gebelik boyunca soda ve gazoz içilmesi

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
gebeliğiniz boyunca soda yada gazoz içtinizmi ve dr bu konuda bır sey soyledımı? mıde yanmalarımdan dolayı soda içiyorum ama içimde hep bır korkuda oluyor sızın fıkırlerınızı merak edıyorum

Gazoz asitli ya canım zararlı olabilir
Ama madensuyu soda zaten tavsiye ediliyor hamilelere
Tabiki aşırıya kaçmadan

bende aşırı şekilde maden suyuna düşkün oldum..elimden gelse 1 kasa içebilirim:)31 haftam bitti..günde 1 tane içiyorum..doktorum abartmadığın sürece faydalı bile dedi...ama gazoz daha çok gaz yaptığından tercih etmiyorum..

kızlar soda ve maden suyu birbirinden farklı içecekler.
maden suyu gibi görünen içeceklerin çoğu yapay. üzerinde maden suyu yazanlardan için.

Arkadaşım benimde mide yanmam var,doktorum maden suyu içebileceğimi söyledi...Tabii olabildiğince naturel maden suyu içmeye çalışıyorum,günde 1 tane kesin içiyorum....

Ben 27. Haftaya kadar hiç aistli icecek icmemistim
şimdi 32.deyim şimdiye dek 3 bardak cola ictim
midem yanıyor maden suyu icemuyirum soda iciyorum meyvemi doktorum artık unde bı tane icebilirsin önemli olan ilk 4. Ayda bunları icmemek dedi

cvp yazan herkese tesekkur ederım gunde 1tane hatta bazen ıkı gunde bır tane ıcıyorum mıdemde sorun olmadıgı surece içmiyorum ama hamiş degılken her gun bır tane içerdım cunku sevıyorum ama imdi bebeşime zarar verırım dıye korkumdan içemıyorum

bende asit sevmezken meyleli sodaya çok düştüm aradada çok canım isterse gazoz içiyorum gıda teknikeri olarak kesinlikle ama kesinlikle koladan uzak durulmalı diyorum hamile olsun olmasın üretim aşamalarını sizde görseydiniz içiniz almazdı

gebeliğiniz boyunca soda yada gazoz içtinizmi ve dr bu konuda bır sey soyledımı? Mıde yanmalarımdan dolayı soda içiyorum ama içimde hep bır korkuda oluyor sızın fıkırlerınızı merak edıyorum

bana doktor bıse demedı ama zararlıymış kocam bana soda kola asitli seyler içirmiyo hasret kaldım....

Ben ilk hamileliğimde acayip içerdim gazlı içeceklerden. Oldum olası çok severiz ailecek zaten. Hamileyken de bırakamadım. Ve kızım çok ama çok gazlı bir bebiş olarak doğdu , 4 ay boyunca günde 6 saat durmadan ağladı kaydirigubbakcemile3

allah yardımcınız olsun hamılelıgımın basında içmedım ama sonralarına dogur gunde bır tane bazen ıkı gunde bır tane meyvalı maden suyu içiyorum

canım gazozun zaralı olduğunu zaten biliyoruz madensuyu içeriğinde çok fazla tuz bulunduruyomuş yani ödem tansiyon bu yüzden olurmuş doktorum bana kesinlikle içme dedi özellikle 36, haftadan sonra preeklampsinin en büyük sebebi çok tuzlu tüketmekmiş.

ben hamileyken yalnızca üç sefer gazlı içecek içmiştim o da çay bardağı ile. soda da çok nadir yani toplamda beşi geçmez. bebeğimde çok gaz sorunu yaşamadım şükür..

bana da bir arkadaşım demişti bolca maden suyu soda iç die gazı kaçsın öle iç dedi bebeğin doğunca kemikleri güçlü gelişmiş olur diye ne kadar doğru bilmiyorum ama genede içemiyorum onun yerine süt,taze sıkılmış meyve suyu içiyorum..

kızlar bende çok miğde yanması yaşıyorum medensuyu kullanıyorum ama sade içiyorum limonlu içsem zararı olurmu muki gazlı içecek kullanmıyorum içmekte istemiyorum bebeğim için

Back
X