Gebelik belirtisi klomen,rahim kalınlaşması

Çatlatma dan 36 saat sonra mi iliski oldu doktorum bana o şekilde söyledi siz nasıl planladiniz
Ve yumurtan hangi taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa dön yat 1 saat asla ayağa kalkma kimildama yani yumurta nerdeyse oraya dön yat ve lavaboya girme o bir saat içinde

Ve yumurtan hangi taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa dön yat 1 saat asla ayağa kalkma kimildama yani yumurta nerdeyse oraya dön yat ve lavaboya girme o bir saat içinde
2 tane yumurtam var sol taraftaymış, bugün ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C den daha koyu. Dün vuruldum iğneyi bugün ve yarını değerlendirelim o zaman bir de jel kullanacağim. Siz muayeneye gittinizde rahim duvarınıza bakıldı mi

Hayır bakılmadi

Benim her regldan önce göğüslerim 7 gün önce ağrırdı ama bu ay ağrımadı 3 gün kala uçlara bir ağrı geldi gitti sonra bugün yani 2 gün kala biraz ağrı var ellediğimde yoğunluk yine uçlarda bu kaç günde hafif iğrelti gelir gibi olup geçti öyle mide bulantısı denilecek kadar değildi bilmiyorum psikolojikte olabilir test yapmaya da cesaret edemiyorum bu durumları yaşayanlar bilir istemsiz bir korku

Ha bide dünden beri sabah uyanınca sanki regl olmuş gibi alt karnımda yanma hissi var uyandıktan bir süre sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…