Evet akıntı gebelik belirtisi ama bulantı cok garip bir sekilde olmayabiliyor bulantı bu kadar erken baslamıyor o Baska sebepten kaynaklı canım hayırlısı olsun. Umudum kalmadı deme daha cok yeni 1 sene bile olmamıs Allah tez vakitte sana ve isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin.Arkadaşlar iyi geceler tabiki uyuyamadım buralarsa dolaşıyordum. Kızlar bu ay doktorun verdiği günle ve ovülasyonla yumurtlamayı yakaladık ve değerlendirdik. 7 aydır deniyoruz benim umudum yok umutlanmak istemiyorum ama ovülasyondaki ilişkiden sonra yaklaşık 8 gün kasık batmalarım oldu psikolojik dedim takılmak istemedim. Son 1 haftadır miktarı hayli fazla her gün ama hergün gelen beyaz yoğun bir akıntım var. Normalde adet zamanım yaklaşınca benim kupkuru geçer. 2 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım bu arada 28 29 günde bir adet olurum döngümün 19. Günü yumurtladım. İki akşamdır gece 23ten sonra mide bulantım başlıyor mide ameliyatlıyım ona bağlıyım diyorum ama ameliyattan beri de neredeyse hiç yaşamadım. Test yapmak istemiyorum en azından beş gün geçsin diyorum çünkü yoruldum her ay negatif görmekten. Yine de sormadan duramadım bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Amin inşallah hüsrana uğramak istemediğmden umut vermiyprum kendime. Bulantı gece başlıyor enterasan bi şekilde hatta bir de sıcak basıyor sonra bugün kombiyi kapattım akşam çünkü yorgan attım üstümden. 2 akşamdır var daha öncr olmadı gerçekten.Evet akıntı gebelik belirtisi ama bulantı cok garip bir sekilde olmayabiliyor bulantı bu kadar erken baslamıyor o Baska sebepten kaynaklı canım hayırlısı olsun. Umudum kalmadı deme daha cok yeni 1 sene bile olmamıs Allah tez vakitte sana ve isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin.
Benim düzenim o ama her ay öyle genelde geç çatlama oluyor ama döngüm 28 29 gün işte o yüzden ben mesela yumurtadan 14 gün sonra adrt okur muhabbettine inanmıyorum ki doktorumda doğru değil dedi ya da adetten 14 gün önce yumurtlama muhabbetine herkesin düzeni farklı inşallah hayırlısı allah razı olsunBunlar gebelik belirtisi ama genelde adet döngüsünün ortasında yumurtlanır 28 günde adet olan biri 14. Günde yumurta atar siz 19. Günde görmüşsünüz o biraz şüphe uyandırdı. Geç yumurta atıldığı için geç adet gorebilirsiniz. İnşallah öyle değildir güzel haberler alırız
Eger test yapmazsan kendinde cok belirti bulursun canım evet ateş basmasoda belirti ama harlıyo insan, resmen sanki soba gibi oluyorsun yanına bşrş otursa hissediyor vucudun daki sıcaklığı o sekilde olmustu bende ama dediğim gibşsabah ilk idrarınla test yap en azından varsa sevinirsin yoksa daha fazla ümitlenmezsin ama bunlar tek basına belirti de olmuyor öyle garip oluyor ki hersey üst üste geliyor sanki.Amin inşallah hüsrana uğramak istemediğmden umut vermiyprum kendime. Bulantı gece başlıyor enterasan bi şekilde hatta bir de sıcak basıyor sonra bugün kombiyi kapattım akşam çünkü yorgan attım üstümden. 2 akşamdır var daha öncr olmadı gerçekten.
Test muhabbeti beni yıkıyor negatif görünce sabretmesi zor dayanması zot ama beklicem brlirti bulmadım enterasan bir şekilde bu ay bugün eşim hastalandın mı diye sordu hayır ama geç çatladı yumurtam ondandır dedim halbuki benim hep geç çatlıyo hep 29 günde geliyo. Hatta herkes en büyük belirti göğüs ağrısı diyo ama bende o yok o yüzden hastalanırım diye bekliyorum mesela ama takvimim gecikme gösterince de böyle durumlat üst üste gelince acaba dedim işteEger test yapmazsan kendinde cok belirti bulursun canım evet ateş basmasoda belirti ama harlıyo insan, resmen sanki soba gibi oluyorsun yanına bşrş otursa hissediyor vucudun daki sıcaklığı o sekilde olmustu bende ama dediğim gibşsabah ilk idrarınla test yap en azından varsa sevinirsin yoksa daha fazla ümitlenmezsin ama bunlar tek basına belirti de olmuyor öyle garip oluyor ki hersey üst üste geliyor sanki.
Ben adet belirtisi de yaşamıyorum normaldr işte hatta herkes adet olacağını anlat bende ne bel ağrısı nr kasık ağrısı ne akıntı ne göğüs acısı lap diye gelir hazırlıksız yakalandığım çoktur beni bu akıntı çok şaşırttı afedersiniz günde 2 çamaşır değiştirir oldum hepsi koyu renk bembeyaz çöküyor bunu hiç yaşamazdım işte benim içime doğmuyor eşim içine doğuyor ilk defa ben onu heveslendirmiyorum 3 gündür hastalandın mı diye peşimde dolaşıyor. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın bana da nasip etsinOlabilir ama ben kendimde bunu bilemiyorum pms ile hamilelik belirtilerim o kadar çok benziyor ki.. şuan bende beklemedeyim ve içim içimi yiyor şüphe arıyorum acaba bu belirtimi diye.. halbuki düşükle beraber 3 gebelik geçirdim hepside farklıydı kiminde aşırı yedim diğerinde kasıklarım şişmiş gibi oldu ağrıdı sonuncuda halszlikten kalkamadım belim aşırı ağrıdı .. ama içime doğdu hepsi de sen bu ay oldu diyorsan vardır bence. Allah hayırlısı ile nasip etsin inş
Tam 11 gün geçmiş birkaç gün daha dayanabilirsem dayanıcam dayanamazsam yaparım elbet. Bu arada benim düzenim o her ay 28 29 günde bir adet olurum 18.19 da yumurtlama görürüm hatta bu ay doktorla konuştuk bunu adetimin 14.günü baktığında 14 mm di yumurta kendide hesaplayıp 6 gün sonraya gün verdi. Ben birkaç aydır ovülasyon kullanıyorum ordan biliyorum geç çatladığını28 günlük bir döngüde 19. Gün yumurtladıysanız adetiniz 2 gün önce gelmez bu durumda tabi. Ancak herhalde bi 11 12 gün falan geçmiş yumurtlama üstünden varsa testiniz sabaha yapın silikte olsa çıkar diye düşünüyorum varsa. İnşallah vardır belirtiler benziyor
Rahim filmi sonrası adetim 6 gün gecikti test de negatif hâlâ bekliyorm kafamda deli sorular kasik ve bel ağrılarım da dindi bir iki gündür bı şey de anlamadm28 günlük bir döngüde 19. Gün yumurtladıysanız adetiniz 2 gün önce gelmez bu durumda tabi. Ancak herhalde bi 11 12 gün falan geçmiş yumurtlama üstünden varsa testiniz sabaha yapın silikte olsa çıkar diye düşünüyorum varsa. İnşallah vardır belirtiler benziyor
Amin inşallah canım. Allah. Sanada istediğin zamanlarda nasip etsin. Olabilir. Tabi sen var gibi düşün boŞa stres yapma. Akıntı da en büyük belirti beyaz sulu akıntı oluyor bende de olmuştu sen deyince aklıma geldi. Adetin gelmediği her gün için umut var dırBen adet belirtisi de yaşamıyorum normaldr işte hatta herkes adet olacağını anlat bende ne bel ağrısı nr kasık ağrısı ne akıntı ne göğüs acısı lap diye gelir hazırlıksız yakalandığım çoktur beni bu akıntı çok şaşırttı afedersiniz günde 2 çamaşır değiştirir oldum hepsi koyu renk bembeyaz çöküyor bunu hiç yaşamazdım işte benim içime doğmuyor eşim içine doğuyor ilk defa ben onu heveslendirmiyorum 3 gündür hastalandın mı diye peşimde dolaşıyor. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın bana da nasip etsin
Canım yumurtlaman 19. Gun olmuş reglin onun üzerine 14 say ozaman olması gerekiyor.
malesef o beyaz yogun akıntı beni hep umutlandırıyordu ama her ay fos çıktı ben de o yogun beyaz temız kokulu akıntı hep oluyor reglden 1 hafta önce baslıyor ama o beyaz akıntıyı görüp hamileliğini öğrenende çok kişi var inşallah senin öyledir
Benim hep öyle ama geç çatlıyor yumurtam ama adetim öyle geliyor ovülasyonla takip ediyorum 3 aydır bu ayda doktorda döngünün 20. Günü falan çatlat dedi bu 14 genellemesi bende tutmuyor :) akıntı bende olmaz ondan şaşırtım işte beendde umutlanmadan birkaç gün daha bekliyim adeti diyorum ama bi yandan da acaba diyoruöCanım yumurtlaman 19. Gun olmuş reglin onun üzerine 14 say ozaman olması gerekiyor.
malesef o beyaz yogun akıntı beni hep umutlandırıyordu ama her ay fos çıktı ben de o yogun beyaz temız kokulu akıntı hep oluyor reglden 1 hafta önce baslıyor ama o beyaz akıntıyı görüp hamileliğini öğrenende çok kişi var inşallah senin öyledir
İnşallah buraya güzel bir haberle gelirim dualarını esirgeme benden :)Amin inşallah canım. Allah. Sanada istediğin zamanlarda nasip etsin. Olabilir. Tabi sen var gibi düşün boŞa stres yapma. Akıntı da en büyük belirti beyaz sulu akıntı oluyor bende de olmuştu sen deyince aklıma geldi. Adetin gelmediği her gün için umut var dırhayırlı haberlerini bekliyorum
Nasıl yani evet bende yumurtlamadan 16 17 gün sonra adet oluyorum ama 14 ten önce olanı hiç duymadımTam 11 gün geçmiş birkaç gün daha dayanabilirsem dayanıcam dayanamazsam yaparım elbet. Bu arada benim düzenim o her ay 28 29 günde bir adet olurum 18.19 da yumurtlama görürüm hatta bu ay doktorla konuştuk bunu adetimin 14.günü baktığında 14 mm di yumurta kendide hesaplayıp 6 gün sonraya gün verdi. Ben birkaç aydır ovülasyon kullanıyorum ordan biliyorum geç çatladığınıdoktora dedim hatta o zaman dedim adetten 14 gün önce yumurtlama ya da yumurtlamadan 14 gün sonra adet herkeste tutmuyor dedim o da evet o bir genelleme ama herkeste tutacak diye bir kural yok dedi
Geç yumurtlama olmuştur biraz daha bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayınRahim filmi sonrası adetim 6 gün gecikti test de negatif hâlâ bekliyorm kafamda deli sorular kasik ve bel ağrılarım da dindi bir iki gündür bı şey de anlamadm
Mide ameliyatlıyım ben 60 kilo kadar verdım yumurtalarım az beslenmeden geç çatlıyor ama döngüm kilo verdiğim için normalleştiNasıl yani evet bende yumurtlamadan 16 17 gün sonra adet oluyorum ama 14 ten önce olanı hiç duymadımNeyse o önemli değil burda zaten yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği önemli. 12. Gün varsa eğer silikte olsa çıkar
Allah gönlünüze göre versinMide ameliyatlıyım ben 60 kilo kadar verdım yumurtalarım az beslenmeden geç çatlıyor ama döngüm kilo verdiğim için normalleştio zaman 1 2 gün daha bekliyim gelirse gelir gelmezse dediğiniz gibi varsa çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?