Test yapmazsan bilemeyiz bn de oyleydim en son oylesine yaptim testle ogrendim :)Arkadaşlar iyi geceler tabiki uyuyamadım buralarsa dolaşıyordum. Kızlar bu ay doktorun verdiği günle ve ovülasyonla yumurtlamayı yakaladık ve değerlendirdik. 7 aydır deniyoruz benim umudum yok umutlanmak istemiyorum ama ovülasyondaki ilişkiden sonra yaklaşık 8 gün kasık batmalarım oldu psikolojik dedim takılmak istemedim. Son 1 haftadır miktarı hayli fazla her gün ama hergün gelen beyaz yoğun bir akıntım var. Normalde adet zamanım yaklaşınca benim kupkuru geçer. 2 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım bu arada 28 29 günde bir adet olurum döngümün 19. Günü yumurtladım. İki akşamdır gece 23ten sonra mide bulantım başlıyor mide ameliyatlıyım ona bağlıyım diyorum ama ameliyattan beri de neredeyse hiç yaşamadım. Test yapmak istemiyorum en azından beş gün geçsin diyorum çünkü yoruldum her ay negatif görmekten. Yine de sormadan duramadım bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Gelmezse yapıcam elbet bekliyorum artık 8 ay oldu battan önce test yapmaları falan bıraktım gerçekten gecikmesinş beklicem şu an 1 gün gecikme pazartesiye kadar durucam valla o zaman da varaa çıkar heralde zaten olurum olmadıTest yapmazsan bilemeyiz bn de oyleydim en son oylesine yaptim testle ogrendim :)
Bnim normalde 3 4 gun gecerdi bn 1 gun gecti test yaptim valla oylesine cikti cok sasirdim cok mutlu oldum :) insallah vardir ama normal test yapin erken gebelik testleri yaniltabiliyo malesefGelmezse yapıcam elbet bekliyorum artık 8 ay oldu battan önce test yapmaları falan bıraktım gerçekten gecikmesinş beklicem şu an 1 gün gecikme pazartesiye kadar durucam valla o zaman da varaa çıkar heralde zaten olurum olmadı
Gelmezse yapıcam elbet bekliyorum artık 8 ay oldu battan önce test yapmaları falan bıraktım gerçekten gecikmesinş beklicem şu an 1 gün gecikme pazartesiye kadar durucam valla o zaman da varaa çıkar heralde zaten olurum olmadı
Elimde birr tanecik normal kaset test var zaten bakalıö kısmet allah ol demiş se olmuştur dua edin sizde sağlıkla alın evladınızı kucağınıza inşallahBnim normalde 3 4 gun gecerdi bn 1 gun gecti test yaptim valla oylesine cikti cok sasirdim cok mutlu oldum :) insallah vardir ama normal test yapin erken gebelik testleri yaniltabiliyo malesef
Varmış gibi konuştunuz inşallah cümlenizi yaşarımPazartesi günü yapacaksınız çıkar evet :) sabah ilk idrarla yapın (öncesinde gece boyunca su içmemişken yani) o zaman hafif de olsa kesin çıkar. İnşallah hayırlısı olsun :) Şimdiden sağlıkla doğsun :)
Amin canim insallah simdi adetin gectimi seninElimde birr tanecik normal kaset test var zaten bakalıö kısmet allah ol demiş se olmuştur dua edin sizde sağlıkla alın evladınızı kucağınıza inşallah
Bugün 31 gündeyim normal döngüm 28 ya da 29Amin canim insallah simdi adetin gectimi senin
Kiz elinde hazir testte var yapsana :)Bugün 31 gündeyim normal döngüm 28 ya da 29
Ya şu an farkettim özellijle de seninle konuştuğumuz yumurtlama döngü muhabbetini buraya yazmak istedim nedense yumurtam döngümün 17.günü gelmiş. 18.günü çatlama olmuş. Şu an döngümün 32.günü teorik olarak dün veya bugün regl olmam gerekiyo sanırım. Yani yumurtlamadan 14 15 gün geçmiş oluyor sanırım şu an.Nasıl yani evet bende yumurtlamadan 16 17 gün sonra adet oluyorum ama 14 ten önce olanı hiç duymadımNeyse o önemli değil burda zaten yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği önemli. 12. Gün varsa eğer silikte olsa çıkar
Eee güzel haber bu ne duruyosun test yapsanaYa şu an farkettim özellijle de seninle konuştuğumuz yumurtlama döngü muhabbetini buraya yazmak istedim nedense yumurtam döngümün 17.günü gelmiş. 18.günü çatlama olmuş. Şu an döngümün 32.günü teorik olarak dün veya bugün regl olmam gerekiyo sanırım. Yani yumurtlamadan 14 15 gün geçmiş oluyor sanırım şu an.
Normalde pazartesi yapıcaktım ama yarın sabah ilk idrarla yapıyım varsa çıkar heralde yoksa da paşa paşa beklicez gelmesini sabaha adet olurum belki hala ümit vermiyorumEee güzel haber bu ne duruyosun test yapsana
Sen ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamanı niye karıştırdın öyle:) Varsa kesin çıkar bence sabaha yap testNormalde pazartesi yapıcaktım ama yarın sabah ilk idrarla yapıyım varsa çıkar heralde yoksa da paşa paşa beklicez gelmesini sabaha adet olurum belki hala ümit vermiyorum
2 aydır ovülasyonla takip ediyorum geçen ay 19unda yumurtlamışım 28inde adet gelmiş. Bu ay da ovülasyonla takip ettim ama döngünün 12.gününde doktora gittim bana dediki sağdan gelecek şu an 14 mm 2 günde 2 mm artsa haftaya 19.günü mutlaka değerlendir. Bu benim aklımda kalmışSen ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamanı niye karıştırdın öyle:) Varsa kesin çıkar bence sabaha yap test
Sanırım pikten 14 gün sonra adet olunuyor çatlamadan değil beni bu biraz karıştırmış olabilir.Sen ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamanı niye karıştırdın öyle:) Varsa kesin çıkar bence sabaha yap test
17. Günü pikse bugün 32. Günündeysen e sen yumurtlamadan 9 10 gün sonra adet oluyosun herhalde normalin bu. O zaman baya gecikmede sayılırsın ihtimal çok yüksek2 aydır ovülasyonla takip ediyorum geçen ay 19unda yumurtlamışım 28inde adet gelmiş. Bu ay da ovülasyonla takip ettim ama döngünün 12.gününde doktora gittim bana dediki sağdan gelecek şu an 14 mm 2 günde 2 mm artsa haftaya 19.günü mutlaka değerlendir. Bu benim aklımda kalmıştakvime not almışım onları okıyım dedim 17.günü pik gördüm yumurtlama akıntısı gelmiş yazmışım. 18.gün test silikleşti galiba çatlama oldu yazmışım ben tamamen doktor 19u dedi diye bunlaro resetlemişim
Ben pikten 16 gün sonra falan oluyorum geneldeSanırım pikten 14 gün sonra adet olunuyor çatlamadan değil beni bu biraz karıştırmış olabilir.
Valla brnde çözemedim döngümü hiç 28 29 fiks adet oluyorum son 6 aylık düzenim bu etiketlerim bu arada ben adrt beklediğiö gün 28.güm test yaptım negatifti ondan önemsemedim sanırım çıkmama ihtimali vardır heralde17. Günü pikse bugün 32. Günündeysen e sen yumurtlamadan 9 10 gün sonra adet oluyosun herhalde normalin bu. O zaman baya gecikmede sayılırsın ihtimal çok yüksekE hadi inşallah sabaha beni de etiketle merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?