Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de zaten normalde bu ay ümitlenmemek için direniyorum dinlemiyim diyorum psikolojik diyorum benim adet öncesi belirtim olmaz hiç ne göğğs şişer ne akıntı olur ne kasığım ağrır birden gelir 10 gündğr akıntı var bugün de devam ediyor mide bulantıma gelince bugün daha erken başladı ama psikolojik diyorum duyma diyorum kendime dediğiniz gibi beklicem yapmıcam o testi yıprandım artık

Test yapmazsan bilemeyiz bn de oyleydim en son oylesine yaptim testle ogrendim :)

Test yapmazsan bilemeyiz bn de oyleydim en son oylesine yaptim testle ogrendim :)
Gelmezse yapıcam elbet bekliyorum artık 8 ay oldu battan önce test yapmaları falan bıraktım gerçekten gecikmesinş beklicem şu an 1 gün gecikme pazartesiye kadar durucam valla o zaman da varaa çıkar heralde zaten olurum olmadı

Bnim normalde 3 4 gun gecerdi bn 1 gun gecti test yaptim valla oylesine cikti cok sasirdim cok mutlu oldum :) insallah vardir ama normal test yapin erken gebelik testleri yaniltabiliyo malesef

Pazartesi günü yapacaksınız çıkar evet :) sabah ilk idrarla yapın (öncesinde gece boyunca su içmemişken yani) o zaman hafif de olsa kesin çıkar. İnşallah hayırlısı olsun :) Şimdiden sağlıkla doğsun :)

Bnim normalde 3 4 gun gecerdi bn 1 gun gecti test yaptim valla oylesine cikti cok sasirdim cok mutlu oldum :) insallah vardir ama normal test yapin erken gebelik testleri yaniltabiliyo malesef
Elimde birr tanecik normal kaset test var zaten bakalıö kısmet allah ol demiş se olmuştur dua edin sizde sağlıkla alın evladınızı kucağınıza inşallah

Varmış gibi konuştunuz inşallah cümlenizi yaşarım

Elimde birr tanecik normal kaset test var zaten bakalıö kısmet allah ol demiş se olmuştur dua edin sizde sağlıkla alın evladınızı kucağınıza inşallah
Amin canim insallah simdi adetin gectimi senin

Yapmıyorum çünkü ovülasyon ile denedim bu ay döngünün 19.günü yumurtlama oldu tuttuysa bile yeni tutunmuştur hemen idrara geçmez 1 2 gün daha bekliyim de varsa değer artar yoksa adet olurum illaki

Ya şu an farkettim özellijle de seninle konuştuğumuz yumurtlama döngü muhabbetini buraya yazmak istedim nedense yumurtam döngümün 17.günü gelmiş. 18.günü çatlama olmuş. Şu an döngümün 32.günü teorik olarak dün veya bugün regl olmam gerekiyo sanırım. Yani yumurtlamadan 14 15 gün geçmiş oluyor sanırım şu an.

Eee güzel haber bu ne duruyosun test yapsana

Normalde pazartesi yapıcaktım ama yarın sabah ilk idrarla yapıyım varsa çıkar heralde yoksa da paşa paşa beklicez gelmesini sabaha adet olurum belki hala ümit vermiyorum
Sen ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamanı niye karıştırdın öyle:) Varsa kesin çıkar bence sabaha yap test

Sen ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamanı niye karıştırdın öyle:) Varsa kesin çıkar bence sabaha yap test
2 aydır ovülasyonla takip ediyorum geçen ay 19unda yumurtlamışım 28inde adet gelmiş. Bu ay da ovülasyonla takip ettim ama döngünün 12.gününde doktora gittim bana dediki sağdan gelecek şu an 14 mm 2 günde 2 mm artsa haftaya 19.günü mutlaka değerlendir. Bu benim aklımda kalmış takvime not almışım onları okıyım dedim 17.günü pik gördüm yumurtlama akıntısı gelmiş yazmışım. 18.gün test silikleşti galiba çatlama oldu yazmışım ben tamamen doktor 19u dedi diye bunlaro resetlemişim

17. Günü pikse bugün 32. Günündeysen e sen yumurtlamadan 9 10 gün sonra adet oluyosun herhalde normalin bu. O zaman baya gecikmede sayılırsın ihtimal çok yüksek E hadi inşallah sabaha beni de etiketle merak ettim

17. Günü pikse bugün 32. Günündeysen e sen yumurtlamadan 9 10 gün sonra adet oluyosun herhalde normalin bu. O zaman baya gecikmede sayılırsın ihtimal çok yüksek E hadi inşallah sabaha beni de etiketle merak ettim
Valla brnde çözemedim döngümü hiç 28 29 fiks adet oluyorum son 6 aylık düzenim bu etiketlerim bu arada ben adrt beklediğiö gün 28.güm test yaptım negatifti ondan önemsemedim sanırım çıkmama ihtimali vardır heralde allahım lütfen benim ve tüm isteyenlerin yüüzne gül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…