Gebelik belirtisi

Mutlaka vardır nasibi. İlk denemizdi o yüzden birazda olsa içim rahat
Çok yeni kız daha ovulasyon testi deneyebilirsin istersen kasma kendini ben kendimi kastigim strese soktuğum için prolaktin sürekli yükseliyor o yüzden olmuyordu 7sinde belli olacak benmde bu ay pazartesi de adet olmam lazım inşallah olmaz

İnşallah senin tutmuştur. Sen kaç zamandır istiyorsun

İnşallah senin tutmuştur. Sen kaç zamandır istiyorsun
Ben bı senedir istiyorum 5 aydır doktora gidiyorum ilk prolaktin yüksekliği vardı düştü sonra hsg vs cektrdim sonra gogusumde sıvı geldi kist varmış gogusumde zararsız bişey yok dedi genel cerrah kadın doğum doktoruma dedim prolaktin e baktı tekrar yükselmiş ilaç verdi gebe kalana kadar devam dedi bide bu ay yumurta büyütme hapı verdi letu 7sinde gel dedi işte bakalım o gün belli olck inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin

İnşallah sana da nasip olur. Umudunu hiç kaybetme nice örnekleri var. Etrafında olumsuz yorum yapanlara da kulak asma. Moral çok önemli

Merhaba kızlar, reglim ayın 16’sında. Geçtiğimiz hafta sadece sabahları uyandığımda şeffaf yapışkan kokusuz alıntım geldi. (Bir iki gündür gelmiyor) Geçen hafta bel ve sırt ağrım vardı sürekli kütletme ihtiyacı duyuyordum. Geçtiğimiz haftadan beri kasıklarımda da ağrılar var. Bazen gerilme oluyor. Bugünlerde biraz hafifledi ara ara ağrıyor sadece. Sürekli gaz halindeyim ve aşırı geğirmemde mevcut. Şişkinlik deseniz aşırının aşırısı biraz bir şey yediğimde bile kusacak gibi oluyorum aşırı rahatsız hissediyorum, geceleri wc’ye kalkmaya başladım ve gece-sabah ateş basması ile uyanıyorum. 3-5 gündür koku hassasiyetim var. Sık idrara çıkıyorum ve ishal gibiyim bir ara kabız gibiydim. Sağ ve sol gözüm sürekli nemli ve seyirme halinde. Sizce gebelik varmıdır? Biraz daha bekleyip Test yapsam mı? Aylardır bebek istiyoruz nasip olmuyor her test yaptığımda olumsuz sonuçla üzülüyorum.

Ve bu ara sürekli gün içindede uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…