- 8 Kasım 2025
- 72
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Az önce lavabodayken çok özür diliyorum ama peceteye çok silik açık turuncu mu desem açık pembe mi desem bir renk geldi ama anlayamadım kuru sadcee ufacık bir leke vardı kizlar nolur dua edin yerleşme olsun gerectken çok istiyorumÇok teşekkür ederim aklımda gerçekten sonucun cikmasini bekliyorum güzel yada kötü yazicam canım
Her şey gönlünce olsunn. Valla ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyorum sonucu. Güzel düşün lütfen güzel olsun.Az önce lavabodayken çok özür diliyorum ama peceteye çok silik açık turuncu mu desem açık pembe mi desem bir renk geldi ama anlayamadım kuru sadcee ufacık bir leke vardı kizlar nolur dua edin yerleşme olsun gerectken çok istiyorum
Normalde günü gününe olurum ilk defa böyle birşey yaşıyorumİnşaAllah yerleşme kanamasıdır. Hiç adetin erken olmuş muydu daha önce?
Hamilesin gibi geliyor banaaNormalde günü gününe olurum ilk defa böyle birşey yaşıyorum
İnşallah canim.benim inşallah valla bilseydim özele giderdim yaHamilesin gibi geliyor banaa
Çıkmadı mı çiçeğimİnşallah canim.benim inşallah valla bilseydim özele giderdim ya
Ne yaptın? Sonuç ne?İnşallah canim.benim inşallah valla bilseydim özele giderdim ya
Çıktı mı canım sonucunÇok teşekkür ederim aklımda gerçekten sonucun cikmasini bekliyorum güzel yada kötü yazicam canım
Sonuç cikmsi henüz ama adet öncesi kahverengi akıntı gibi gelmeyebbasladi yani uzuyor bilmiyorum ya sanriim olmadı bu ayNe yaptın? Sonuç ne?
Dur hemen öyle düşünme. Adetine daha 2 gün varmış. Yerleşme kanaması da olabilir. Ben bu konulara uzak olduğum için test sonucunun hala çıkmamış olmasına anlam veremedim. Daha önce böyle akıntın falan oluyor muydu?Sonuç cikmsi henüz ama adet öncesi kahverengi akıntı gibi gelmeyebbasladi yani uzuyor bilmiyorum ya sanriim olmadı bu ay
Yani adet oncesi oluyordu ama peşine hemen adet oluyordum sürekli lavaboya gidiyorum şuan iki 3 kez peceteye sildiginmde geliyor iç çamaşırında bir leke yokDur hemen öyle düşünme. Adetine daha 2 gün varmış. Yerleşme kanaması da olabilir. Ben bu konulara uzak olduğum için test sonucunun hala çıkmamış olmasına anlam veremedim. Daha önce böyle akıntın falan oluyor muydu?
E nabiza ziyaretlerin kısmına bile düşmemiş bugün sanırım e nabizds sorun varYani adet oncesi oluyordu ama peşine hemen adet oluyordum sürekli lavaboya gidiyorum şuan iki 3 kez peceteye sildiginmde geliyor iç çamaşırında bir leke yok
Çıkış yapıp tekrar girer misin bir de öyle dene. Ben de merak ediyorum inşaAllah hamilesindirE nabiza ziyaretlerin kısmına bile düşmemiş bugün sanırım e nabizds sorun var
Yok hayatim bugün iş yerindede denddim bilgisayardan yok yani artık bende meraktan olucemÇıkış yapıp tekrar girer misin bir de öyle dene. Ben de merak ediyorum inşaAllah hamilesindir
Hadi bakalım hayırlı haberler alırsın umarım. BeklemedeyizYok hayatim bugün iş yerindede denddim bilgisayardan yok yani artık bende meraktan olucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?