gebelik var mıdır böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı doktor sadece artık şüphemiz var dedi tabi daha regla 10 gün var
Klomenden 3 gün sonra 19 mmYumurta catlamadan once kac mm biliyor musunuz?
11 Mayıs regl günüm anneler günü bu haberi almaya çok ihtiyacım var inşallahOlabilir canım ama bu tek başına bir veri değil. Şu an adetine kaç gün var?
Gayet guzel, rahim kalinligi da iyi, insallah guzel haberi alirsin, benimde bat 11 mayis bende klome kullandim 16 mm vardi bir yumurtam ama catlama takibi yapmadı doktor. Bat gecince beta ver dediKlomenden 3 gün sonra 19 mm
Yaa öyle mi inşallah 11 mayısta ikimizde o güzel haberi alırız ve burada haberleşirizGayet guzel, rahim kalinligi da iyi, insallah guzel haberi alirsin, benimde bat 11 mayis bende klome kullandim 16 mm vardi bir yumurtam ama catlama takibi yapmadı doktor. Bat gecince beta ver dedi
Amin canım inşallahYaa öyle mi inşallah 11 mayısta ikimizde o güzel haberi alırız ve burada haberleşiriz
Yaa öyle mi inşallah 11 mayısta ikimizde o güzel haberi alırız ve burada
merhaba 2 günümüz kaldı belirtin var mı ben son günlerde çok sabırsız stresli oluyorum sana da sormak istedimAmin canım inşallahhaberleşelim
Maalesef erken regli oldum dün, bir dahaki aya artik, inşallah sen guzel sonuclar alirsi
Canım kan versen bugün varsa bile öğrenirsin bende geçen ay klomen kullanıp gebe kaldım göğüs uçlarım hassaslasti ve kasık ağrım vardı kan ver istersen ben adetten 3 gün önce öğrendim catlamanin 13.gunu bence seninkkde varsa cikar11 Mayıs regl günüm anneler günü bu haberi almaya çok ihtiyacım var inşallah
Çatlatma dan 36 saat sonra mi iliski oldu doktorum bana o şekilde söyledi siz nasıl planladinizCanım kan versen bugün varsa bile öğrenirsin bende geçen ay klomen kullanıp gebe kaldım göğüs uçlarım hassaslasti ve kasık ağrım vardı kan ver istersen ben adetten 3 gün önce öğrendim catlamanin 13.gunu bence seninkkde varsa cikar
Ben ayın 12 sinde kontrole gittim 3 tane büyümüş yumurtan var dedi o 3 gün üst üste değerlendir ndan sonrada gün aşırı ilişki dedi ben 15 inde çatlama gördüm (ovulasyon testi yapıyordum regl bitince 3 gün sonra başladım yani ayın 8 inde 15 inde sabah pik akşam catlama gördüm) oyuzden 16 ve 17 yi de değerlendirdikÇatlatma dan 36 saat sonra mi iliski oldu doktorum bana o şekilde söyledi siz nasıl planladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?