gebelik doktor kontrolleri hk.

saclarindanbirtelaldim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
51
1
0
İstanbul
selam kızlar bir sorum olacak.
ilk muayeneye korkarak tek gittim, karından baktı doktor çok şükür ve keseyi gördü 10 gün sonra gel kontrole kalp atışlarına bakalım dedi.10 gün sonra gittik kalp atışlarını dinledik.herşey yolunda çok şükür.sonra bazı testler yaptırmamı istedi.bu tahlilleri ister hastanede istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi.
şimdi şunu sorcam.ben muayeneye 50 tl veriyorum,10 gün içindeki kontroller ücretsiz.dolayısıyla ilk muayeneye gittim 10 gün sonraki kontrole de gittim.şimdi test sonuçlarımı götürdüğümde tekrar muayene ücretimi ödeyeceğim.yani her seferinde 2 -3 haftada bir çağırırsa hep muayene ücreti verilir mi?bir de bu ilk yapılan tahliller özelde yaptırsam ne kadar tutar?

Sağlıkla tamamına ersin inşallah hamileliğiniz, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :)
Büyük ihtimal bundan sonraki muayneniz ücretli olacak.
Ben tahlilleri sağlık ocağında yaptırmıştım. Özel hastanedeki doktoruma götürmüştüm.

İkincisi, bundan sonra ayda 1 kez görmek isteyecektir Sizi muhtemelen. Tabi bazı doktorlar farklı uygulama yapabiliyorlar.

Sgk anlaşmalı ise hastane biraz daha ucuz oluyo tahliller ama ben sadece ilk hamilelik testi için 70 küsur ödemiştim. özel hastanede testler o kadar çabuk olmuyor. onun yerine herhangi bi hastanenin kadın doğumuna veya sağlık ocağına gidip testlerini yaptırmanı tavsiye ederim. Hem devlet hastanelerine randevulu gidip yarım saat içinde muayene olup çıkabiliyorsun hem de internetten laboratuar sonuçlarını görebiliyorsun, tekrar sonuç almaya gitmene bile gerek yok yani, kendin çıktını alıp özel doktoruna gösterirsin. sadece testleri göstereceksen ve muayene olmayacaksan muayene ücreti almaması gerekir.. ama her hastane farklı çalışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…