- 28 Şubat 2025
- 141
- 26
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Merhaba Bel ağrısı var bende üst bacaklardanda hafif ağrı var ara ara da kasık batmaları oluyorMerhaba benimde bat 20 Kasım şuan sadece kasıklarımda baskı hissediyorum birde dünden beridir bel ağrısı sizde herhangi bir belirti var mı
Benimde öyle ama çok azGeçen ay su gibiydi akıntı hiç kremsi gelmezdi sonra regl olmuştum ama bu ay hep kremsi geliyor ve ara ara.
İnşallah ya henüz 4 aylık evlyiim ama çok istiyoruzAy insallah hamileyizdir.
Biz 2.5 senedir evliyiz. 3 aydır istiyoruz inşallah sağlıkla Rabbim nasip ederİnşallah ya henüz 4 aylık evlyiim ama çok istiyoruz
Amin inşallahBiz 2.5 senedir evliyiz. 3 aydır istiyoruz inşallah sağlıkla Rabbim nasip ederduam isteyen herkesle
Ovulasyon günü tek ilişki oldu bende korunmasız ondan umutluyum biraz ertesi günü başlamıştı kasık batması ben sola yatmıştım ve sol kasığımda ağrı oluyor regl olacak gibi sancılarım belimde kasığımda ek olarak iki üç gündür sürekli baş ağrım oluyor hafif ve geçmeyen mide bulantısı var ama psikolojik muhtemelen o çok erken olur çünküMerhaba benimde bat 20 Kasım şuan sadece kasıklarımda baskı hissediyorum birde dünden beridir bel ağrısı sizde herhangi bir belirti var mı
Merhaba benim de kaşıklarda ara ara batma var belde ağrı var bazen yoğun oluyor bazen hafif sol göğsümde dokununca hafif bir ağrı varMerhaba benimde bat 20 Kasım şuan sadece kasıklarımda baskı hissediyorum birde dünden beridir bel ağrısı sizde herhangi bir belirti var mı
Aynı şekilde ilişkiden sonra ki gün başladı kasık batması regl olacak gibi bel kasık ağrısı baş ağrısı hafif ve geçmeyen mide bulantısı var psikolojik muhtemelen o şuanlık bunlar bide ben kalktığımda kalanlar akıyor ya o akanın içinde çok az leke gördüm yumurtlamadan kaynaklı mıdırBende bel ağrısı bacak ağrısı var ve ara ara kasıklarda kramp giriyor sizde ?
Ben de ilk defa gebelik şüphelerim oluyor o kadar bilmiyorum ki bekliyorum o yüzdenAynı şekilde ilişkiden sonra ki gün başladı kasık batması regl olacak gibi bel kasık ağrısı baş ağrısı hafif ve geçmeyen mide bulantısı var psikolojik muhtemelen o şuanlık bunlar bide ben kalktığımda kalanlar akıyor ya o akanın içinde çok az leke gördüm yumurtlamadan kaynaklı mıdır
Evet aynı şekilde bu ay tutar inşallahMerhaba Bel ağrısı var bende üst bacaklardanda hafif ağrı var ara ara da kasık batmaları oluyor
Sol kasiginizdaki ağrı siddetlimiydi ben yumurtlama sonrası çok sideetli yurutmeyen çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet ihtiyacında bile sancılı ağrılı geçirdiğim bir gündü şuan çok az diyebilirim bacaklarımda üst bölgler daha hafifken bileklerim daha çok ağrıyor anlam veremiyorum artık düşün düşün kafayı yiycemOvulasyon günü tek ilişki oldu bende korunmasız ondan umutluyum biraz ertesi günü başlamıştı kasık batması ben sola yatmıştım ve sol kasığımda ağrı oluyor regl olacak gibi sancılarım belimde kasığımda ek olarak iki üç gündür sürekli baş ağrım oluyor hafif ve geçmeyen mide bulantısı var ama psikolojik muhtemelen o çok erken olur çünkü
Göğüs ucunuzda mi peki yoksa genel göğüs çevresi mi benim sağ göğüs ucum dokununca sızlıyor harici bir ağrı sızlama yok birde dün yere egilirken sanki sol gogsumden birşey çekildi sonra bir daha olmadıMerhaba benim de kaşıklarda ara ara batma var belde ağrı var bazen yoğun oluyor bazen hafif sol göğsümde dokununca hafif bir ağrı var
Yok o kadar çok değildi batma uyuşuk Bi ağrı gibi oldu ilk gün sonradan regl sancısına benzer olduSol kasiginizdaki ağrı siddetlimiydi ben yumurtlama sonrası çok sideetli yurutmeyen çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet ihtiyacında bile sancılı ağrılı geçirdiğim bir gündü şuan çok az diyebilirim bacaklarımda üst bölgler daha hafifken bileklerim daha çok ağrıyor anlam veremiyorum artık düşün düşün kafayı yiycem
Benim de olursa ilk hayırlısı olsunBen de ilk defa gebelik şüphelerim oluyor o kadar bilmiyorum ki bekliyorum o yüzden
Ucu sadece dokunduğumdaGöğüs ucunuzda mi peki yoksa genel göğüs çevresi mi benim sağ göğüs ucum dokununca sızlıyor harici bir ağrı sızlama yok birde dün yere egilirken sanki sol gogsumden birşey çekildi sonra bir daha olmadı
İnşallah hayırlı haberler alırız bu ay Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsinBenim de olursa ilk hayırlısı olsun
ilk testin mi 6 7 gün önceden hiç yaptın mıBAT 13 Kasım
Hiç bu zamana kadar böyle silik bir cizgi görmedim ben. Dua edin kızlar inşallah vardır.
Days comfort erken gebelik testi.
Fotoda gözükmüyor olabilir ama var yani bir çizgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?