- 28 Şubat 2025
- 138
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
İnşallah öyledir bnde aynılarını yaşıyorum şuan. Ama daha 10 günün varmış bata adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri neredeyse aynı. O yüzden adete en erken 6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin herşey gönlünce olsunŞeffaf beyaz akıntı , kasık batmaları , bel ağrısı ve iki gümdür iştahım açık. Gaz sıkışması da oluyor ara ara . Doğurgan dönemleri yumurtlama günü değerlendirdik . Sat 22 Ekim . Bat 18 Kasım . Gebelik belirtisi olabilir mi ?
İnşallah Rabbim Seninde gönlüne göre verir . Peki kabızlık vs var mıİnşallah öyledir bnde aynılarını yaşıyorum şuan. Ama daha 10 günün varmış bata adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri neredeyse aynı. O yüzden adete en erken 6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin herşey gönlünce olsun
Amin inşallah. Kabızlık yok ama aşırı gaz var. Aç uyanıyorum sabahları midem yanıyor bulanıyor açlıktan.İnşallah Rabbim Seninde gönlüne göre verir . Peki kabızlık vs var mı
Merhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardiŞeffaf beyaz akıntı , kasık batmaları , bel ağrısı ve iki gümdür iştahım açık. Gaz sıkışması da oluyor ara ara . Doğurgan dönemleri yumurtlama günü değerlendirdik . Sat 22 Ekim . Bat 18 Kasım . Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Sol göğsümün ucuna hafif de dokunsam acı oluyor Seninde öyle miydi acabaMerhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardi
Benimde bacaklarımda ağrı var . Alt karın ağrısı kaşık batması sırt ağrısı hepsi mevcut . Bende bugün kabızlıkta oldu . Ve ara ara gaz sancısı tutuyorSat 13 ekim.
Bel ağrısı ve kasık ağrısı. Bazen regl olacak gibi hissediyorum. Yumurtlama günü kanlı sümük şeffaf leke geldi.
Yumurtlamadan hemen sonra bacak ağrım oldu diğer ağrılarla birlikte. Daha sonra bacak geçti ama bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Ara ara yokluyor.
Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin.
Bende kabızlık yoktu yumuşak dışkılamaydı kaç gümdür bugun de kabız gibi çok zorlandımAmin inşallah. Kabızlık yok ama aşırı gaz var. Aç uyanıyorum sabahları midem yanıyor bulanıyor açlıktan.
Peki o ay kaç günde bir ilişkiniz oldu ayıptır sorması ? Şeffaf akıntınız ne zaman başlamıştı ve öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve bat gününde mi gecikmeyle mi öğrendiniz; kısaca anlatır mısınız rica etsem, bize de bilgi olurMerhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardi
Ben yaşamadım canım öyle bir rahatsızlıkBende kabızlık yoktu yumuşak dışkılamaydı kaç gümdür bugun de kabız gibi çok zorlandım
Göğüslerim cok dolgunlasmisti uclarida sizliyodu cok dokununca elleyince sıkı sutyen giyince falan sizliyoduSol göğsümün ucuna hafif de dokunsam acı oluyor Seninde öyle miydi acaba
Benim sorduklarıma cevap verebilir misiniz rica etsemGöğüslerim cok dolgunlasmisti uclarida sizliyodu cok dokununca elleyince sıkı sutyen giyince falan sizliyodu
Kac iliski olmustu inan hatirlamiyorum o zamanlar daha 3 4 aylik evliydik yumurtlama gununu falan da pek bilmiyordum ama yeni evli oldugumuzdan dolayi sık ilişkimiz vardı.Peki o ay kaç günde bir ilişkiniz oldu ayıptır sorması ? Şeffaf akıntınız ne zaman başlamıştı ve öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve bat gününde mi gecikmeyle mi öğrendiniz; kısaca anlatır mısınız rica etsem, bize de bilgi olur
Bu akıntı sulu demişsiniz ama beyaz mıydı şeffaf mıydı peki ? Size de çok soru sordum hakkınızı helal edinKac iliski olmustu inan hatirlamiyorum o zamanlar daha 3 4 aylik evliydik yumurtlama gununu falan da pek bilmiyordum ama yeni evli oldugumuzdan dolayi sık ilişkimiz vardı.
7 ocakda regl olucakdim 2 ocakda kaset test ile ogrendim cok silik cizgiydi emin olamayip 3 ocakda tekrar yaptigimda daha gorunuz haldeydi regl gunune kadar hergun test yaptim regl gunune 1 gun kala cok netlesmisti sonra kan verdim falan o sekilde ogrendim doktora hemen gitmemistim regl gecikmesinden hemen hemen bi 5 gun falan sonra gitmistim kese gorunmustu 4 hafta bilmem kacgundu 6 haftalikkendr kalp atisrini duyduk.
Ama ogrenmeden bir kac gun oncesinde kasıgıma bicak saplanir gibi anlık agri girdi cikti bir iki kere bide goguslerim dolgunlasmisti ama regl yaklasirken bende hep oldugundan yine dusunmemistim regli gecikmesinden sonra bas donmeleri baslamisti vertigo vardi zaten cok ciddi bas donmeleri yasadim 1 hafta boyunca her sabah basim donuyodu esimi ise ugurlarken sonra geciyordu.
Akıntıya gelirsek, sulu kıvamda oluyodu regl tarihine hemen hemen 7 8 gun kala falan baslamisti akıntım kokusuz ve az az geliyordu
Kalp atislarini duyduktan sonraki gunlerde mide bulantisi ilerleyen haftalarca cok mide yanmasi yasamistim. Oyle durduk yere kasık agrisi vs cekmedim hic.
Helal olsun olur mu oyle sey, baslarda yumurta akı gibi beyazımsı gibiydi sonradan seffaf sulu akintiya donmustuBu akıntı sulu demişsiniz ama beyaz mıydı şeffaf mıydı peki ? Size de çok soru sordum hakkınızı helal edin
Anladım teşekkür ediyorumHelal olsun olur mu oyle sey, baslarda yumurta akı gibi beyazımsı gibiydi sonradan seffaf sulu akintiya donmustu
İlerleyen zamanlarda bu akıntınız devam etmiş miydi pekiHelal olsun olur mu oyle sey, baslarda yumurta akı gibi beyazımsı gibiydi sonradan seffaf sulu akintiya donmustu
Çünkü bende de benzer akıntı var ama ilerleyen zamanda devam etti mi keseyi gördükten sonra kesildi mi akıntınızHelal olsun olur mu oyle sey, baslarda yumurta akı gibi beyazımsı gibiydi sonradan seffaf sulu akintiya donmustu
Bacak agrisini tarif edebilir misiniz benimde ağrım var bileklerimde diz ustumde ama psikolojik mi diye düşünüyorumBenimde bacaklarımda ağrı var . Alt karın ağrısı kaşık batması sırt ağrısı hepsi mevcut . Bende bugün kabızlıkta oldu . Ve ara ara gaz sancısı tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?