- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 28
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Bu kadar erken belirti olmazKızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Bende de devamlı mide yanması sorunu var. Adetim de 5 gün geçti 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım. İdrar da negatif çıkıyor. Göğüslerimin yuvarlakları büyüdü ve koyu kahve lekelenmem var acaba hamile miyim ?Kızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Valla bende bilmiyorum bnde de mide yanması var pazartesi belli olckBende de devamlı mide yanması sorunu var. Adetim de 5 gün geçti 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım. İdrar da negatif çıkıyor. Göğüslerimin yuvarlakları büyüdü ve koyu kahve lekelenmem var acaba hamile miyim ?
Bence kan testı yaptırın gebe olarbılırsınız inşallahBende de devamlı mide yanması sorunu var. Adetim de 5 gün geçti 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım. İdrar da negatif çıkıyor. Göğüslerimin yuvarlakları büyüdü ve koyu kahve lekelenmem var acaba hamile miyim ?
bende yarın kan tahlili vericem. Akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktıValla bende bilmiyorum bnde de mide yanması var pazartesi belli olck
İnşallah sizde hamilesinizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence kan testı yaptırın gebe olarbılırsınız inşallah
Bende de yumurtalamadan hemen sonra mide yanması ve ekşi tat oldu reflü geçirmiş biri olarak biliyorum o tadı. Uzun zamandır da olmuyorken bianda oldu ve geğirme olmazken oldu. Bugün testi pozitif gördümKızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Ben âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım ve pozitif çıktı yarın ilk idrarla tekrar yapın olmazsa sağlık olsun öbür ay tutar inşallahMerhabalar , yaklasık 8 aydır sprıal kullanıyordum cocuk dusunmeye başladığımız ıcın 3 ay once cıkardım , buay 2 subatta reglı oldum 13/14 u korunmasız ılıskı yasadım .. dayanamadım 4 gun once test yaptım .. sanırım erken yaptım ve sımdı 3 gun gectı reglımın ustunden acaba hamılemıyım tekrar test yapmaya korkuyorum sonucu gorup uzulmekten acaba erkenmı davranıyorum lutfen bana yardımcı olun
Akşam değil de sabah yapmak daha iyibende yarın kan tahlili vericem. Akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
Yarın zaten kan vericem diye son bir kez yapmak istedim sonucu görünce de üzüldümAkşam değil de sabah yapmak daha iyi
Allah büyüktür bugün değilse yarın yüzünü güldürecekYarın zaten kan vericem diye son bir kez yapmak istedim sonucu görünce de üzüldüm
Çok teşekkür ederimAllah büyüktür bugün değilse yarın yüzünü güldürecek
cok teşekkür ederım Allah razı olsunBen âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım ve pozitif çıktı yarın ilk idrarla tekrar yapın olmazsa sağlık olsun öbür ay tutar inşallah
Amım ınsallah kızlar cok duygusalım Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın herkes ıcın dua edıyorumİnşallah sizde hamilesinizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa hayırlı olsun inşallah benmde öyledirBende de yumurtalamadan hemen sonra mide yanması ve ekşi tat oldu reflü geçirmiş biri olarak biliyorum o tadı. Uzun zamandır da olmuyorken bianda oldu ve geğirme olmazken oldu. Bugün testi pozitif gördüm
İnşallah inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallahYaa hayırlı olsun inşallah benmde öyledir
Aminnn inşallahİnşallah inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallah
Sonucunuz nedir acababende yarın kan tahlili vericem. Akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?