Gebelik belirtisi mi ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
138
24
13
26
Şeffaf beyaz akıntı , kasık batmaları , bel ağrısı ve iki gümdür iştahım açık. Gaz sıkışması da oluyor ara ara . Doğurgan dönemleri yumurtlama günü değerlendirdik . Sat 22 Ekim . Bat 18 Kasım . Gebelik belirtisi olabilir mi ?

İnşallah öyledir bnde aynılarını yaşıyorum şuan. Ama daha 10 günün varmış bata adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri neredeyse aynı. O yüzden adete en erken 6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin herşey gönlünce olsun

İnşallah Rabbim Seninde gönlüne göre verir . Peki kabızlık vs var mı

Merhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardi

Sat 13 ekim.
Bel ağrısı ve kasık ağrısı. Bazen regl olacak gibi hissediyorum. Yumurtlama günü kanlı sümük şeffaf leke geldi.
Yumurtlamadan hemen sonra bacak ağrım oldu diğer ağrılarla birlikte. Daha sonra bacak geçti ama bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Ara ara yokluyor.
Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin.

Benimde bacaklarımda ağrı var . Alt karın ağrısı kaşık batması sırt ağrısı hepsi mevcut . Bende bugün kabızlıkta oldu . Ve ara ara gaz sancısı tutuyor

Merhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardi
Peki o ay kaç günde bir ilişkiniz oldu ayıptır sorması ? Şeffaf akıntınız ne zaman başlamıştı ve öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve bat gününde mi gecikmeyle mi öğrendiniz; kısaca anlatır mısınız rica etsem, bize de bilgi olur

Kac iliski olmustu inan hatirlamiyorum o zamanlar daha 3 4 aylik evliydik yumurtlama gununu falan da pek bilmiyordum ama yeni evli oldugumuzdan dolayi sık ilişkimiz vardı.
7 ocakda regl olucakdim 2 ocakda kaset test ile ogrendim cok silik cizgiydi emin olamayip 3 ocakda tekrar yaptigimda daha gorunuz haldeydi regl gunune kadar hergun test yaptim regl gunune 1 gun kala cok netlesmisti sonra kan verdim falan o sekilde ogrendim doktora hemen gitmemistim regl gecikmesinden hemen hemen bi 5 gun falan sonra gitmistim kese gorunmustu 4 hafta bilmem kacgundu 6 haftalikkendr kalp atisrini duyduk.
Ama ogrenmeden bir kac gun oncesinde kasıgıma bicak saplanir gibi anlık agri girdi cikti bir iki kere bide goguslerim dolgunlasmisti ama regl yaklasirken bende hep oldugundan yine dusunmemistim regli gecikmesinden sonra bas donmeleri baslamisti vertigo vardi zaten cok ciddi bas donmeleri yasadim 1 hafta boyunca her sabah basim donuyodu esimi ise ugurlarken sonra geciyordu.
Akıntıya gelirsek, sulu kıvamda oluyodu regl tarihine hemen hemen 7 8 gun kala falan baslamisti akıntım kokusuz ve az az geliyordu
Kalp atislarini duyduktan sonraki gunlerde mide bulantisi ilerleyen haftalarca cok mide yanmasi yasamistim. Oyle durduk yere kasık agrisi vs cekmedim hic.

Bu akıntı sulu demişsiniz ama beyaz mıydı şeffaf mıydı peki ? Size de çok soru sordum hakkınızı helal edin

Benimde bacaklarımda ağrı var . Alt karın ağrısı kaşık batması sırt ağrısı hepsi mevcut . Bende bugün kabızlıkta oldu . Ve ara ara gaz sancısı tutuyor
Bacak agrisini tarif edebilir misiniz benimde ağrım var bileklerimde diz ustumde ama psikolojik mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…