Gebelik belirtisi

68aksarayli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
728
206
23
28
Kızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor

Kızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Bende de devamlı mide yanması sorunu var. Adetim de 5 gün geçti 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım. İdrar da negatif çıkıyor. Göğüslerimin yuvarlakları büyüdü ve koyu kahve lekelenmem var acaba hamile miyim ?

Valla bende bilmiyorum bnde de mide yanması var pazartesi belli olck

Merhabalar , yaklasık 8 aydır sprıal kullanıyordum cocuk dusunmeye başladığımız ıcın 3 ay once cıkardım , buay 2 subatta reglı oldum 13/14 u korunmasız ılıskı yasadım .. dayanamadım 4 gun once test yaptım .. sanırım erken yaptım ve sımdı 3 gun gectı reglımın ustunden acaba hamılemıyım tekrar test yapmaya korkuyorum sonucu gorup uzulmekten acaba erkenmı davranıyorum lutfen bana yardımcı olun

Bence kan testı yaptırın gebe olarbılırsınız inşallah

Bende de yumurtalamadan hemen sonra mide yanması ve ekşi tat oldu reflü geçirmiş biri olarak biliyorum o tadı. Uzun zamandır da olmuyorken bianda oldu ve geğirme olmazken oldu. Bugün testi pozitif gördüm

Ben âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım ve pozitif çıktı yarın ilk idrarla tekrar yapın olmazsa sağlık olsun öbür ay tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…