Gebelik belirtisi mi ?

Kızlar ovulasyon gününde tek ilişkiyle gebelik ihtimali yüksek midir o günü değerlendirdik sadece 5 gün oldu bugün adet olacak gibi sancılarım oluyor bide hafif ve genel mide bulantısı oluyor iki gündür falan da sürekli başım ağrıyor psikolojik midir hemen böyle belirti vermez heralde veya bunlar belirti mi bilmiyorum ama yine de belirti aranıyor merak ediyorum

Bat ne zaman

Benimde regl 4 gündür geçiyor bu gün kan testi yaptırdım 0,444 çıktı beta doktor negatif dedi sonradan değeri yükselen var mı ne yapmalıyım sizce

Sayılan tüm belirtileri 2 aydır regl öncesinde yaşıyorum ama 2 dönem geçti hala regl olmadım. Testler negatif çıkıyor. Bugün kan verdim öğleden sonra çıkar inşallah. Mevsimsel olabiliyor. Biliyorum umutlanıyoruz ama akışına bırakmak gerek.

Bu bendede var regle 3 gün var şuan kaç gündür böyle.
Benim yaklaşık 5 6 gündür böyle . Hatta 4 5 gün önce belim inanılmaz ağrıyordu yürürken bile şuan bi tık daha iyi göğüs ucu hassasiyeti de 2 gündür felan dokununca ağrıyor regl 7 gün var çok sabırsızlanıyorum .

Bende aynı şekilde sabırsizlaniyorum. Bakalım hayırlısı olsun sizinde gönlünüzce olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…