Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mide ameliyatlıyım ben 60 kilo kadar verdım yumurtalarım az beslenmeden geç çatlıyor ama döngüm kilo verdiğim için normalleşti o zaman 1 2 gün daha bekliyim gelirse gelir gelmezse dediğiniz gibi varsa çıkacaktır
Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim inşallah

İnşallah inşallah vardır canım zaten çoğunda bu belirti olmuştu ben de olmasına rağmen nasıl olmadı aklım almıyor

İnşallah inşallah vardır canım zaten çoğunda bu belirti olmuştu ben de olmasına rağmen nasıl olmadı aklım almıyor
İnşallah belki sizin de normal düzeniniz akıntılı geliyordur ben zaten herkesin artık kendi sistemi olduğuna ve bence yaradanın ol demesine bağlıyorum adetten hemen sonra hamilr kalan da var bir iki gün öncede rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin aratmasın

Canım erken gebelik testleri var bence ondan yap dene
İnşallah hamilesindir inşallah
Bizlerede dua et

İnşallah canım dualarım seninle Rabbim tez zamanda nasip etsin mucizelerimizi amin
Youtube da evde gebelik testleri yapıyolar ne kdar dogru bilmiyorum ama istersen dene öyle bi
Pazarteside erken gebelik testiyle bakarsın
Miratech erken gebelik testi iyi diyorlar

Hiç girmem o evdeki testlere normalde benim şimdiye kendimi hamiş ilan etmem lazım ama o kadar yoruldumki negatiflerden hiç umutlandırmıyorum kendimi beklemek sabır etmek en hayırlısı olacak

Hiç girmem o evdeki testlere normalde benim şimdiye kendimi hamiş ilan etmem lazım ama o kadar yoruldumki negatiflerden hiç umutlandırmıyorum kendimi beklemek sabır etmek en hayırlısı olacak
Hayırlısıyla hamile oluruz inşallah canım
Dogru diyosun beklemek en hayırlısı hem zamanda geçmiş olur 2 gün daha kesin sonuç almış olursun

Kasık batması belirti bende de yumurtlamadan bir hafta sonra başlamıştı sağ kasığımda inşaallah çift çizgiyi görürsünüz

ben de iki yil her belirtiyi tecrube ettim. malesef benim gece bulantilarimdan sonra hep regl geldi.

Anlıyorum seni cok. İyi anlıyorum aynılarını yasadım ancak negatif görmekten korkmakta insanı ğmştlendşrşyo sen farkında değilsin gögüs agrısına gelpncce eve gögüs agrısı oluyor hemde hiç geçmiyor ama söyle söyliyeyim benim, regl den 4 gün önce basladı cübkü regl tarihim cok kısa belki ondandır

Gaz şişkinliğiniz var mı

Ben de gebe kalmaya çalıştığım için belirtileri çok iyi bilirim :) Belirti aramayın. Korkunç derecede yanıltıcı ve gereksiz strese sokuyor.

1 kez hamile kaldım (dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum, gitti) diğer 14 aydır da belirti gösteriyorum Hele geçen ay beyaz aşırı akıntı, ayaklarda buz gibi olma hissi, aşırı halsizlik ve uyku hali, memede hassasiyet, mide bulantısı, kasık batması ve duygu değişimi hepsini hissettim mesela. Yani lütfen belirti aramayın, önemsemeyin. Adet gecikmeden önceki belirtilerin hepsinin nedeni progesteron hormonu. Bu da hamile olsun olmasın her kadının yumurtlama sonrası vücudunda artan bir hormon. Kasık ağrısı da, akıntı da, ayaklarda üşüme de, bulantı da, halsizlik de hepsini yapıyor.

Yumurtlamanızın üzerinden 11 gün geçmiş. Bence 4 gün sonra (yani yumurtlamadan 15 gün geçince) sabah ilk idrarla test yapın. Ondan önce de belirti de aramayın, moralinizi de bozmayın, strese de girmeyin. Bekleyemem derseniz yarın sabah ilk idrarla test yapın varsa çok hafif çıkabilir.

İnşallah hepimiz bir an önce kucağımıza alırız bebişleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…