Gebelik belirtisi

Kızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Vay hems3rim bende aksarayliyim :)

Yumurtlamadan sonra gebelige bagli 2
Gun imkansiz canim yanman
Buyuk ihtimal yedigin seylerden oldu :)

Kizlar selam ben hala test yapmadim erken diye , pazartesi kan testi yaptirmayi dusunuyorum insallah
Daha once yaptigimi soylemistim test 5-6 gun once idrar testi sonuc negatif ti biraz daha bekliyim diyorum pztsi kan testi yaptirayim diyorum ama kendimi adet olcakmisim gibi hissediyorum gebemiyim emin olamiyorum ama adetimin uzerinden gecti 5-6 gun , benim gibi hisseden oldu mu ?

Merhaba. Yeni katildim. Yardiminiz gerekiyor hanimlar. 10 gun once regl olmaliydim. 7.gunde idrar yapildi hastanede ultrason bakildi yok. 8.gun kan testinde yok. Kasikta kramplar var. Iki gundur karnimda cok sislik var sert bi de. Ates yapiyor bazen icten vucudumun yandigini hissediyorum ara ara. Baska pek bi belirti yok lekenme bile olmadi. Aksamlari 22de uykum geliyor. Bunlar var simdilik.43.gundeyim. Pazartesi doktora gidicem tekrar. Ama tecrubeniz varsa lutfen yazin

Merhaba gec dollenme olabilirmi acaba aklima baska birsey gelmedi .. umarim guzel haberleri tez vakitte alirsiniz

Ay bilmiyorum. Hapsurma ve gegirme falan yapmaya basladim fazla oldu bugun. Normalde nadir yaparim gegirme ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…