Mide ameliyatlıyım ben 60 kilo kadar verdım yumurtalarım az beslenmeden geç çatlıyor ama döngüm kilo verdiğim için normalleştiNasıl yani evet bende yumurtlamadan 16 17 gün sonra adet oluyorum ama 14 ten önce olanı hiç duymadımNeyse o önemli değil burda zaten yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği önemli. 12. Gün varsa eğer silikte olsa çıkar
Teşekkür ederim inşallahAllah gönlünüze göre versin
İnşallah inşallah vardır canım zaten çoğunda bu belirti olmuştu ben de olmasına rağmen nasıl olmadı aklım almıyorBenim hep öyle ama geç çatlıyor yumurtam ama adetim öyle geliyor ovülasyonla takip ediyorum 3 aydır bu ayda doktorda döngünün 20. Günü falan çatlat dedi bu 14 genellemesi bende tutmuyor :) akıntı bende olmaz ondan şaşırtım işte beendde umutlanmadan birkaç gün daha bekliyim adeti diyorum ama bi yandan da acaba diyoruö
İnşallah belki sizin de normal düzeniniz akıntılı geliyordur ben zaten herkesin artık kendi sistemi olduğuna ve bence yaradanın ol demesine bağlıyorum adetten hemen sonra hamilr kalan da var bir iki gün öncede rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin aratmasınİnşallah inşallah vardır canım zaten çoğunda bu belirti olmuştu ben de olmasına rağmen nasıl olmadı aklım almıyor
Canım erken gebelik testleri var bence ondan yap deneBenim hep öyle ama geç çatlıyor yumurtam ama adetim öyle geliyor ovülasyonla takip ediyorum 3 aydır bu ayda doktorda döngünün 20. Günü falan çatlat dedi bu 14 genellemesi bende tutmuyor :) akıntı bende olmaz ondan şaşırtım işte beendde umutlanmadan birkaç gün daha bekliyim adeti diyorum ama bi yandan da acaba diyoruö
Aklıma geldi o ama haftasonu ya nöbetçi eczaneye gidebilir miyim bilmiyorumCanım erken gebelik testleri var bence ondan yap dene
İnşallah hamilesindir inşallah
Bizlerede dua et
Ahh keşke Rabbim nasip etse ya hayırlısıyla inşaallah öyledir yoruyor bu süreçGeç yumurtlama olmuştur biraz daha bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayın
Hiç girmem o evdeki testlere normalde benim şimdiye kendimi hamiş ilan etmem lazım ama o kadar yoruldumki negatiflerden hiç umutlandırmıyorum kendimiİnşallah canım dualarım seninle Rabbim tez zamanda nasip etsin mucizelerimizi amin
Youtube da evde gebelik testleri yapıyolar ne kdar dogru bilmiyorum ama istersen dene öyle bi
Pazarteside erken gebelik testiyle bakarsın
Miratech erken gebelik testi iyi diyorlar
Hayırlısıyla hamile oluruz inşallah canımHiç girmem o evdeki testlere normalde benim şimdiye kendimi hamiş ilan etmem lazım ama o kadar yoruldumki negatiflerden hiç umutlandırmıyorum kendimibeklemek sabır etmek en hayırlısı olacak
Amin inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısıylaHayırlısıyla hamile oluruz inşallah canım
Dogru diyosun beklemek en hayırlısı hem zamanda geçmiş olur 2 gün daha kesin sonuç almış olursun
Amin amin inşallahAmin inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısıyla
Rabbim hayırlı haber vermeyi nasip etsin hepimizeİnşallah buraya güzel bir haberle gelirim dualarını esirgeme benden :)
Kasık batması belirti bende de yumurtlamadan bir hafta sonra başlamıştı sağ kasığımda inşaallah çift çizgiyi görürsünüzArkadaşlar iyi geceler tabiki uyuyamadım buralarsa dolaşıyordum. Kızlar bu ay doktorun verdiği günle ve ovülasyonla yumurtlamayı yakaladık ve değerlendirdik. 7 aydır deniyoruz benim umudum yok umutlanmak istemiyorum ama ovülasyondaki ilişkiden sonra yaklaşık 8 gün kasık batmalarım oldu psikolojik dedim takılmak istemedim. Son 1 haftadır miktarı hayli fazla her gün ama hergün gelen beyaz yoğun bir akıntım var. Normalde adet zamanım yaklaşınca benim kupkuru geçer. 2 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım bu arada 28 29 günde bir adet olurum döngümün 19. Günü yumurtladım. İki akşamdır gece 23ten sonra mide bulantım başlıyor mide ameliyatlıyım ona bağlıyım diyorum ama ameliyattan beri de neredeyse hiç yaşamadım. Test yapmak istemiyorum en azından beş gün geçsin diyorum çünkü yoruldum her ay negatif görmekten. Yine de sormadan duramadım bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Anladım bende ilk kez yaşanıyor bu durum beklicwz başka çare yokben de iki yil her belirtiyi tecrube ettim. malesef benim gece bulantilarimdan sonra hep regl geldi.
Anlıyorum seni cok. İyi anlıyorum aynılarını yasadım ancak negatif görmekten korkmakta insanı ğmştlendşrşyo sen farkında değilsin gögüs agrısına gelpncce eve gögüs agrısı oluyor hemde hiç geçmiyor ama söyle söyliyeyim benim, regl den 4 gün önce basladı cübkü regl tarihim cok kısa belki ondandırTest muhabbeti beni yıkıyor negatif görünce sabretmesi zor dayanması zot ama beklicem brlirti bulmadım enterasan bir şekilde bu ay bugün eşim hastalandın mı diye sordu hayır ama geç çatladı yumurtam ondandır dedim halbuki benim hep geç çatlıyo hep 29 günde geliyo. Hatta herkes en büyük belirti göğüs ağrısı diyo ama bende o yok o yüzden hastalanırım diye bekliyorum mesela ama takvimim gecikme gösterince de böyle durumlat üst üste gelince acaba dedim işte
Gaz şişkinliğiniz var mıArkadaşlar iyi geceler tabiki uyuyamadım buralarsa dolaşıyordum. Kızlar bu ay doktorun verdiği günle ve ovülasyonla yumurtlamayı yakaladık ve değerlendirdik. 7 aydır deniyoruz benim umudum yok umutlanmak istemiyorum ama ovülasyondaki ilişkiden sonra yaklaşık 8 gün kasık batmalarım oldu psikolojik dedim takılmak istemedim. Son 1 haftadır miktarı hayli fazla her gün ama hergün gelen beyaz yoğun bir akıntım var. Normalde adet zamanım yaklaşınca benim kupkuru geçer. 2 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım bu arada 28 29 günde bir adet olurum döngümün 19. Günü yumurtladım. İki akşamdır gece 23ten sonra mide bulantım başlıyor mide ameliyatlıyım ona bağlıyım diyorum ama ameliyattan beri de neredeyse hiç yaşamadım. Test yapmak istemiyorum en azından beş gün geçsin diyorum çünkü yoruldum her ay negatif görmekten. Yine de sormadan duramadım bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Arkadaşlar iyi geceler tabiki uyuyamadım buralarsa dolaşıyordum. Kızlar bu ay doktorun verdiği günle ve ovülasyonla yumurtlamayı yakaladık ve değerlendirdik. 7 aydır deniyoruz benim umudum yok umutlanmak istemiyorum ama ovülasyondaki ilişkiden sonra yaklaşık 8 gün kasık batmalarım oldu psikolojik dedim takılmak istemedim. Son 1 haftadır miktarı hayli fazla her gün ama hergün gelen beyaz yoğun bir akıntım var. Normalde adet zamanım yaklaşınca benim kupkuru geçer. 2 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım bu arada 28 29 günde bir adet olurum döngümün 19. Günü yumurtladım. İki akşamdır gece 23ten sonra mide bulantım başlıyor mide ameliyatlıyım ona bağlıyım diyorum ama ameliyattan beri de neredeyse hiç yaşamadım. Test yapmak istemiyorum en azından beş gün geçsin diyorum çünkü yoruldum her ay negatif görmekten. Yine de sormadan duramadım bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Gaz şişkinliğiniz v
Var ama ben normalde de gazlı oluyorum önemsemedim o yüzdenGaz şişkinliğiniz var
ar mı
Ben de gebe kalmaya çalıştığım için belirtileri çok iyi bilirim :) Belirti aramayın. Korkunç derecede yanıltıcı ve gereksiz strese sokuyor.
1 kez hamile kaldım (dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum, gitti) diğer 14 aydır da belirti gösteriyorumHele geçen ay beyaz aşırı akıntı, ayaklarda buz gibi olma hissi, aşırı halsizlik ve uyku hali, memede hassasiyet, mide bulantısı, kasık batması ve duygu değişimi hepsini hissettim mesela. Yani lütfen belirti aramayın, önemsemeyin. Adet gecikmeden önceki belirtilerin hepsinin nedeni progesteron hormonu. Bu da hamile olsun olmasın her kadının yumurtlama sonrası vücudunda artan bir hormon. Kasık ağrısı da, akıntı da, ayaklarda üşüme de, bulantı da, halsizlik de hepsini yapıyor.
Yumurtlamanızın üzerinden 11 gün geçmiş. Bence 4 gün sonra (yani yumurtlamadan 15 gün geçince) sabah ilk idrarla test yapın. Ondan önce de belirti de aramayın, moralinizi de bozmayın, strese de girmeyin. Bekleyemem derseniz yarın sabah ilk idrarla test yapın varsa çok hafif çıkabilir.
İnşallah hepimiz bir an önce kucağımıza alırız bebişleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?