gebelik bölümünden cevap yok balki burası yardımcı olur bana

Kontrollere devlete gidip doğumu özelde yapabilirsin, devlet hastanelerinde muamele tabi ki özele göre daha serttir ama devlet emin olun daha güvenli artık. Gereksiz sezaryen yok, doğum komplikasyonu düşük anne ve bebek ölümlerinin hesabını verdiklerinden dikkatli davranıyorlar.

Bir arkadaş medicana için demiş sigorta olayını.
ben medicanada da olduğunu bilmiyordum.öğrendiğim iyi oldu.
Aynı olay koru da da var bilgin olsun.ama polikinliklerde var.
ümit hoca ya da diğer doktorlara yanlış bilmiyorsam 2500 tl sigorta yaptırarak gidebilirsin.
doğum parası da içinde.
başkentte profa gidersen 150 tl.başkenti araştırıyorum dediğin için yazıyorum.
3 sene önce ben orda doğum yaptım.

kızlar bu işler şans işi aslında.
benim amcamın kızı ankara da üniversite hastanesinde sezaryan oldu.
ameliyatı 2.5-3 saat sürdü.
malzeme eksikliğinden dikişi uzun sürmüş. ayaklarını hissetmeye başlamış.
canlı canlı dikmişler.doğumdan sonra ağrıları çok oldu.
ağrı kesici yapmamışlar.özetle devlette olsa özelde olsa şans işi biraz.

Son düzenleme:

bu yoklukta birde çocuk mu yapıyorsunuz takdir ettim yada.
bu kadar geliriniz olduğu halde ağlamayı mı seçtiniz milletimiz alışkanlık haline getirdi üzüldüm sizin adınıza.
her zaman özel hastahane iyi olacak diye bir şey yok ki Ankara gibi sağlık konusundan hiç sorunu olmayan bir yerde yaşıyorsunuz bence daha makul hastahanelere gidebilirsiniz.

Asyalı hoca deyince aklıma böyle çok astronomik rakamlar geldi bir ara. Merak da etmedim değil hani.
İnsan çocuğu için tabir-i caizse ceketini bile satar gerekli olursa ama fazla da takıntılı olmamak lazım. Şurada doğum yapan milyon tane insan var hiç biri Asyalı hocada yapmamıştır. İyi hastaneler var Ankara’da ücreti daha makul olan. Aslında ücretler sana düşük gelebilir SSK kapsamından çık da gör düşük olan ücretlerin nasıl fırladığını. Bir de sektör genişledi ve ucuzladı. Çok takma bence.

Canım bende ankaradayım sen doğum için nereyi düşünüyorsun

Ben asker eşiyim takip ve testler için gataya gidiyorum çok memnunum doğum içinde kesin değil ama 100. Yıl a gideceğim dilek hanıma sende gatayı takipler için düşünebilirsin artık sivillerede açık gata ve çok kaliteli dr lar mevcut

Canım bende ankaradayım sen doğum için nereyi düşünüyorsun

Gazide yapıcam canım doğumu, doğum için gaziyi istediğimden 4.aydan sonra kontrollerime orda devam ettim zaten.
etrafımda giden herkes çok memnun hastaneden. doğumdan sonra bile çocukla çok iyi ilgileniyorlarmış, sürekli oraya gitmeyi düşünüyorum ben.

Bence siz çok takıntılısınız
ne olmuş yani devlette aylık rutin kontrollerinizi yaptırsanız
illa ki en pahalı yerlerde mi muayene olmalısınız
gebelikte ciddi bir sorun yoksa devlette muayene olmak gayet mantıklı

ayrıca maddi açıdan madem bu kadar sıkıntınız var ve eşinizde sizi anlamıyor neden çocuk yapmakta bu kadar acele ettiniz..
Borçlarınız hafifleyince istediğiniz doktora gider istediğiniz şekilde bebeğiniz için para harcardınız..

Öyle mi ben hiç düşünmemiştim notmal doğum için çaba sarfediyorlar mı bilgin var mı kesip almak için devlet uğraşmaz diye çok korkuyorum devletten :26: memnun olanlar normal doğum mu yapmış birde dr lardan nasıl randevu alıyorsun hemen veriyorlar mı yani önereceğin bi dr var mı çok soru sordum galiba

diğer doktorları bilmiyorum ama benim doktorum kesinlikle normal doğuma yönlendiriyor beni, bende normal istiyorum zaten, çaresiz kalırsak en son çare olarak sezeryan yapılır dedi, herşey normalse normal olacak diyor.
Bende özel hastaneleri hem sezeryan yapıyor diye bilirim, devlette genelde normale teşvik edilir ama.
tanıdıklarım evet normal yapmışlar ama uzun zaman önce yakın tarihte yok.

ben ilk randevumu telefonla aldım, sonrakilerde zaten gittiğimde ordayken alıyorum. telefonla ulaşmak biraz zor hastaneye.
Benim doktorum Haldun Güner, çokta memnunum kendisinden, ama gebe hastası yok az. genelde belli bi yaşın üzerinde olan kadın hastalar var. ve prof olduğu için ek ücreti var.

gebeliğin tüp ya da riskliyse o alanda daha çok hastası olan doktorlara bakmanı tavsiye ederim.

devletin eksiklerinden biri de bu, gerçi yine iyi denk gelmiş benim gördüklerim genelde uyuşturulmadan dikiliyordu

Çok teşekkür ederim değerlendireceğim sağlıcakla kalın sağlıklıdoğumlar

devletin eksiklerinden biri de bu, gerçi yine iyi denk gelmiş benim gördüklerim genelde uyuşturulmadan dikiliyordu

Evet birde aylarca hocanın özel muayahanesine gitti.
poliklinik desen belki başına gelebilir dersinde dediğim gibi bu işler şans işi.
eğer normal doğum istiyorsanız direk zekai tahir'e gidin.
hiç üniverste hastanelerine de gitmenize gerek yok aslında.
bence özelin en önemli artısı insan gibi muamele görüyorsun.

Son düzenleme:
Evet birde aylarca hocanın özel muayahanesine gitti.
poliklinik desen belki başına gelebilir dersinde dediğim gibi bu işler şans işi.
eğer normal doğum istiyorsanız direk zekai tahir'e gidin.
hiç üniverste hastanelerine de gitmenize gerek yok aslında.
bence özelin en önemli artısı insan gibi muamele görüyorsun.

dirim arkadaşım benimde söylemeye çalıştığım bu özelin çok iyi olduğunu söylemedim ki ama insan gibi muamele ediyorlar.Ayrıca maddi acıdan bir arkadaş yorum yapmış adını unuttum ama ona şunu söylemek istiyorum arkadaşım bebek için zaten bekledim ve belli bir yaştayım yani 20 li yaşlarda değilimn.ayrıca herkesin borcu var borcumuz var diye 40 yaşınımı bekliyim çocuk için yani.

ya eleştirmeden önce keşke biraz yapıcı olsanız ben fikir almak ve doktor ve hastane tavsiyelerini almak ve birazda olsa teselli bulmak için açtım konuyu
.
eşimle zaten konuşuyorum bu konuyu o vermezse ben veririm parayı sorun değil.sağlıklı olsunda bebeğim para önemli değil tabikide.
benim düşüncemde devlette kontorlleri yaptırıp özelde doğum yapmak.

dirim sendin galiba dimi medicanayı söyleyen;bişey öğrenmek istiyorum bu özel sigortalar hamile kalmadan bir sene öncemi yapılıyor yoksa şimdi de yapabilirmiyiz.

befer arkadaş evet bu kadar sıkışıklıkta bebek yaptım sen daha geniş bir zamanda ve zengin ikne yapabilirsin.ben sana sormicam heralde borcum var yapıyım mı yapmıyım mı diye.cevapların beni geriyor lütfen cevap vereceksen biraz düşünceli ve yumuşak cevaplar ver olurmu arkadaşım.herkes borcunun bitmesi beklerse heralde 40-50 yaşını beklememiz lazım dimi.

ya cnm bu sıgorta olayını bana bıraz acarmısın ümit beye gdiyorum ben. bıyerde daha okumustum cok hesaplı oluyor fln dıye.hangı sıgorta bu , ne yapmam lazım tam olarak, toplamda 2,500mu verıcem, bıde 26. haftamdayım gercı dogum parasıda ıcındeyse her turlu karda olmus olucam.bana burdan veya ozelden detaylı yazarmısın cnm bildiklerını eşimede okutucam:44:

arkadaşım ümit beye gidiyor.hamile kaldıktan sonra yaptırdı.
tamamlayıcı sigorta diye geçiyor.mapfrie sigortaymış.aynı sigorta ile medicanaya da
gidiliyormuş.yanlış anlamadıysam toplam 2500 tl dedi.muayane paraları ve doğum ücreti,doğumdan
sonraki kontroller içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…