- 28 Şubat 2023
- 29
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Yarın çıkacak bende sabırsızlıkla bekliyorumSonucunuz nedir acaba
İnsalah guzel haberler alirsinizYarın çıkacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimİnsalah guzel haberler alirsiniz
İnşallah hayırlı haberler alirsinizYarın çıkacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
Maalesef hamile değilimİnsalah guzel haberler alirsiniz
hamile değilmişimİnşallah hayırlı haberler alirsiniz
Umudunuzu asla kaybetmeyin en kisa zamanda olucak insallahMaalesef hamile değilim
Vay hems3rim bende aksarayliyim :)Kızlar gebelik belirtisi olarak yaşayan var mı yumurtlamadan 2 gun sonra mide yanmam oldu şuan 5. Gundeyim bu sabahta ağzıma acı su geldi sizce gebelik belirtisi mi mide yanmam da devam ediyor
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinUmudunuzu asla kaybetmeyin en kisa zamanda olucak insallahbol bol dua edin
Merhaba gec dollenme olabilirmi acaba aklima baska birsey gelmedi .. umarim guzel haberleri tez vakitte alirsinizMerhaba. Yeni katildim. Yardiminiz gerekiyor hanimlar. 10 gun once regl olmaliydim. 7.gunde idrar yapildi hastanede ultrason bakildi yok. 8.gun kan testinde yok. Kasikta kramplar var. Iki gundur karnimda cok sislik var sert bi de. Ates yapiyor bazen icten vucudumun yandigini hissediyorum ara ara. Baska pek bi belirti yok lekenme bile olmadi. Aksamlari 22de uykum geliyor. Bunlar var simdilik.43.gundeyim. Pazartesi doktora gidicem tekrar. Ama tecrubeniz varsa lutfen yazin
Benimde burnum hafif akma ve hapsurma var hasta degilim yaklasik 1 haftadir boyleyim neden acaba hic anlamadimAy bilmiyorum. Hapsurma ve gegirme falan yapmaya basladim fazla oldu bugun. Normalde nadir yaparim gegirme ozellikle
En son adet oldugunuz tarih nedir baslangici ?Ay bilmiyorum. Hapsurma ve gegirme falan yapmaya basladim fazla oldu bugun. Normalde nadir yaparim gegirme ozellikle
Baya sure gectigini goruyorum , kesinlikle doktora danismalisiniz benim de kafam karisti normal sartlar altin gebelik gibi gorunuyor hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Hiç üzülme vakti zamanı vardır illaki bekle olacaktır Allah'ın izniyle ne zamandır istyorsunuzhamile değilmişim
Pco falan var mı diğer adetlerinizde de 32-36 falan varda belki pco olabilir bencede bı doktora gorununPtesi gidiyim garanti olsun diyorum sag olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?