Gebelik belirtisi mi ?

Ben de ilk defa böyle bir şey yaşıyorum yaa. Korunmasız ilişki yaşadık 3 kasım adetim bittiğinden beri. Bir sonraki adetim 23 kasım. 6 gün var yani. Ve ara ara adet olacakmışım gibi karın, kasık ağrısı çekiyorum çok şiddetli değil ama. Ve enteresan bir şekilde akıntım baya azaldı önceki zamanlara göre. Göğüs uçlarım çok acırdı ama hala acıma falan yok. Hamile olabilir miyim sizce. Yoksa stres, psikoloji falan mı?

Bende bugün verdim 180 cıktı hemen hemen aynı sanırım
Benimde son adet 21 Ekim dün idrar testim negatifti bugün hal adet olmadım sadece pembe bi leke geldi gündüzden devamı yok ama sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi bel ve kasıktan bacaklarıma doğru giden bi ağrı var gibi beyaz akıntım var göğüslerim şiş anabile eşim olsa dün çıkardı diyorum ama bakalım. Sizin belirtiler nasıldı idrarda silik çizgi falan gördünüz mü

Evet silik çizgi cıktı bende. Belki geç yumurtladınız bu ay? Ovulasyonla takip etmiş miydiniz

Ben 4 gün kala öğrendim onda da cok cok silik çıktı bence 2 gün sonra tekrarlayın testi

İyi akşamlar aranızda yeniyim acaba benim testimede bakarmısınız ilk idrarla yaptım regl 7 gün var

Eklentiler

• IMG_2121.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 20
Hayır henüz çıkmadı sonuç bekliyorum
Amin inşaAllah. Gönlünce olsunn. Başka belirtilerin var mıydı peki? Ve sonuç çıktı mı?
inşallah beklediğim gibi olur. Karnım ağrıyor normalde bu kader erkende olmazdı ama karın ağrısı bir var bir yok uzun soluklu bir ağrı değil ve belimde de Ağrı var bu ay yumurtlama günlerini kaçırmadım ve yumurtlamadan sonra sol kasığımda şiddetli bir ağrı hissettim. Bilmiyorum hani his varya hamilelik hissi var gibi hissediyorum rüyamda gördüm geçen gün belki bununnda bir etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…