Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım pozisyon değişikliği yapın. penis tamamen içeri giremeyeceği şekilde deeyin. hamilelikte ilişki şekilleri diye bakarsan resimli olarak bir çok sitede var.
benim eşimde ilişkiye aşırı düşkün bir adam değil 7-10 günde bir dikkatli şekilde birlikte oluyoruz. ve içeri boşalmasa iyi olur. bir çok sitede bunu okudum.
kizlarrrrr siz ciddi misiniz ya iceri bosalmanin is gebelige yol actigi konusunda? 14 haftalik gebeyim ve esim surekli iceri bosaldi icime bosalmasindan haz aldigim icin aslinda ben istiyordumda artik nokta koyamanin zamani gelmis.gebeyken dis gebelik olusabilecegini ilk defa duydum.bu paylasiminiz icin cok tesekkurler.ama doktorum iceri bosalma gibi hic yasak koymadi.
kizlarrrrr siz ciddi misiniz ya iceri bosalmanin is gebelige yol actigi konusunda? 14 haftalik gebeyim ve esim surekli iceri bosaldi icime bosalmasindan haz aldigim icin aslinda ben istiyordumda artik nokta koyamanin zamani gelmis.gebeyken dis gebelik olusabilecegini ilk defa duydum.bu paylasiminiz icin cok tesekkurler.ama doktorum iceri bosalma gibi hic yasak koymadi.
Biz 8. aya kadar eski sıklığımızda devam ettik. Tabi doktorunun dediği gibi, anne çok yorulmayacak, yastıklarla desteklenecek vs. Ama son ay yasakladı doktor Oğlum çok aşağı inmiş, erken doğum olmasın dedi. Sen de kendini çok zorlamadan devam edebilirsin. Hem hamilelikte eşler çok daha hassas ve düşünceli davranıyor, hoşuna bile gidecektir bu durum :)