Gebelik belirtisi mi ?

Çok teşekkür ederim aklımda gerçekten sonucun cikmasini bekliyorum güzel yada kötü yazicam canım
Az önce lavabodayken çok özür diliyorum ama peceteye çok silik açık turuncu mu desem açık pembe mi desem bir renk geldi ama anlayamadım kuru sadcee ufacık bir leke vardı kizlar nolur dua edin yerleşme olsun gerectken çok istiyorum

Her şey gönlünce olsunn. Valla ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyorum sonucu. Güzel düşün lütfen güzel olsun.

Sonuç cikmsi henüz ama adet öncesi kahverengi akıntı gibi gelmeyebbasladi yani uzuyor bilmiyorum ya sanriim olmadı bu ay
Dur hemen öyle düşünme. Adetine daha 2 gün varmış. Yerleşme kanaması da olabilir. Ben bu konulara uzak olduğum için test sonucunun hala çıkmamış olmasına anlam veremedim. Daha önce böyle akıntın falan oluyor muydu?

Yani adet oncesi oluyordu ama peşine hemen adet oluyordum sürekli lavaboya gidiyorum şuan iki 3 kez peceteye sildiginmde geliyor iç çamaşırında bir leke yok

Kızlae döllenmeden zamanı akıntım oluyordu ama dpo 3 teyim az az akıntı var regl öncesi oluyor mu yoksa normal değil mi bu akıntı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…